75% Slovencev predebelih
Namesto da bi sočustvovali ob moji težavi in govorili tolažilne besede: “Saj ni tako hudo, saj so še grši od tebe… ” bi se smejali. To ni nič tolažilno…
Ko eni “debeli” tukaj jokcajo, se jih najde en kup somišljenikov in se tolažijo, ti bi se mi pa smejala :)[/quote]
Nč, samo bič v roke, nbenih tolažilnih besed:). Se ti zdim mehka?:)))[/quote]
Niti najmanj mehka, ampak malo sočutja in empatije bi pa lahko pokazala 🙂
Seveda so tudi za to krive njihove žene oz. partnerice, ki svoje moške silijo, da pojedo vse ostanke od kosil in večerij. Vkolikor tega niso pripravljeni narediti, jim očitajo, da ne spoštujejo njih in njihovega truda. Posledično izgubijo one tudi voljo do seksa in s tem moške prikrajšajo še za izgubo kalorij. Pa ne le moške, temveč tudi sebe, česar pa se bistveno manj zavedajo in postajajo še bolj nezadovoljne.
Jebi ga , fantje, očitno sem idealen le jaz … 189 / 78 …[/quote]
Evo WYWH ti lahko upravičeno pričakuješ, da je ženska vitka. Čestitke :)[/quote]
Sori samo 189cm in 78kg je ženska mera suhega….
Pravi moški mora imeti pri skoraj 190kg VSAJ 85kg (od tega tudi nekaj mišic) ….
[img]http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/9421819/2/stock-photo-9421819-skinny-man.jpg[/img]
[img]http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens5422772_1245516896skinny-men-gain-weight.jpg[/img]
Nekaj takega zgleda ko ima moški več kot 10kg MANJ kot sta zadnji 2 cifri njegove višine v CM
189 = kg
In to na slikah tgorej niso suhi moški ampak luzerčki ki jih prvi veterček odnese 😉
Če ima moški MIŠICE potem ne MORE imeti pri 189 cm samo 78kg…. ker mišice tehtajo več!
Jaz sem ugotovo da generalno gledano kolko poznam teže marsikerega prijatelja itd. lahko z visoko gotovostjo trdim sledeče:
primer višine/primerna moška teža/prekomerna moška teža***/debelost
185cm / 75-85kg (suh) / 86-95kg / 96kg+
*** pa še tu je prekomerna samo če tip nima mišic oz. jih ima MINIMALNO. drugače se vse zamakne vsaj za 5-7kg
primer višine/primerna ženska teža/prekomerna ženska teža***/debelost
175cm / 62-67kg / 70-75kg / 76kg+
Poglejte malo okrog pa boste vidli da tele cifre kar držijo….
Mr. Matkic hvala za izčrpen znanstven zagovor edino pravilne in zveličavne resnice o proporcih “pravega moškega” in ciničnih pripombah o onih, ki to očitno nismo …
Jaz sem konstanten po teži že 30 let, zna pa biti, da tebi z večjo muko to uspeva na krajši rok, da si se spustil v tako obsežen elaborat, ki ti je očitno pisan na kožo.
Me pa nekaj malo moti – z moškimi merami in slikami navsezadnje se ukvarjaš nekoliko preveč .
Upam le , da so ti ženske kljub vsemu pomembnejše in všečnejše, kot pa to kaže ta tvoj prispevek …
Forum je zaprt za komentiranje.