Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

Smešno mi je da tako trlico kot si ti pohvalijo za super težo 😉 to je vse…

meni uspeva čist dobro… resda nisem suhec ali trlica (kot ti) verjamem pa tudi da imam bistveno več mišične mase kot ti 😉

ti si konstanten že 30 let? torej si star vsaj ene 44let + ker predtem se je teža zelo spreminjala se pravi si starček že skoraj torej nerelvanten … saj razumem da ne morš več met mišic potem oprosti da sem te užalil 😉

Ti ne da očitno nis… ti ZIHER nisi 😉 za druge pa nevem 🙂 tebe že kile izdajo da nimaš nič mišic tisti pri 185kg in 90kg pa so lahko oboje ali slabih ali dobrih mer oz postave.

Saj za tebe to več ne velja to velja tja do 35 MAX 40…. ti si pa že izven tega tak da ti kar bodi trlica ti bo kasneje srce odpovedalo 😉 pa po stopnicah neboš zasopihal 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jst sm kjut na zunaj in na znotraj.[/quote]

no evo enga loverja že imaš :)[/quote]

En bo mnogo premalo, rabi celo nogometno ekipo 😀

WishYouWereHere, oprosti, ampak Matkić te je ownal v tem prispevku.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Boš že prebolel.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

no evo enga loverja že imaš :)[/quote]

En bo mnogo premalo, rabi celo nogometno ekipo :D[/quote]

In kako dolgo klop naj ima ta ekipa ? 🙂

Tok k Bayern.

Uauuu:). Samo kaj, ko ni osebkov, ki bi sedli na to klop:). Same pošasti:))).

Pa tale GF je prava nymfa 🙂

NE govori na pamet ženo 🙂

pričakujem neumen odgovor ali nič 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

En bo mnogo premalo, rabi celo nogometno ekipo :D[/quote]

In kako dolgo klop naj ima ta ekipa ? :)[/quote]

Sama dolžina niti ni tako pomembna kakor (skrit med vrsticami)) pogoj, da mora biti v ekipi vsaj polovica nigrov 🙂

Če pogledam okrog, vidim, da imamo različne kriterije in da kar je primerno za enega, ne velja tudi za drugega. Tisti, ki pa delajo raziskave, pa imajo le en kriterij.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če pogledam okrog, vidim, da imamo različne kriterije in da kar je primerno za enega, ne velja tudi za drugega. Tisti, ki pa delajo raziskave, pa imajo le en kriterij.[/quote]

Jap za tebe so pravi dedi tisti z 185cm in 46kg MAX kajne?

NE tupi neumnosti že spet….

A maš ti tudi LASTNI kriterij kaj je ZDRAV človek? ali je to določil za tebe nekdo drug?

Za Marka je itak vse relativno, nima veze na kiro temo priklopiš.

Matkic mene se ne da zlepa užaliti, sploh ker mi popolnoma dol visijo izjave takih kot si ti …

Zame si irelevanten pozornosti željan mulc, ki ne vem zakaj vse živo prepričuje, da je fenomen, enkraten, superioren in vesoljno neponovljiv … namesto da bi se spravil kaj koristnega delat .

Sicer pa, samo da si ti srečen in zaradi tebe je srečen še ves MON … uživaj v soju žarometov in že enkrat dojemi, da takrat, ko se ostali malo pohecamo in malo kakšno stvar obrnemo na štos, ti zapneš smrtno resno za vsako vabo, kot riba na trnek … samo ven te je še treba potegniti …

Tako je irelevanten, da se greš z njim prerekat? Zakaj sebe/nas prepričuješ v nekaj česar ni 😉

Tako je irelevanten, da se greš z njim prerekat? Zakaj sebe/nas prepričuješ v nekaj česar ni ;)[/quote]

PWNED

Jaz ti sploh nerabim nič odpisat ker te je Calypso že čisto potolkla…

Hvala Calypso 😉

Porka flek!
Ajde, da mi en razloži kaj je debelost! Ampak ne tisto kar trobentajo dohtarji.
Jaz sem pri 96 kilah naredil svoje čase tudi po 12.000km na kolesu, letno seveda. Dohtarji pa so mi govorili da bi moral imeti 81 kil in da ne morem živeti normalno, če ne vagam toliko kot je ITM.
Haloooooooooooo!
Še dandanes, po 10++ letih od tistih pregledov, delam 100km, brez postanka, pira in čakanja, da pride “duša” za mano. Pa sem astmatik in hipertenzik.
Prasca z ražnja mi ne more prepovedati niti ustava, koruznih žgancev z ocvirki za zajtrk tudi ne!
Moja pravi, da sem glih prav okrogel za božanje!☺☺☺
Grem se malo peljat naokoli in razmislit o 75%!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No pa smo zaključili.
Mladina, vesel pa sem, da vam grem od časa do časa malo na živce …

27 letnik te je pošolal. Sramota :>

27 letnik te je pošolal. Sramota :>[/quote]

Jaz nisem 27 😛 sem manj 😀 (več kot 1 leto manj :P)

sem pa tu nekje ja 😀

Več kot eno leto manj…to je res razlika, največja v mentalnem razvoju:).

Goldi, pri malih številkah je vsaka minimalna razlika lahko ogromen gap. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj se spet oglašaš? Saj vem da ti nimaš šans pri meni ker si blont 😉

Starunkle attack

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close