Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 35 letni samec brezposeln

35 letni samec brezposeln

Bi šle v razmerje z moškim pri 35ih, samski, še nikoli v službi, doštudiral, živi pri mami, postaven, simpatičen, skrben, prijazen?

pa kaj sprašuješ neumnosti, ko dobro veš, da se bodo babe tu gor spustile nate kot jata sestradanih vran z enim samimi vprašanjem, se ji te je res dokončno strgal jermen?
tu sploh ne bo pomebno, da je mogoče posredi ljubezen, da je človek, prijazen, lep, itd…. ne ne,

Verjamem v to, da je bistven videz, toplina, prijaznost, odkritost, iskrenost, ne pa denar.

Ne.
Ni fora v denarju, ampak v tem, da se do 35-leta ni znašel in ni delal niti en dan.

Seveda sem delal, preko študenta.

počakaj do 46 … ko bodo navalile kot sv.in.je v koruzo na vsakega, ki v stoje lula

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In študiral si do 34-ega leta. Kaj nameravaš?

Kot, da bi bile ženske kaj boljše. Tudi večne študentke, živijo doma, pri 35ih še brez resne službe. Samo tip pa mora biti na svojem, imeti bajno plačo…

A da bi šel iz hotela mama k eni al da še eno tja pripelje….da sem mama takega korenjaka, se mi strga,…no saj men bi se že par let prej.

Dosti potujem, tudi po več mesecev tako, da redna služba zaenkrat še ni prišla upoštev.
Uživam življenje.
Zakaj bi si umislil redno zaposlitev, delo iz dneva v dan? Zato, da bi si najel stanovanje ali kupil stanovanje na puf in samo garal, da bi kril kredit oz. najemnino?
Doma imamo večjo hišo in je dovolj prostora še za koga več, ne le zame.
Se vam smiselno zdi metat kup denarja za stanovanje, doma pa prazna hiša, kjer ni treba plačevat najemnine?
Punca se lahko priseli k meni, ji ne bo treba plačevat najemnine.

Razumem težnjo po lagodnem življenju, ampak zakaj bi zdaj rad resno zvezo?

Ti pač nisi kompatibilen z žensko svojih let, ali malo mlajšo, ki recimo hodi v redno službo. Ženska, ki hodi v službo, ne more kar naprej potovati okoli.

Za tebe je rešitev kakšna na pol resna varijanta s študentko, ki rada potuje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda, ti kar uživaj sadove prejšnjih generacij. Tvoji predniki so garali, da si ti zdaj tukaj kjer si. Saj res, zakaj bi sploh delal, to itak ne krepi človeka, samo pretegnil bi se. Kdo ti plača potovanja? Al se tudi na potovanjih komu prisliniš?
Saj si vse povedal o sebi. Skratka, uživati življenje na plečih drugih. Te skrbi, ker sta starša starejša in zdaj rabiš novo mamico? Tudi velika hiša ne bo zadosti, ker v lonec moraš kaj vreči.

Potovanja si sam plačujem. Tudi stroške doma sam plačujem. Se da tudi drugače zaslužit kot pa z redno službo.
Imam samo mamo in je ne izkoriščam.
Nevoščljivost slutim.

Se mami strinja s tem? 🙂

Takih in podobnih je več: Tomo Križnar, Zvone Šeruga, tudi recimo ženska:Benka Pulko.
Pa so čisto ok ljudje. Samo niso obsedeni s tem, da bi bili vse dni v službi, da bi lahko dobili puf za stanovanje in avto.

Ronka ajde ne se*i spet z x krat prežvečeno temo!…. ni več zanimivo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Težko boš ušel sodbam o tem “kako naj bi” in kako “se ne spodobi”. Nekateri pač razmišljamo in živimo nekoliko drugače.

Preberi to temo.

Šeruga, Križnar sta moja vzornika.

Če ti “zda” tako, torej da ti uspeva takšen način življenja, si sam zadovoljen, potem nikakor ne podleži družbenim konformistom, ker jim gre zagotovo slabše kot tebi, sicer ti ne bi pridigali, kako bi moral živei in kaj delati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A si Matkičev dvojček? On tudi računa na stanovanje svojih prednikov.
Saj v bistvu sta oba pametna. Zakaj bi se zadolžil, če veš, da boš zastonj dobil.
Ostali smo pa nevoščljivi, ker moramo sami nabavit stanovanje ali hišo :(.

No ja kaksen vzor delovnega cloveka res nisi ampak zdej so itak vsi brezposelni vsaj tle kjer jaz zivim. Saj je vprasanje, ce bi sploh sluzbo dobil.

Kje je zdaj tist link_____ ….da bi prilepil link …..tega istega Žarka …..še v času, ko so sijali sončni zarki …..in ni padal dež….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

nesposobnež/ica … lahko se bogato oženiš/omožiš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz pa priznam, da sem nevoščljiva. Jaz bi se tudi šla tak lajf, samo žal nimam te sreče, da bi dobila nepremičnino zastonj. Tako, da moram imeti redno službo. Ne upam si pa iti po poti zgoraj omenjenih Šeruge, Benke in drugih popotnikov. Zato pa nimam poguma.
Ne bi pa šla s takim kot je avtor v razmerje, ker mi ne bi bilo po godu biti v službi, on pa na potovanjih. Recimo pri Šerugotovih to znese, žena ne nasprotuje. Meni pa ne bi to bilo všeč. Razen, če bi imela tako službo, da ne bi skoz sedele v pisarni, ampak bi tudi potovala.
Niti ne bi želela stnovat pri tašči :). Tu se pa potem stvar zakomplicira. Če tega ne želiš. Moraš sam ustavrit za nepremičnino.
Občudujem pa vse, ki jim to znese. Zato rabiš pogum.

V glavnem popotniki, ki vam znese, da se preživite brez redne službe, pogumni ste. Jaz si ne upam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close