75% Slovencev predebelih
Tale tvoja nočna mora v obliki “opice” ima čisto spodobno in dokaj dobro plačano redno službo, te bom pa vseeno šokiral, ker ti moram sporočiti, da sem danes vse kar sem pisal, to počel v prostem času in izven delovnega časa, medtem ko zate nisem popolnoma prepričan, da nisi klatil kozlarij na račun davkoplačevalcev … skratka še vedno nimaš nobene pravilne trditve in zaključka o meni, da bi ga lahko zapisala v okvirček s citati … daj še malo se potrudi, saj bo šlo …
Veš, Mojster, pozabil si na dejstvo, da nimajo vsi zaposleni služb od 6-14h ; 7-15h ; 8-16h ali 9-17h itd …
Uživaj dalje …
Tale tvoja nočna mora v obliki “opice” ima čisto spodobno in dokaj dobro plačano redno službo, te bom pa vseeno šokiral, ker ti moram sporočiti, da sem danes vse kar sem pisal, to počel v prostem času in izven delovnega časa, medtem ko zate nisem popolnoma prepričan, da nisi klatil kozlarij na račun davkoplačevalcev … skratka še vedno nimaš nobene pravilne trditve in zaključka o meni, da bi ga lahko zapisala v okvirček s citati … daj še malo se potrudi, saj bo šlo …
Veš, Mojster, pozabil si na dejstvo, da nimajo vsi zaposleni služb od 6-14h ; 7-15h ; 8-16h ali 9-17h itd …
Uživaj dalje …[/quote]
Mislim WYWE, da se pustiš sprovocirati enemu mulcu ani škoda živcev :))
Uživaj dalje …[/quote]
Jaz sem v zasebnem sektorju opica…. Jaz ti popravim to kjer potem ti pišeš na njem bedarije…
seba itak da se pusti ker je že čist nervozen da ga šmrkavc owna sam otega ne more priznat… ker bi izpado še večji luzer kot če se krega z mano 😉
Uživaj dalje …[/quote]
Haha Matkić, čist si ga sjebal 😀
Kdo pa so ti strokovnjaki, ki to pravijo in na podlagi česa so prišli do teh 75 odstotkov?
Prekomerna teža je res na splošno vedno večji problem sodobne družbe, vseeno pa se mi zdi, da je ta odstotek za Slovenijo malce previsok.
Drugače pa ja, spadam med tistih domnevnih 25%, pa tudi večina moških, ki jih poznam. In ne, niso vsi vitki moški “postavni lepotci”. Kakšen precej nabildan moški ima pa itak po statistikah “prekomerno težo”, noben pa ne meri njegove mišične mase. Tako kot tudi podatki za vse suhce po kilogramih ne povedo kaj dosti o tem v kakšni fizični kondiciji so sicer, koliko imajo kožne gube itd. kaj šele če so sploh zdravi. Tudi izgubljanje telesne teže je lahko posledica mnogih bolezni.
Kdo pa so ti strokovnjaki, ki to pravijo in na podlagi česa so prišli do teh 75 odstotkov?
Prekomerna teža je res na splošno vedno večji problem sodobne družbe, vseeno pa se mi zdi, da je ta odstotek za Slovenijo malce previsok.
Drugače pa ja, spadam med tistih domnevnih 25%, pa tudi večina moških, ki jih poznam. In ne, niso vsi vitki moški “postavni lepotci”. Kakšen precej nabildan moški ima pa itak po statistikah “prekomerno težo”, noben pa ne meri njegove mišične mase. Tako kot tudi podatki za vse suhce po kilogramih ne povedo kaj dosti o tem v kakšni fizični kondiciji so sicer, koliko imajo kožne gube itd. kaj šele če so sploh zdravi. Tudi izgubljanje telesne teže je lahko posledica mnogih bolezni.[/quote]
Najlepši prispevek v tej temi so far.
Pravzaprav imaš kar prav. Kar ni brezposelno je pa javna uprava. Dvomim, da penzionisti visijo tu gor?[/quote]
mimosunkarska butca ☺
ni pravo hoditi v službo … šteje, da je narejeno ☺
jaz opravim 75% dela že s tem, da mislim (v svoji glavi), 20% da drugim kaj povem, ključnih 5% fizičnega pa opravim sam
Zdaj si gap a dobro ujel ja 😉 to je prvo kaj sem jaz pomislil 😀
ampak kot zgleda naš vezan Robi hoče da več kot 1 ve to
MWAHAHAH
Forum je zaprt za komentiranje.