Stara sem 26 let..sem “za pogledat”…..Fora je v tem,da nimam fanta…sem bila parkrat že razočarana.Sem sama.Saj nisem avanturistka.Zelo pa si želim najti moškega zase.Kje in kako? Obožujem naprimer seks,ampak si želim samo z enim partnerjem.Sicer še študiram..Naj povem,da že sanjarim o tem,kako bi bilo imeti otročka,družino….
Kje najti pravega?Sicer nisem manekenka,ampak slaba pa tudi ne,no 🙂
Res hrepenim po moškem zase..In po seksu….po ljubezni.Preden odgovorite,vedite,da nisem za avanture!Ker sem čustvena in zelo ranljiva.-
Punce,vaši odgovori so dobrodošli.Hvala.
Ni ti treba bit manekenka, da dobiš privlačnega, jami tipa, take v redu, simaptičnega, sam zase 😉 Tvoj čas še ni prišel, to je to… Sem prepričana, da se ti bo kmalu nasmehnila sreča. Jaz sem bila tri leta sama, in sem prav pogrešala nekaj… ampak ker kr z vsako robo nisem zadovoljna, sem pač potrpela in ti povem 🙂 Se je zelo zelo splačalo :)))
Poskušaj uživati v samskem stanu, hodi ven, se druži s prijateljicami – torej čas samskosti čim bolje izkoristi. Ko boš zadovoljna sama s sabo in ko boš najmanj pričakovala se bo prikazal ON.
Ne idi v veze “na silo” in za vsako ceno, ker ti bo potem samo žal. Brez skrbi pride PRAVI, sam malo boi potrebno počakati.
Forum je zaprt za komentiranje.