Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 3883

3883

Na cifri 3883 je sms vedeževanje. Oglase vrtijo na nacionalki in to v dragih terminih (med dnevnikom in v oddaji po njem). Očitno jim gre zelo dobro, da si lahko to privoščijo. Zanima pa me ali je v Sloveniji res TOLIKO DEBILOV, ki uporablja to storitev, da oni tako služijo?! A folk za čistno nič več ne prevzema odgovornosti in vse prelaga na druge? Jaz bi vsem tistim, ki kličejo na to sranje odredil obvezen obisk pri psihiatru! Za bruhat, no! Ali ti bodo odobrili kredit? Katere cifre bodo zadele na lotu? Pa a folk res pali na te fore al kaj? Bog jim pomagaj!!!

to zanima tud mene 😀

Tudi jaz sem se že to vprašala 🙂

Hm, mogoče pa pošljemo to vprašanje na to cifro in dobimo odgovor 😀

In kaj tebi mar kaj kdo počne in za kaj zapravlja svoj denar? Z njim si lahko brišejo rit, če jih je volja :))). Ti ga pa zapravljaš za ostale stvari, ki se drugim zdijo debilne. Glede na to, da se tako zelo obremenjuješ s tem, si še zase odredi obisk pri psihiatru.

Evo, jaz zapravim 250€ na mesec za čike. Z abruhta, ane 🙂

Ups, moralo bi pisati : Za bruhat, ane 🙂

Jaz sem tisti debil, ki je klicala, ja. In tudi pri psihiatru sem že bila:) Zdaj pa bruhaj name, pa pazi da se ne zadaviš zraven!

Meni se zdi pa to imenitno. Imaš možnost pisat na 3883, izbira je pa tvoja.
Se pravi, lahko jim pišeš ali pa ne.

Drugače je pri davkih, nimaš izbire, plačat jih moraš in sploh ti ne dajo izbire …

Zakaj se torej potem pritožuješ nad tem, kjer imaš možnost izbire, tam, kjer te pa postavijo pred dejstvo pa ne? A se ti ne zdi, da je to za k psihiatru?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close