Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › 5 kg čimprej

5 kg čimprej

Imela sem skoraj 100 kg, izgubila sem jih 20. Počasi, v letu in pol. Ker se bliža meni pomemben dan, bi rada izgubila še 5kg v manj kot mesecu. Kakšna preverjena dieta da gre hitro dol?  Športam že in mi je dovolj, tega nebi dodatno vnašala v svoj že tako preobremenjen dan. Trikrat na teden grem na 1, 5 h sprehod ali na hrib. Zanima ne dieta s hitrim rezultatom.

Reče se ji mn žri.

Beljakovinska. 3-4 kg v enem tednu z lahkoto, potem pa manj, odvisno od začetne teže. V kolikor se je res striktno držiš, letijo kilogrami dol. Je pa treba iti po korakih, fazah in več kot 6 mesecev PO izgubi kg imeti še vednk prilagojen jedilnik, da ne pride do jojo efekta. Pa ogromno vode je treba popiti med dieto. Nekatere sicer zapre pri odvajanju, a v kolikor v tednih ko imaš beljakovine in zelenjavo poješ slednje ogromno, ni težav. Pa ovseni otrobi, ki jih moraš obvezno 1 žlico na dan pojesti tudi pomagajo. Ne bi je pa priporočala na daljši rok, ker je sadje prepovedano. Vitamine je treba vnašati s prehranskimi dopolnili. Za silo in kakšno posebno priložnost pa je super. Rezultati so hitro vidni in to da motivacijo, da se je res držiš.

Imas dovolj casa, da spravis dol 5kg. Najprej pa cestitke za teh 20, ki si jih ze!

Beljakovinska dieta je bila predlagana, potem ce ti to reeees ne gre, zmanjsaj ogljikove hidrate na minimum.

Imas tudi bolj ekstremne diete, se najdejo na spletu, za hitro izgubo cca 4kg, tudi v enem ali dveh tednih. Ampak te so res ekstremne in striktne. Ker imas ti vec casa, je bolje bolj postopno, da se ti potem ne nabere.

Nato zmanjsaj stevilo ur oziroma okna, v katerem jes. Ce imas zajtrk ob 8, ga prestavi na 10 ali pa imej zgodnejse kosilo. Tako enostavno izpustis kak obrok.

Lahko imas tudi kak dan posta, se najbolje bi bilo na prazno luno (polna je glih bla in najbrz bo kasneje od dogodka), poglej kdaj se zacne in 24 ur po tistem pij samo vodo in caje, ce ne gre, vzemi kaksno jabolko ali zelenjavno juho. Brez raznih kroglic in podobnega, se razume:)

Pa pred obrokom pij vodo, mislim da cca pol ure prej, mlacno vodo. Seveda tudi sicer ne smes piti drugih pijac kot vode in cajev ter zelenjavnih sokov. Pa alko ima tudi kalorije:)

Srecno!

brala sem raziskavo, napisal jo je znan francoski zdravnik in strokovnjak na področju hujšanja in izgube odvečnih kosov telesa Charles Sobhraj reče se manjžri

Manj oh, ne jih izkljucit, ker sportas.

Vecerje crtaj.

Pojdi na limfno drenazo, to bo spodbudilo odvajanje vode.

Vse ostali, kar pojes, zmanjsaj kolicine za 1/4.

Odgovor na objavo uporabnika
Našobljena7, 18.02.2022 ob 21:06

Imela sem skoraj 100 kg, izgubila sem jih 20. Počasi, v letu in pol. Ker se bliža meni pomemben dan, bi rada izgubila še 5kg v manj kot mesecu. Kakšna preverjena dieta da gre hitro dol?  Športam že in mi je dovolj, tega nebi dodatno vnašala v svoj že tako preobremenjen dan. Trikrat na teden grem na 1, 5 h sprehod ali na hrib. Zanima ne dieta s hitrim rezultatom.

Trikrat na teden greš na 1, 5 h sprehod ali na hrib. To ni noben šport. Bolje da greš vsak dan 1 uro hitre vožnje na kolo. Ali vsak dan 1 uro hitrega plavanja. Lahko kombiniraš 1 dan eno, drugi dan drugo..

Shujša se pa najbolj zdravo z miganjem, telovadbo in manjkalorično hrano, pa veliko vode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close