Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

Ne napiše mi nepravilen tip datoteke. Bi rad dal tle gor fotko, da zaprem usta ronki :))[/quote]

Objavi na “shrani.si” in sem objavi povezavo do slike pa da vidimo ;)[/quote]

Tudi tam ni napiše

Ta vrsta datoteke ni dovoljena!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tale tvoja nočna mora v obliki “opice” ima čisto spodobno in dokaj dobro plačano redno službo, te bom pa vseeno šokiral, ker ti moram sporočiti, da sem danes vse kar sem pisal, to počel v prostem času in izven delovnega časa, medtem ko zate nisem popolnoma prepričan, da nisi klatil kozlarij na račun davkoplačevalcev … skratka še vedno nimaš nobene pravilne trditve in zaključka o meni, da bi ga lahko zapisala v okvirček s citati … daj še malo se potrudi, saj bo šlo …

Veš, Mojster, pozabil si na dejstvo, da nimajo vsi zaposleni služb od 6-14h ; 7-15h ; 8-16h ali 9-17h itd …

Uživaj dalje …

Tale tvoja nočna mora v obliki “opice” ima čisto spodobno in dokaj dobro plačano redno službo, te bom pa vseeno šokiral, ker ti moram sporočiti, da sem danes vse kar sem pisal, to počel v prostem času in izven delovnega časa, medtem ko zate nisem popolnoma prepričan, da nisi klatil kozlarij na račun davkoplačevalcev … skratka še vedno nimaš nobene pravilne trditve in zaključka o meni, da bi ga lahko zapisala v okvirček s citati … daj še malo se potrudi, saj bo šlo …

Veš, Mojster, pozabil si na dejstvo, da nimajo vsi zaposleni služb od 6-14h ; 7-15h ; 8-16h ali 9-17h itd …

Uživaj dalje …[/quote]

Mislim WYWE, da se pustiš sprovocirati enemu mulcu ani škoda živcev :))

Uživaj dalje …[/quote]

Jaz sem v zasebnem sektorju opica…. Jaz ti popravim to kjer potem ti pišeš na njem bedarije…

seba itak da se pusti ker je že čist nervozen da ga šmrkavc owna sam otega ne more priznat… ker bi izpado še večji luzer kot če se krega z mano 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Usekala si mimo! Penzionistična “sekta” je zelo prisotna.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

seba 111 imaš prav, ko ga &?#$ …

Živcev sicer ni bilo škoda, ker se nisem živciral, ampak sem užival v tem, ko sem bral, kako poba pojma nima o tem, kaj v svojem obupu naklada …

No tole je zadnji stavek za danes … res je škoda časa za te stvari …

Uživaj dalje …[/quote]
Haha Matkić, čist si ga sjebal 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Čist je jezen.

Nimam kaj priznati. Kdor me pozna, tisti ve, da nimam nič preveč. 🙂

Danes sem dobre volje in pozivam punce, ki želijo sliko moje postave, da napišejo meil, ker je tukaj ne morem prilepiti gor :))

Vidva sta pa samo patetična.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A to hkrati pomeni, da ti moramo v zahvalo poslati svojo? Ali nočeš videti ? 😉

A to hkrati pomeni, da ti moramo v zahvalo poslati svojo? Ali nočeš videti ? ;)[/quote]

Ja calipso točno tako sicer jaz sem na sliki oblečen vendar se vidi postava :)))

Kdo pa so ti strokovnjaki, ki to pravijo in na podlagi česa so prišli do teh 75 odstotkov?

Prekomerna teža je res na splošno vedno večji problem sodobne družbe, vseeno pa se mi zdi, da je ta odstotek za Slovenijo malce previsok.

Drugače pa ja, spadam med tistih domnevnih 25%, pa tudi večina moških, ki jih poznam. In ne, niso vsi vitki moški “postavni lepotci”. Kakšen precej nabildan moški ima pa itak po statistikah “prekomerno težo”, noben pa ne meri njegove mišične mase. Tako kot tudi podatki za vse suhce po kilogramih ne povedo kaj dosti o tem v kakšni fizični kondiciji so sicer, koliko imajo kožne gube itd. kaj šele če so sploh zdravi. Tudi izgubljanje telesne teže je lahko posledica mnogih bolezni.

No evo ko se je treba izkazat s fotko postave pa ni nobene :)))

Menda ja ne drži 75% ??? :)))

Kdo pa so ti strokovnjaki, ki to pravijo in na podlagi česa so prišli do teh 75 odstotkov?

Prekomerna teža je res na splošno vedno večji problem sodobne družbe, vseeno pa se mi zdi, da je ta odstotek za Slovenijo malce previsok.

Drugače pa ja, spadam med tistih domnevnih 25%, pa tudi večina moških, ki jih poznam. In ne, niso vsi vitki moški “postavni lepotci”. Kakšen precej nabildan moški ima pa itak po statistikah “prekomerno težo”, noben pa ne meri njegove mišične mase. Tako kot tudi podatki za vse suhce po kilogramih ne povedo kaj dosti o tem v kakšni fizični kondiciji so sicer, koliko imajo kožne gube itd. kaj šele če so sploh zdravi. Tudi izgubljanje telesne teže je lahko posledica mnogih bolezni.[/quote]
Najlepši prispevek v tej temi so far.

Pravzaprav imaš kar prav. Kar ni brezposelno je pa javna uprava. Dvomim, da penzionisti visijo tu gor?[/quote]

mimosunkarska butca ☺

ni pravo hoditi v službo … šteje, da je narejeno ☺
jaz opravim 75% dela že s tem, da mislim (v svoji glavi), 20% da drugim kaj povem, ključnih 5% fizičnega pa opravim sam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nimam kaj priznati. Kdor me pozna, tisti ve, da nimam nič preveč. :)[/quote]

Maš še premalo a? V hlačah….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nimam kaj priznati. Kdor me pozna, tisti ve, da nimam nič preveč. :)[/quote]

Maš še premalo a? V hlačah….[/quote]
To ti misliš. 🙂

Maš še premalo a? V hlačah….[/quote]
To ti misliš. :)[/quote]

K sreči nevem 😉

Meni je važno le, da ženske vedo. 🙂

Važno da žena ve :))

Zdaj si gap a dobro ujel ja 😉 to je prvo kaj sem jaz pomislil 😀

ampak kot zgleda naš vezan Robi hoče da več kot 1 ve to

MWAHAHAH

Zdaj si gap a dobro ujel ja 😉 to je prvo kaj sem jaz pomislil 😀

ampak kot zgleda naš vezan Robi hoče da več kot 1 ve to

MWAHAHAH[/quote]
V avtu imaš tudi rezervno gumo…Za vsak slučaj. 🙂

Meni je važno le, da ženske vedo. :)[/quote]

Množina?:))) Upam, da tvoja ženska tega ne bere:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close