90% žensk ne zna pravilno in dobro obdelati moških jajc
tujka721, 29.09.2022 ob 10:43
Faak, kako bedne ste slovenske ženske, niti tipu ne poližete jajčk no…kako ste zavrte, ne morem verjeti. Ni čudno, da vas samo še južnjaki pa migranti hočejo. Tisti ki potebujejo putovnico.
Niso vse napisale, da jih ne obdelajo, jih obdelajo – nežno in stimulativno. Ne izpolnjujejo pa čudnih fetišev – tista primerjava s teniškimi žogicami je mal obskurna. Po ustih žvalat moška jajca levo-desno, pa kocine potem ven špukat… Kje si pa še to videla ? 🙂
razočaran322, 28.09.2022 ob 14:50
Resno, kdo bi si mislil. Razumem, da 19 letnica pojma nima, kaj bi delala z njimi, še zlasti kakšna iz vasi, ki misli, da ima pred seboj bika iz štale, pa pravi, da so ‘ful majhna’, nato jih pa brez občutka stisne, da ti vzame sapo.
Ampak ok, to je neizkušeno kmečko, večji problem so 25, 30 let stare iz mesta, ki jih niti posesati ne znajo dobro ali pa so tako nesposobne, da ne zmorejo niti obeh hkrati vzeti v usta. Daj no daj, v ustih je prostora za dve tenis žogice, kaj vam ni jasno.
Priznaj si že enkrat, da si gej. Dobro veš da ti ga nobena ne pofafa tok dobr kt dec. Ne sramuj se in ne sili žensk v to, en lajf maš stari…
Z jurčki, 29.09.2022 ob 10:55
Ko je že sezona. se jih lahko obdela na različne načine.
????
Upam, da imaš urejena jajčka, ker če so kosmata pol ti jih definitivno nobena ne bo sesala in cuzala! Sama še dobro vem kako to moškim paše, na to so nori. Jaz sem to počela že od nekdaj in to sem počela čist vsakemu tipu, ampak samo če je imel vse obrito. Tisti, k so mel kosmate pa sem jih obdelala le z roko in prsti….. Drugače, pa če je to obrito, čisto definitvno to ni noben gnus!
Ne blebetaj. Jaz bi ti že pokazala in ti jih obdelala tako, da bi še en teden čutil. Nikdar več ti ne bi prišlo na misel, da bi kaj takega rekel ali napisal. Namreč v tvoja zlata jajčka bi te nabrcala, ko bika, prosil bi me naj neham, jaz pa bi še bolj uživala. Verjemi mi, ne bi bil prvi in niti zadnji.
TinaK801, 01.10.2022 ob 15:26
Ne blebetaj. Jaz bi ti že pokazala in ti jih obdelala tako, da bi še en teden čutil. Nikdar več ti ne bi prišlo na misel, da bi kaj takega rekel ali napisal. Namreč v tvoja zlata jajčka bi te nabrcala, ko bika, prosil bi me naj neham, jaz pa bi še bolj uživala. Verjemi mi, ne bi bil prvi in niti zadnji.
In koliko si jih že takole zbrcala?
Forum je zaprt za komentiranje.