86 eur vstopnine za izbor miss v Odoseji???
A Bo Scarol tole pobiral, tamle enih 86 Eur za misice? Pa ta je nor, tolk ne dam, pa da mi, da mi…vse… no, bodimo vendarle spodobni! Tole Odisejo bodo kar hitro zaprli, jaz ne grem gledat tistega HW poneumljajočega propagandnega sranja pa v Drekdonalds, pa da mi še več plačajo. Saj poznate film Prosti pad/Falling down – no, tega odličnega filma tam ne bodo vrteli… hehehe.
Velesposobni janševski izumitelj in mega-podjetnik, ”sodeluje z Naso in Natom”. To je to za ta dnar. Z Ljubljano je konec, vizija je propadla, BTC gre u tri PM, na srečo, a v centru je pa tudi totalno mrtvilo, nepremičninski mafijci, špekulanti in pohlepneži pa ven mečejo – življenje – iz Ljubljane, ne le Nam, Modian, in Maxijev in domačinov – tudi vse nekdanje mestno življenje Ljubljančanov! Postajamo tretji svet v lastnem kraju, drugorazredni ameriški-turistični dizneyland – ampak enako propadel!
Mene zanima, kdo še sploh gleda te izbore? Ne vem, to je meni tako passé. Ostanek nekih drugih časov. Že pasje in mačje razstave težko razumem, pa ajde. Ti izbori miss so pa res poniževalni. Kot bi se punce razkazovale na sejmu, da jih bo kupil bodoči lastnik. Da pa še za to razstavo brez neke dodane vrednosti plačaš čez 80 eur, pa sploh….
Forum je zaprt za komentiranje.