Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 6 mesecev se nisva videla z fantom, zdaj se želiva spet dobit . Ali ima smisla ? Varala se nisva

6 mesecev se nisva videla z fantom, zdaj se želiva spet dobit . Ali ima smisla ? Varala se nisva

stara sva nad 30

Ja zaka se pa nista vidlA? Kak sploh gre to, da si z nekom, ki ga 6 mesecev ni? Jaz bi ga ze 10x prevarala

imela sva krizo; pa s starših smo se kar prepirali.

6 mesecev se nisva videla, zdaj sva se slišala in je morda neka ljubezen še RAHLO živa…

Ali ima smisla.. Večkrat sem sicer slišala frazo ” dajva nekaj časa bit narazen, da se ljubezen med nama utrdi “…

Kaj menite vi ?

Ljubezen utrdi? In kak si lahk prepricana, da te on ni varal? Ne vem, jaz ne bi…. Mogoce bi sla na kavo, ker sem pac z vsemi bivsimi v dobrih odnosih – smo kolegi. V tvojem primeru mi je vse cudno. Kaj imajo starsi pri vajini “ljubezni”?

Sploh pa se mi ne zdi, da se ljubezen utrdi, ce sta narazen pol leta :O

Seveda se dobita, ne vidim nič narobe v tem, seveda ne vem, zakaj sta se razšla, vendar če oba želita to srečanje ga izpeljita. Potem pa bosta videla kako naprej.

Ali je možno, da se dva ljubita po 6 mesecih narazen no ? Kaj pravite ?

Verjetno ljubi po 6 mesecih samo se tisti, ki ni zaprosil za “pavzo”. Tisti, ki zaprosi za pavzo ima za to razlog. In ne verjamem, da je ta razlog zaradi starsev.

Po 6 mesecih, po dveh ali desetih letih ima smisel, ko gre za ljubezen.
Nekateri se ponovno najdejo ali zbližajo po dvajsetih.

Je pa vprašanje, če ima smisel za vaju, če se sprašujeta, ali ima smisel. Ker če bi se želela videti, ne verjamem, da bi se spraševala o smiselnosti.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Če se želita spet dobiti, ima smisel.

o

HVALA TI !!!

Ljubezen je ljubezen, pa naj mine 6 mesecev ali 6 let…..

kako lahko govoriš o varanju, če pa nista bila ta čas skupaj sploh?

Pogreta ljubezen je kot pogreta sarma. 🙂 Vsekakor ima smisel. Veliko navlake je v teh 6 mesecih odpadlo.

Očitno nima smisla, če ne vidiš oz. ne želiš videti smisla.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close