Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek +40, kje najti partnerja?

+40, kje najti partnerja?

nismo vsi v okolici Celja poročeni

Živjo. Lahko bi se spoznala

Tema je iz leta 2009 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3654, 02.09.2025 ob 19:18

Tema je iz leta 2009 🙂

Ja a penzionistke pa ne smejo met partnerjev…

True,tudi GILF si zasluzijo ljubezen,sam gas-a

Odgovor na objavo uporabnika
iskalka sreče, 21.07.2009 ob 17:35

Punce, 40+, kje si iščete potencialne nove partnerje? Sem samska več kot 1 leto po dolgoletni vezi. Rada bi spoznala primernega partnerja zase, pa ne vem točno, kje naj iščem. Disko odpade, na izlete po Evropi hodim z agencijami (se ne zapiram med štiri stene), hodim na morje s kolegico, ampak do sedaj nisem srečala nič pametnega. Če pa že srečam kakšnega tipa je pa vse skupaj ena žalost. So kakšni pametni samski moški sploh še na razpolago? Zase mislim, da sem urejena, komunikativna, rada se smejem, pa tudi zgledam ne slabo. Človek bi si mislil, da bo šlo lažje. Nisem za avanture, ker se mi to enostavno več ne da in se mi zdi izguba časa. Kako ve rešujete takšno situacijo? Vem, da je recesija, ampak na tem področju pa menda ni čista tema. Sem iz okolice Celja.

Po moje obvezno moras biti odprta za avanture in v tem uživati. Jaz ženske, ki niso odprte za avanture (ob tipi, ki jim je vsec) nikoli ne bi jemal resno. Zdela bi se mi čustveno nerazvita. Prav v tem moras toliko uzivati da hoces se. In spet se z njim dobiti itd…in to je pot do veze. Torej obvezno skupna uzivantska zgodovina in podobna pričakovanja glede prihodnosti.

Na online je 3/4 tipov poročenih ki bi najraje sexali moške.

iskalka sreče

naj ti kevin samuel razloži.

partner ni isto kot mož!   to je že prvi problem. da si ločena in si uničila sdružino. ker si toxična femisntika, levičarka skrajna.   saj veva kakšnega bi ti rada.  saj vema to.  ampak, t ise moraš vprašat, kaj bi visok, psotaven, šolan, urejen, bogat, samski,  43 , KAJ SI ON ŽELI??    kaj misliš kaj?    DRUŽINO SI ŽELI. otroke, potomce. njegove. zato s najde 27 letnico, samsko ,brez otrok, sexy artletsko lušno. postavno, ne sprano v feminizem.  ki mu lahko da 3 otroke.  razumeš?  stara si.  nič več ne moreš ponudit bodočemu možu.  noben moški, ki si ga ti želiš NE ŽELI BITI PARTNER IN TEBI ENAKOVREDEN.  ker nisi enakovredna moškemu. moški je nagrada ne ti.   ti nimaš nobenega zvovda odločanja. o ničemer.  OBSTAJAMO MOŠKI tvojih  let, kot si jih ti želiš. smo, so zunaj. ampak ne želimo takih kot si ti.  ne želimo tega.  imaš jebača. daješ mu fukat brez zaheteve poroke.  veš da ni zate , pa mu daješ fukat. za rrensega moškega pa boš imela pogoje???  kako?   moški tudi vedo ,da imaš kontakt z bivšim. torej se fukaš z njim tudi.  kaj od naštetega kakorsi se opisala  JE VAŽNO MOŠKEMU??  nič. kaj ima moški od tega če ti potuješ?  če si šolana? z ničvredni mdruzboslovjem ?  kaj ima moški, kot si ga ti želiš od tebe?  o čem se naj pogovarja s steboj?  če si tuntika. če nič ne znaš.  o čem?  o poslu?  ne rabi on take. on rabi,  veš kaj. mlado sexy vodljivo, altetsko ki mu ahk oda 3 froce. njegove.   razumeš ti to.  ti si  tudi v zadnjem eltu srečala, moške zate. ki so ti bili ok. bi jih imela rada. si jih želiš!! ampak noben t ni izbral. imela si sex z kom. pa te ni izbral!!    ti si stara 40 ločenka z froci. sama jih več en morpe imet. torej si ze uniča svojo druzino. zakaj bi ti taki moški, kot bi ga ti cenila, dal tebi priliko?  zakaj?   on , noče potovat.  potavnja os oza femisnitke ločenke in lezbačike.

ti i 40. otrok ne moreš imet več.  ločenka torej si 2ka. mogoče 3ka če si dobra . recimo. torej ti iščeš moškega, ki bo 2ka ampak en po itzgledu ampak karakterju. ker moraš ti biti lepa.  in ki te želi poročit.  fseeno koliko denarja ima. kaj dela.  KI TE SPLOH HOČE.   fsi vemo ,da ste ločenke sploh pa 40+ ločenke, edino za praznit jajca in mladičem za trening fukanja.  fsi moški to vemo.

torej?  iskreno, resnica?  al začneš iskat mopkega ki je 3ka, na tvojem nivoju. ali pa si najdi 70 letnika ki  je bogat.  ali pa, pač  kužek.   nimaš nobenega vzvoda odločanja.  nobe ne bo žele biti tvoja druga izbira. in  ti tudi ne bi spoštovala cenila mopkega ki  je 3ka. čeprav je boljšši od tebe.  moški 3ka je veliko boljši od tebe. moški ki je 3ka se mora sprijaznit s teboj.  TO JE RESNICA.  ČE TE BOLI AL PA NE. RESNICA JE .

Ljubezen po domače, prijavi se na pop tv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close