Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 86 eur vstopnine za izbor miss v Odoseji???

86 eur vstopnine za izbor miss v Odoseji???

Pa kdo bo toliko dal za to?

Odgovor na objavo uporabnika
Škrtek, 04.08.2025 ob 21:08

Pa kdo bo toliko dal za to?

Kreteni ki jih bo Pipistrel nategnil.

Vampire dance, 04.08.2025 ob 21:09

Kreteni ki jih bo Pipistrel nategnil.

Pipistrela ni več…

A Bo Scarol tole pobiral, tamle enih 86 Eur za misice? Pa ta je nor, tolk ne dam, pa da mi, da mi…vse… no, bodimo vendarle spodobni! Tole Odisejo bodo kar hitro zaprli, jaz ne grem gledat tistega HW poneumljajočega propagandnega sranja pa v Drekdonalds, pa da mi še več plačajo. Saj poznate film Prosti pad/Falling down – no, tega odličnega filma tam ne bodo vrteli… hehehe.

Velesposobni janševski izumitelj in mega-podjetnik, ”sodeluje z Naso in Natom”. To je to za ta dnar. Z Ljubljano je konec, vizija je propadla, BTC gre  u tri PM, na srečo, a v centru je pa tudi totalno mrtvilo, nepremičninski mafijci, špekulanti in pohlepneži pa ven mečejo – življenje – iz Ljubljane, ne le Nam, Modian, in Maxijev in domačinov – tudi vse nekdanje mestno življenje Ljubljančanov! Postajamo tretji svet v lastnem kraju, drugorazredni ameriški-turistični dizneyland – ampak enako propadel!

Mene je kap sunla, ko sem videla ceno vzpenjače na Ljubljanski grad.

Praktično gre za vožnjo z liftom 70 m , pa plačaš 20 €.  Noro.

daisycutter, 05.08.2025 ob 09:56

Mene je kap sunla, ko sem videla ceno vzpenjače na Ljubljanski grad.

Praktično gre za vožnjo z liftom 70 m , pa plačaš 20 €.  Noro.

Saj bi ti rekel, da greš komot peš, a tako debela kot si ne zmoreš!

Vampire dance, 05.08.2025 ob 10:01

Saj bi ti rekel, da greš komot peš, a tako debela kot si ne zmoreš!

Nisem debela, če bi bila bi še vedno lahko shujšala, ti boš pa za vedno ostal zabit, tukaj nič ne pomaga.

Pa kaj pa bo 86 €? 1000 € je drobiž.

Cena je 6e za vzpenjačo v obe smeri. Ti gledaš komplet vstopnice še za grad in ostalo. Letna je 45 🙂

Pa to je čisto povprečna cena.

Kaj naj misice klošarje in luzerje gledajo?

A to imajo posebno ‘daisycutler’ ceno za retarde? Za normalne ljudi je cena povratne vozovnice (za zdravo odraslo osebo) 6 EUR, če kupiš preko spleta, 5,40 EUR. Če greš na kakšni prireditev na grad je (vezano na drugo vstopnico), je cena povratne vozovnice 4,50 EUR.

jao875, 05.08.2025 ob 11:08

Cena je 6e za vzpenjačo v obe smeri. Ti gledaš komplet vstopnice še za grad in ostalo. Letna je 45 🙂

Aha ok, to pa ja. Sem gledala za ene tujce, pa je precej nerodno napisano…

Hvala.

Pa Kdo bi šel to sploh gledat?

Bi kupil če bi tekmovale samo naravne ženske. Nebarvane, brez tetoviranih obrvi in račjih ustnic, naravni nohti, naravna postava brez operacij in brez črnske riti.

Noro je to, da je Daisycutter nepismena. Cena je 6 EUR. Zabitost je neozdravljiva.

zabitost, 05.08.2025 ob 12:44

Noro je to, da je Daisycutter nepismena. Cena je 6 EUR. Zabitost je neozdravljiva.

Res je, sebe poglej.

Mene zanima, kdo še sploh gleda te izbore? Ne vem, to je meni tako passé. Ostanek nekih drugih časov. Že pasje in mačje razstave težko razumem, pa ajde. Ti izbori miss so pa res poniževalni. Kot bi se punce razkazovale na sejmu, da jih bo kupil bodoči lastnik. Da pa še za to razstavo brez neke dodane vrednosti plačaš čez 80 eur, pa sploh….

Ni mi jasno, da si je Boscarol to omislil.

Mu ne bi pripisala tega.

Gospod je v letih, denarja dovolj…in zakaj pa ne malo mladih deklet v Odiseji…

Privoščim mu, da se podruži z mladenkami.

Pupka286, 05.08.2025 ob 20:43

Ni mi jasno, da si je Boscarol to omislil.

Mu ne bi pripisala tega.

To je biznis. Nekdo mu je prodal. Kdo hoče gledati te grdosje in zategnjene balkanske ksihte.

Ne gledam umetnih spak.

To niso umetne spake.

So  lutke, s katerimi se zabavajo ljudje.

Ko “lepotice” ostarijo , so kar so.

Ne znajo živeti brez , da si jih ljudje ogledujejo.

Roko na srce, kdo bi imel za partnerko žensko, ki tako hrepeni po lepoti celo življenje?

Kdor nima teh 86€, bo z nekaj popusta lahko gledal prenos prek spleta. Za tiste, ki nimajo niti za to, bo pa posnetek z nekaj “časovnega zamika” na Planetu.

Anonimno324, 06.08.2025 ob 15:48

Kdor nima teh 86€, bo z nekaj popusta lahko gledal prenos prek spleta. Za tiste, ki nimajo niti za to, bo pa posnetek z nekaj “časovnega zamika” na Planetu.

TI gotovo že veš,katero kandidatko ste izbrali,pa nam še to povej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close