Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

Strokovnjaki pravijo, da je 75% Slovencev predebelih, da ima prekomerno težo. Večji delež predebelih je med moškimi. Torej med moškimi je delež na 75%, pri ženskah pa nekaj manj kot 75%.
Tule gor pa se moški vedno znova zgražajo nad debelimi ženskami in kako ne marajo debelih. Ženske se nad moškimi pivskimi trebuhi, vsaj na MONu, sploh ne zgražajo?
Zdaj pa mi ni jasno ali so na MONu samo tisti, ki spadajo med teh 25% s pravo težo ali pa ne vidijo sami sebe? Ker človek, ko bere MON, dobi občutek, da so moški tu gor sami postavni lepotci, brez odvečnega sala. Ženske sicer ne udrihajo po moških pivskih trebuhih, ampakm je pa tudi zaslediti kako super postavce imajo in kako dobro zgledajo.
Nenavadno, da v reali toliko debelih, MON pa zbirališče samih suhcev.

Vsi smo oh in sploh brez izjeme:). Dej kaj težiš tolk zgodaj:). Če si predebela in spadaš v teh 75% (wtf tolk?) potem shujšaj.

Spadam med 25%, vendar se ne zgražam.
So pa tole zelo visoke številke. Kolk pa je prekomerna teža po teh raziskavah?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He, he, tule gor so vsi sami supermodeli. Nihče ne bo priznal, da ima kak kg preveč. Vsi se zgražajo nad nasprotnim spolom kako je debel :).

Ja, res, kakšni pa so ideali po teh raziskavah…Enkrat sem izpolnjeval en test in rezultat je bil, da sem predebel…pri svojih 185cm in 82kg…:)))

jaz imam preveč samo pufov pri banki … ostalo mi štima ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Draga ronka:

Jaz imam na 178 83 kil imam par kil preveč četudi pazim kaj jem. Mene ženske, ki imajo od 5 do 10 kil preveč ne motijo, če imajo 20 ali 30 kg preveč pa je to čisto druga zgodba :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz imam 185cm in 95 kg, zame to ni preveč kg, zato tudi od žensk pričakujem, da so vitke.

Meni se ne zdi, da se vsi zgražajo. Maš pa take, ki posplošujejo in samo zase mislijo, da so popolni. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He, he, Marko, res je, niste vsi taki. Samo oni drugi vas preglasijo.

Jebi ga , fantje, očitno sem idealen le jaz … 189 / 78 …

Jebi ga , fantje, očitno sem idealen le jaz … 189 / 78 …[/quote]

Evo WYWH ti lahko upravičeno pričakuješ, da je ženska vitka. Čestitke 🙂

Jaz pa priznam, da sem okrogla (pa raje ne s svojim registriranim nikom, ker bi mi potem to pod nos metali). Zato se tudi ne obregam v bierbauche. Imam pa goste dolge lase pa se tudi ne zgražam nad plešastimi.

Zakaj – čestitke – imam pač srečo, da se me nobena hrana ne prime, pa če se ob najbolj nemogočih urah še bolj nemogoče najem, pa gre nekako vse mimo mene in ne vame in name …

Zakaj – čestitke – imam pač srečo, da se me nobena hrana ne prime, pa če se ob najbolj nemogočih urah še bolj nemogoče najem, pa gre nekako vse mimo mene in ne vame in name …[/quote]

To je res sreča, ampak najbrž si še mlad…po 40 gre vse navzdol:))) Jaz imam pa srečo, da ne morem biti pri miru in da sproti vse skurim…

Fantje mi smo vsi manekeni haha 😀 😀

Če ti povem, da tud mlad nisem ( po letih seveda ), se boš pa spet zasekiral … kje je že 40 …
Sicer pa zadnjih 30 let dobivam na teži po 1kg na 10 let – za crknit se redim … ampak je treba malo izza tastature in računalnikov v naravo, pa tudi kaj fizično delat …

Če ti povem, da tud mlad nisem ( po letih seveda ), se boš pa spet zasekiral … kje je že 40 …
Sicer pa zadnjih 30 let dobivam na teži po 1kg na 10 let – za crknit se redim … ampak je treba malo izza tastature in računalnikov v naravo, pa tudi kaj fizično delat …[/quote]

Brez skrbi, ne bom se zasekiral, jaz se odlično počutim v svoji koži, še kakšen kg bi rad pridobil…jih imam pa 46..mislim let, tako, da sva najbrž tu nekje:))

Jaz kg zgubljam, ko za ženskami tečem 😀 😀

To itak .
In to je dokaz, da je tistih 75 % brca v temo …

Ženski, ki je velika 160 in ima 65 kg, se tudi zdi, da to ni preveč, zato pričakuje bo moškim všeč. Pričakovanja pa nosijo razočaranja. :))

Očitno res glede na to da nihče od nas nima 20 ali 30 kil preveč.

Imaš prav . Pa tud meni ne bi kakšen dkg več škodil . Po letih ( če se takoj, ta trenutek stegnem ) boš pa še par let rabil, da me ujameš …

Priznam, da spadam med preokrogle. Koliko preokrogle pa ne povem.

Tole je spet eno teženje 1001 nick-ice. Spet se smili sama sebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close