360 tisoč evrov. Gre za le 40 kvadratnih metrov
In vi pravite, da Slovenčeki nimajo denarja.
Adijo svet.
Pa nikakvo naselje s še bolj nikakvo plažo.
Ja glej nekje pač moram denar oprat in nekam moram denar vložit, da mi ga inflacija ne požre.
Bom pač sem.
Pol pa se lepo oddaja za 200 eur na noč.
Slovnečeki vzamejo vse v najem samo, da lahko na FB objavi fotko kako pije pivo na terasi in gleda s terase otroke, kako se prebirajo preko skal do ježkov polnega morja.
enkrat, 25.11.2021 ob 09:33
In vi pravite, da Slovenčeki nimajo denarja.
Adijo svet.
Pa nikakvo naselje s še bolj nikakvo plažo.
Se mi zdi, da iz tebe govori nevoščljivost, ker nisi mogel kupiti, jaz pa lahko.
o čem to, 25.11.2021 ob 10:55
Kak pavšal?
Aja, turistična taksa kot pavšal, misliš? Naša občina (na Hrvaškem) ima eno najvišjih tur.taks, pa je letni pavšal pod 10€/sezono/osebo.
Urejanje naselja ni zastonj, pričakuj okoli vsaj 1-2.000 Eur letno, če pa bodo želeli zadevo spraviti na višji nivo pa pod 5.000 ne bo šlo.
se strinjam, 25.11.2021 ob 11:29
Tudi jaz mislim, da gre za nekaj takega. Tisto zemljišče je zazidljivo in čisto možno, da bodo tole naselje porušili in zgradili nekaj novega. Nihče ne bi kupil ene hiške v takem ciganskem naselju za tak denar, ker je naselje samo po sebi res poden od podna.
@ a je kdo pomislil
Dvomim da je nekdo dal 360k€, da bi dopust preživljal v tako socialnem okolju. To bo šlo za oddajanje. Novega naselja tam ne moreš gradit, ker je kup teh bajtic že lastniških, kup jih že imajo firme za oddajanje, velik je a še takih kot so te, ki so jih prodajali. V lasti slo firm, kjer dopustujejo zaposleni.
Ja, seveda bodo lastniki tole pustili v obstoječem stanju. 🙂 To bodo podrli, navlekli luksuz mobilno hiško, za katero gradbenega dovoljenje verjetno ne potrebujejo in jo oddajali po 10.00 evrov na teden.
Imam občutek, da je v zadnjih dveh letih v Sloveniji nastalo veliko novih milijonarjev in multimilijonarjev, ki morajo nekako oprati denar. In potem cena ni važna. Čim višja je, več denarja bo opranega.
sedokpđ, 25.11.2021 ob 13:18
Ja, seveda bodo lastniki tole pustili v obstoječem stanju. 🙂 To bodo podrli, navlekli luksuz mobilno hiško, za katero gradbenega dovoljenje verjetno ne potrebujejo in jo oddajali po 10.00 evrov na teden.
Imam občutek, da je v zadnjih dveh letih v Sloveniji nastalo veliko novih milijonarjev in multimilijonarjev, ki morajo nekako oprati denar. In potem cena ni važna. Čim višja je, več denarja bo opranega.
o kakšnem pranju denarja govoriš?
Forum je zaprt za komentiranje.