8. marec
Navodilo za tiste okorne 🙂
http://www.cvetlicarnagea.si/trgovina/index.php/pomen-cvetja/
Jaz tudi poklanjam eno pesem ženskam za jutrišnji dan, Aretha Franklin in Annie Lennox, Sister are doing it for themselves…
Drage dame, za 8. marec vam poklanjam:
Drage dame, za 8. marec vam poklanjam:
http://www.youtube.com/watch?v=_tacuCPQ-xk%5B/quote%5D
Ha, ha, Spider ne more iz svoje kože. :))
koga ali česa ne maram? hehe kar malo banalno vprašanje. Ampak jaz si sama sebi nisem všeč, pa nisem nekdo izmed tistih , ki si hoče vzeti življenje, zaradi težav ali pač samo zaradi tega, ker neve kako naprej..Res priznam, da sem se sploh prijavila na ta forum, ker mislim da imam, ubistvu sem v neki čudni točki mojega življenja. Zakaj naj si gradim moje življenje naprej? Zaradi moje sreče? Da bom uspešna in služila denar za mojo drižino? še zmeraj ne vidim popolne in najčistejše sreče v tem…,mislim, da nas v življenju čaka nekaj več, kot pa ta sistem, ki nas prisili v razmišlanje (šolanje, poroka, otroci) samo življenje nasploh kako živeti. Mi smo na tem planetu z razlogom več!
Ob 3:34 sedim ob računalniku, in premišljujem o življenju, in kaj delam na tem planetu, sliši se smešno, ampak nisem žalostna… niti ne živim življenja “nižjega sloja”..imam tudi fanta s katerim sem srecna, in sem se v njega zaljubila..
Ampak še zmeraj si razmišljam, zakaj sem tu? Ne počutm se dobro (ne fizicno), ampak nekaj me moti na tem svetu, nočem sploh biti več tu, hočem stran, hočem nekaj več? hočem stran..hočem narediti temu konec..
Živjo!!
Nikoli ne smeš obupat, najdi si v življenju tisto kar te osrečuje.
Ko si žalostna, naveličane vsega pojdi kam kjer si vesela, najdi si tisto, kar te
osrečuje. Včasih so to malenkosti, ki ne stanejo veliko: kavica, šopek lepih rož, ki so ti všeč….
Mogoče pojdi v naravo, bližina vode- reke, morje, potok – pozitivni ioni – pomirja voda….
Ob jutranjem vzhodu glej par minut v vzhod – to ti da veliko energije za cel dan.
Če ti nisi srečna in zadovoljna sama s sabo, potem tudi tvoj partner ne more biti srečen ob tebi, ker mu daješ negativno energijo.
Bodi vesela, najdi si sprostitev, zabvavo in vse bo lepše.
Mislim da delujes zmedeno. Sicer ni tako slabo no tako ne gre naprej.
Smisel zivljenja je sreca. Vsakdo pa ima svojo definicijo le-te. Kaj je zate sreca pa kot kaze se nisi ugotovila.
Torej, akcija. Poznam ljudi ki so se preko noci odlocili: jutri oddidem na drug konec sveta in zacnem od zacetka. Kot kaze ljudje okoli tebe le niso pravi. Torej zberi pogum in naredi korak. V nasprotnem primeru se ne bo nic spremenilo… Si to zelis?
Forum je zaprt za komentiranje.