Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 500 do 1000 evrov kazni za žaljenje poslancev DZ-ja ali članov vlade?

500 do 1000 evrov kazni za žaljenje poslancev DZ-ja ali članov vlade?

Odgovor na objavo uporabnika
Replika541, 03.09.2021 ob 09:37

wd40713, 03.09.2021 ob 09:21

Replika541, 03.09.2021 ob 09:15

Dretje, 03.09.2021 ob 08:14

Povzdig glasu je očitno velik problem za nekatere. Spomnim se zgodbe iz oddaje Tednik, ko je starejši par napačno prečkal cesto v centru Ljubljane in sta ju ustavila policista. Možakar sicer ni izrekel žaljivih besed policistu, se je pa zelo drl, kar je v prispevku priznala tudi njegova žena. In so ju oglobili, ne vem kako točno, ali je bil napad na uradno osebo ali karkoli že. Skratka DRETJE je problem za dosti ljudi, ker se ustrašijo oziroma začutijo to v črevesju.

Tudi Putin je spremenil zakonik, po katerem se ga ne sme za nic kazensko preganjati.

Avtokracija je na hudem pohodu, papki populisticni bi radi po Mussolinijevem vzoru “delali red”, kanclagerji  in hitre sodbe “izdajalcev naroda” so samo se vprašanje casa.

In mi gledamo. Noro.

In še tretji del:

‘V primeru zapletenih epidemioloških razmer se vlada lahko odloči, da bo uvedla obvezno cepljenje’ – 24ur.com

Mah po mojem mnenju je cepljenje nas najmanjsi problem..

Je priročen izgovor za… vse.

wd40713, 03.09.2021 ob 10:02

Je priročen izgovor za… vse.

Raje se cepim, kot da gledam jajota in hojsota, kako nas sramotita po svetu in celo nacijo spreminjata v klovne.

Mi bo zaradi zardevanja ze kmalu zaribal krvni obtok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close