Najdi forum

Ojla!
Imam en problemcek: pri frizerju mi nikoli ne naredijo take frizure kot bi zelela.
Zanima me, ce kera pozna kksnga fajn frizeja/frizerko iz Ljubljane, ki bi me fajn ostrigel/la in naredil/a trajno.
Hvala!
Pozdravcek, mj

trajno???? kje pa živiš? a si ponesreč ostala u 80tih letih?

sam res?od kje ti trajna?Zdej je so v modi resasto ostriženi lasje

O bad!Dejmo se zdej vsi resasto ostrižt,ker je to v modi!Pa vsi si kupmo balerinke pa miniče v roza in zeleni barvi,čeprav nam totalno ne pašejo!

Pismo,če hoče ženska trajno naj jo ima.Sej so trajne tud men grde sam vam ni treba takoj spljuvat vsazga?

MJ, mal okol vpraši po salonih…jaz ti priporočam Tamara studio(Študentovska 13,Lj) ampak tud ni nujno da boš imela točno tako frizuro kot jo želiš.Sej trajne ni problem narest,ampak se mi zdi da je skor ne delajo več.Če greš tja,ti bodo sigurno dobr svetoval glede tvoje frizure.

LP,
nočna

na zalost te lahko samo razocaram, da ne poznam nobenega taksnega, pa sem bila pri vseh˝moznih frizerjih. na zalost je resnica ta, da zenske v 90% primerov pridemo od fizerja besne kot furije.

Problem je v tebi, ne v frizerki. Ker ne znaš povedati kaj ti misliš, ker ne veš, če se iz tvojih las to sploh da narediti.

Ja, res se iz vsakih las ne da vse naredit, pa so zdaj menda že tako izperfekcionirani preparati in usposobljeni strokovnjaki, da znajo ženskam svetovat, kaj se da najboljšega in najlepšega ustvarit na glavi vsake, vsaj upam da je tako. Najslabši frizer lahko še vedno iz najboljših las naredi katastrofo, se vam ne zdi tako? Le korajžo v roke, dobro mero pripravljenosti na dogovarjanje in s pametnim frizerjem bosta gotovo uspela doseč najbolj primeren dogovor. Veliko zadovoljstva z novim videzom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close