Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 35 letni samec brezposeln

35 letni samec brezposeln

Naj se meni nekdo pove recept kje dobiti zensko, ki nic ne stane mene vse ful drago pride stanejo vecerje, telefon, bencin, darila skratka drag sport so.

Se pa strinjam s spiderjem hvala bogu da je konec socialne drzave, ker to pri nas pomeni 100.000 upokojencev, ki imajo penzijo s parletnim placevanjem prispevkov.

Jaz sem izkusila takšen način življenja in v tem ne vidim (več) nobene romantike.
To je za dvajsetletnice. Pa še te so danes zelo zahtevne. 🙂
Včasih se mora človek začet svojim letom primerno obnašat, če hoče, da ga ljudje normalno dojemajo. Če hoče živet po neustaljenih družbenih normah, potem pa niti ne vem kaj tukaj sprašuje koga za mnenje.[/quote]

Bikini, kaj pa je normalno obnašanje za ta leta? Služba, svoje stanovanje, partner? Ni ta “normalnost” ravno ena izmed norm, ki jo je postavila družba? In čim štrliš iz povprečja, si za marsikoga čuden, nenormalen, nezaželen, jasno. Pa živimo zase ali za druge?
Si kdaj razmišljala, da je mogoče živeti drugače oz. so ljudje, ki so tega zares tudi želijo?
Jaz si ničesar v življenju ne želim bolj kot lastnega časa… Kar pa niti najmanj ne pomeni, da se leno prepuščam dolgočasju.[/quote]

Sem napisala. Če ti je ok, da živiš po neustaljenih družbenih normah, in v tem v principu ne vidim nič slabega, potem živi kakor ti srce poželi. Ne sprašuj pa recimo temu povprečnega folka, ki živi v skladu z družbenih normah, kaj si misli o tvojem lajfu. Tudi moje življenje ni narejeno čisto po slovenski klasiki, pa me eno figo briga kaj si drugi mislijo o njem.
Človek, ki štrli iz povprečja, ki se požvižga na cel svet, ki je zadovoljen sam s sabo in s svojim lajfom, se ne ozira na druge, kaj oni porečejo na to.
Ne moreš pa nekoga, ki je bolj za klasiko, prisilit, da mu bo všeč nekaj drugega. Vsak ima pravico živet kakor hoče in vsak lahko tudi pove kaj si o čem misli, še posebej če ga nekdo nagovori na način “Bi šle v razmerje z moškim pri 35ih, samski, še nikoli v službi, doštudiral, živi pri mami, postaven, simpatičen, skrben, prijazen? “

Jaz sem itak poročena, tako da že zaradi tega ne bi šla v razmerje z njim. Ampak hipotetično gledano pa lahko vseeno mirno odgovorim, da ne. Moj mož je nekako njegovih let, pa ne da ga spet kot trotlboben hvalim na vse pretege, ampak ko kaj takšnega preberem sem resnično presrečna, da ga imam. Iz povprečja pa štrli morda na kakšen drug način, ki je meni bolj pomemben.
Te fore z nahrbtnikom po svetu, objavljanje reportaž za male pare, potopisni večeri in podobno sva pa tudi že doživela kot študenta. In to brez da bi se kateri do naju ob tem držal mamice za kiklo. Takšno življenje ti lahko zelo razširi obzorja, marsičesa se naučiš, ampak ob tem naj bi se člove tudi zresnil. Če se pa odločiš, da bo to tvoj način življenja, potem se moraš zelo podjetno spravit v to. Na lastni rizik. Poiskat sponzorje itd. Predvsem pa tako, da tvoji bližnji ne bodo zaradi tega trpeli, plačevlai davk na tvojo svobodo in nedoraslost. Ne pa da boš celi laj f brezglavo fural stil nekega večnega popotnika, večnega iskalca resnice in borca za svetovni mir, medtem ko morda tvoj lastni otrok doma ne bo imel kaj dat v usta.

Pri nas takšnemu rečemo, da je vozek.

Bikini, kaj pa je normalno obnašanje za ta leta? Služba, svoje stanovanje, partner? Ni ta “normalnost” ravno ena izmed norm, ki jo je postavila družba? In čim štrliš iz povprečja, si za marsikoga čuden, nenormalen, nezaželen, jasno. Pa živimo zase ali za druge?
Si kdaj razmišljala, da je mogoče živeti drugače oz. so ljudje, ki so tega zares tudi želijo?
Jaz si ničesar v življenju ne želim bolj kot lastnega časa… Kar pa niti najmanj ne pomeni, da se leno prepuščam dolgočasju.[/quote]

Sem napisala. Če ti je ok, da živiš po neustaljenih družbenih normah, in v tem v principu ne vidim nič slabega, potem živi kakor ti srce poželi. Ne sprašuj pa recimo temu povprečnega folka, ki živi v skladu z družbenih normah, kaj si misli o tvojem lajfu. Tudi moje življenje ni narejeno čisto po slovenski klasiki, pa me eno figo briga kaj si drugi mislijo o njem.
Človek, ki štrli iz povprečja, ki se požvižga na cel svet, ki je zadovoljen sam s sabo in s svojim lajfom, se ne ozira na druge, kaj oni porečejo na to.
Ne moreš pa nekoga, ki je bolj za klasiko, prisilit, da mu bo všeč nekaj drugega. Vsak ima pravico živet kakor hoče in vsak lahko tudi pove kaj si o čem misli, še posebej če ga nekdo nagovori na način “Bi šle v razmerje z moškim pri 35ih, samski, še nikoli v službi, doštudiral, živi pri mami, postaven, simpatičen, skrben, prijazen? “

Jaz sem itak poročena, tako da že zaradi tega ne bi šla v razmerje z njim. Ampak hipotetično gledano pa lahko vseeno mirno odgovorim, da ne. Moj mož je nekako njegovih let, pa ne da ga spet kot trotlboben hvalim na vse pretege, ampak ko kaj takšnega preberem sem resnično presrečna, da ga imam. Iz povprečja pa štrli morda na kakšen drug način, ki je meni bolj pomemben.
Te fore z nahrbtnikom po svetu, objavljanje reportaž za male pare, potopisni večeri in podobno sva pa tudi že doživela kot študenta. In to brez da bi se kateri do naju ob tem držal mamice za kiklo. Takšno življenje ti lahko zelo razširi obzorja, marsičesa se naučiš, ampak ob tem naj bi se člove tudi zresnil. Če se pa odločiš, da bo to tvoj način življenja, potem se moraš zelo podjetno spravit v to. Na lastni rizik. Poiskat sponzorje itd. Predvsem pa tako, da tvoji bližnji ne bodo zaradi tega trpeli, plačevlai davk na tvojo svobodo in nedoraslost. Ne pa da boš celi laj f brezglavo fural stil nekega večnega popotnika, večnega iskalca resnice in borca za svetovni mir, medtem ko morda tvoj lastni otrok doma ne bo imel kaj dat v usta.[/quote]

Saj pa on ne sprašuje o nasvetih, kako živeti in kako dobiti punco. Sprašuje za mnenje, če bi s takim, kot je napisal, šla v zvezo. Nikjer tudi ne piše, da se ozira na to, kaj rečejo drugi. Ne vem ali tako slabo berete ali kaj.

Fora z nahrbtnikom po svetu, je fora mogoče samo zate in misliš, da si jo prerasla, v resnici pa mogoče je sploh nisi zmogla ali dovolj doživela ali pa preprosto nisi tak tip človeka, s čemer ni nič narobe. A v teh potovanjih, potopisnih večerih, reportažah je tako zaničevalen ton, češ, da je v tem toliko neodgovornosti in neresnosti, da joj. Kao da bi se po tem lahko človek zresnil- spet en predsodek oz. prepričanje- pač tvoje, mogoče pa njegovo ne. Sploh ni rečeno, da tip ni resen, mogoče je veliko bolj resen, kot marsikateri z redno službo.
Da pa zaradi tega načina trpijo njegovi bližnji- spet eno sklepanje, ki sploh ni nujno, da ima kak temelj, ki bi zdržal vodo in tu se v celoti strinjam z Notto.
Pač, različni smo si.

Piše res ne. 🙂 A to ne pomeni, da se v ozadju vprašanj ne skrivajo določeni interesi. Če ne bi imel lastnih interesov okrog žensk, potem se ne bi spraševal, če bi ženske šle s takim tipom kot je on, v vezo.

Piše res ne. 🙂 A to ne pomeni, da se v ozadju vprašanj ne skrivajo določeni interesi. Če ne bi imel lastnih interesov okrog žensk, potem se ne bi spraševal, če bi ženske šle s takim tipom kot je on, v vezo.[/quote]

In kaj hočeš rečt? Tip pač sprašuje, malo statistično, koliko in kako kaj ženske gledajo na njegov način življenja. Sama pa sem s tem bolj replicirala bikinki ki piše o tem, da naj ne sprašuje povprečnega folka, kaj si misli o njem- halo- saj pa ni nujno, da so tu sami povprečneži oz. kako pa naj ve? In tega, koliko se on dejansko ozira na to, kaj rečejo drugi preprosto ne moremo vedet, zelo možno pa je, da ne najbolj, drugače bi si že našel službo in bil “normalen”. Jaz mu zato dajem palec gor.

Te fore z nahrbtnikom po svetu, objavljanje reportaž za male pare, potopisni večeri in podobno sva pa tudi že doživela kot študenta. In to brez da bi se kateri do naju ob tem držal mamice za kiklo. Takšno življenje ti lahko zelo razširi obzorja, marsičesa se naučiš, ampak ob tem naj bi se člove tudi zresnil. Če se pa odločiš, da bo to tvoj način življenja, potem se moraš zelo podjetno spravit v to. Na lastni rizik. Poiskat sponzorje itd. Predvsem pa tako, da tvoji bližnji ne bodo zaradi tega trpeli, plačevlai davk na tvojo svobodo in nedoraslost. Ne pa da boš celi laj f brezglavo fural stil nekega večnega popotnika, večnega iskalca resnice in borca za svetovni mir, medtem ko morda tvoj lastni otrok doma ne bo imel kaj dat v usta.[/quote]

Saj pa on ne sprašuje o nasvetih, kako živeti in kako dobiti punco. Sprašuje za mnenje, če bi s takim, kot je napisal, šla v zvezo. Nikjer tudi ne piše, da se ozira na to, kaj rečejo drugi. Ne vem ali tako slabo berete ali kaj.

Fora z nahrbtnikom po svetu, je fora mogoče samo zate in misliš, da si jo prerasla, v resnici pa mogoče je sploh nisi zmogla ali dovolj doživela ali pa preprosto nisi tak tip človeka, s čemer ni nič narobe. A v teh potovanjih, potopisnih večerih, reportažah je tako zaničevalen ton, češ, da je v tem toliko neodgovornosti in neresnosti, da joj. Kao da bi se po tem lahko človek zresnil- spet en predsodek oz. prepričanje- pač tvoje, mogoče pa njegovo ne. Sploh ni rečeno, da tip ni resen, mogoče je veliko bolj resen, kot marsikateri z redno službo.
Da pa zaradi tega načina trpijo njegovi bližnji- spet eno sklepanje, ki sploh ni nujno, da ima kak temelj, ki bi zdržal vodo in tu se v celoti strinjam z Notto.
Pač, različni smo si.[/quote]

Ti pa tvoji podtoni. Če napišem reportažo, menda ne bom imela do tega zaničevalen odnos? Zaničevalen je bil kvečjemu honorar zanjo.

Daj ti rajši odgovori temu samskemu na vprašanje, ki ga je postavil, ne pa samo sikat pot tistem, kar napišejo drugi.
Ali bi pač morali po tvojem pisanju sklepat, da ta tipček tebi predstavlja idealnega partnerja?
Meni ga ne, pa kaj potem, smo si pač različni. Jaz imam svojega, s katerim sva si kompatibilna. Ti pa lahko imaš zaradi mene tudi tega samskega 35-letnika. Kdo ti ga pa brani. 🙂

Ko bi le to bilo tako enostavno.
Da bi bilo dovolj, če si le zaželiš biti drugačen ali “normalen” in to že postaneš.

Hočem rečt, da dvomim, da ga zanima statistika.
Saj piše o tem, da živi pri starših in ženski ne bi bilo potrebno plačevati najemnine, če bi se preselila k njemu.

Haha, da ne bom na koncu tudi jaz podpisala tisto “teorijo zarote” po imenu Ronka…

Nobena se ni javila, da bi bila rada v vezi s takim tipom, beremo samo neko zaganjanje določenih uporabnic v mnenja drugih uporabnikov, ter neke pavšalne pohvale avtorju zaradi njegovega načina življenja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pa seveda jim babja nečimrnost ne da, da priznajo lušte do takega tipa…in zakaj ne? ker potem bi se pokazale takšne kot so v resnici, maske bi padle..ampak seveda od tropa vran kaj takega ni za pričakovat…pač Borgovska kolektivna zavest ki jo nadzoruje vrhovna matrona

Tukaj smo vse srečno vezane in poročene, Spider kaj ti je ???

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim, da lahko mirno podpišeš 😉
Taka “provokativna” tema o samskih, ki štrlijo iz povprečja se vedno pojavi po kaki temi z veliko ogledov (kot je bila nap krivokljunkina), kot neka bojazen da se bo št klikov zmanjšalo, nikoli v času, ko “velikoklikana tema živi”. Potem se nabija z nekimi konta argumenti, ki bodejo v oči. Izgleda kot da nekdo namerno vzdržuje št klikov na podforum pač z namenom, da se proda/iztrži oglasni prostor, efekta oz neke konstruktivne debate itak ni.
Vedno je neka tema v stilu “razvajenih otrok” starih tam čez trideset, ki si privoščijo kar si drugi kao ne moremo.
Žalostno je to, da je v resnici res veliko takih ljudi, vse več, ki bi le lagodno živeli na račun drugih, ki so nekoč nekaj ustvarili. Primerna tema za konflikt med forumsko srenjo.

Veliko klikov vam želim 🙂

v ozadju ima vsak del, kjer hrbet izgubi svoje dobro ime aka rit ☺
pa bi vsi praskali po tujih ambrnkih — nihče si pa svoje riti nebi umil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

v ozadju ima vsak del, kjer hrbet izgubi svoje dobro ime aka rit ☺
pa bi vsi praskali po tujih ambrnkih — nihče si pa svoje riti nebi umil ☺[/quote]
Misliš, da mi kdo drugi umiva rit ? 🙂

Pač, različni smo si.[/quote]

Ti pa tvoji podtoni. Če napišem reportažo, menda ne bom imela do tega zaničevalen odnos? Zaničevalen je bil kvečjemu honorar zanjo.

Daj ti rajši odgovori temu samskemu na vprašanje, ki ga je postavil, ne pa samo sikat pot tistem, kar napišejo drugi.
Ali bi pač morali po tvojem pisanju sklepat, da ta tipček tebi predstavlja idealnega partnerja?
Meni ga ne, pa kaj potem, smo si pač različni. Jaz imam svojega, s katerim sva si kompatibilna. Ti pa lahko imaš zaradi mene tudi tega samskega 35-letnika. Kdo ti ga pa brani. :)[/quote]

Zelo težko odgovorim, če bi bila s takim tipom, ker mora štimat še marsikaj, kar se ne da napisat, ampak je treba začutit, doživet. Koliko je idealen in koliko ne, se pač mora oceniti v živo, žal so vse to le podatki, ki niso dovolj, da človeka začutiš..
To, da do 35 še ni imel resne službe, mi sploh ne predstavlja neke ovire, če vidim, da drugače tudi nekaj dela, se trudi, uživa življenje. Če bi druge stvari “zaklikale”, a bi bil v službi, kjer bi prinesel domov ogromno denarja in slabe volje, ga pa raje vidim uradno brezposelnega. Se da zaslužiti tudi drugače in on očitno s tem nima problema, znajde torej se.
Kar se tiče življenja s taščo tega absolutno ne bi tolerirala, bi pa v primeru, da imajo dobre in korektne odnose, poskusila živeti z njim, a v ločenem gospodinjstvu. Zakaj pa ne? Saj pa niso vsi primeri, ko si starši in otroci delijo isto hišo, katastrofalni (pri nas doma to štima- sestra je ostala doma in imajo jasno postavljene meje in dogovore).
To, da je simpatičen, postaven in še kaj, pa bi itak morala presodit sama in če bi me povleklo, lahko v grobem odgovorim- ja, lahko bi hodila s takim fantom. In mislim, da sploh nisem edina, sem pa v manjšini, seveda.

Ko bi le to bilo tako enostavno.
Da bi bilo dovolj, če si le zaželiš biti drugačen ali “normalen” in to že postaneš.[/quote]

Pravzaprav je zelo enostavno. Je izbira. Vedno imamo izbiro. In izbral je v nekaterih pogledih težjo pot, a mu po drugi strani prinaša veliko več radosti.

Hočem rečt, da dvomim, da ga zanima statistika.
Saj piše o tem, da živi pri starših in ženski ne bi bilo potrebno plačevati najemnine, če bi se preselila k njemu.[/quote]

In kaj, če se ženska preseli k njemu in si uredita lastno gospodinjstvo? Moja sestra živi pri starših in ker so odnosi pošlihtani in meje postavljene in upoštevane, se imajo prav fino. Niso vse veze, kjer so priseljeni k tašči obsojene v propad.. To je spet posploševanje.

Potem to povej tistim, ki ne najdejo službe ali pa imajo kakšne težave s sabo ali v odnosu. Ne vem, zakaj rabimo strokovnjake in zdravila, če je pa vse le stvar izbire.

Ne razumem, kaj ima zdaj to veze s tem kakšne namene je imel avtor v ozadju ?

Taka “provokativna” tema o samskih, ki štrlijo iz povprečja se vedno pojavi po kaki temi z veliko ogledov (kot je bila nap krivokljunkina), kot neka bojazen da se bo št klikov zmanjšalo, nikoli v času, ko “velikoklikana tema živi”. Potem se nabija z nekimi konta argumenti, ki bodejo v oči. Izgleda kot da nekdo namerno vzdržuje št klikov na podforum pač z namenom, da se proda/iztrži oglasni prostor, efekta oz neke konstruktivne debate itak ni.
Vedno je neka tema v stilu “razvajenih otrok” starih tam čez trideset, ki si privoščijo kar si drugi kao ne moremo.
Žalostno je to, da je v resnici res veliko takih ljudi, vse več, ki bi le lagodno živeli na račun drugih, ki so nekoč nekaj ustvarili. Primerna tema za konflikt med forumsko srenjo.

Veliko klikov vam želim :)[/quote]
In ne glede na to, kako nazorno je opisan vzorec, dva ali trije polinicki + moderator klofajo dalje… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Te moti ? 🙂

Potem to povej tistim, ki ne najdejo službe ali pa imajo kakšne težave s sabo ali v odnosu. Ne vem, zakaj rabimo strokovnjake in zdravila, če je pa vse le stvar izbire.

Ne razumem, kaj ima zdaj to veze s tem kakšne namene je imel avtor v ozadju ?[/quote][/quote]

In kaj potem, če je vprašal, če bi katera šla v odnos s takim moškim, konkretno njim? O čem ti to, kaki skriti nameni neki?

Si že spremenila mnenje. 🙂

Veliko klikov vam želim :)[/quote]
In ne glede na to, kako nazorno je opisan vzorec, dva ali trije polinicki + moderator klofajo dalje… :)[/quote]

Ma lej, Senza, pomembno je, da se zabavamo :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

in kakšne katastrofe od Senze to berejo … kot, da bi skozi ključavnico špegala kaj ata in mama delata v kopalnici ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Te moti ? :)[/quote]
Ne, smešno mi je, kar sem poskusila nakazati z uporabo smeška na koncu stavka. Tako kot ti. 🙂

Povej to njemu:

Hihi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close