Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 34letka

34letka

zakaj mi z mojimi partnerji nikol ne pride, četudi mo je noro do br z njim, če se pa semozadovoljujem, mi pride brez problema?

pojma ne met

MA POSLUŠI ŠJORA!!!!

sE MENI ZDI, DA NISI BLA ŠE S TAPRAVIM. TISTI,K TI JO BO STRASTNO POLIZAL,TISTI BO PRAVI. KER, ČE PA TI ŠE TAKRAT NE BO PRIŠLO, TI SVETUJEM UPORABO PRSTOV DO NADALJNEGA.

VELIKO LIZAČEV!

PINK

PINK, pismu si prostaška, za kozlat

PA NE VEM, KAJ SE VSE TOLK FINE DELATE!!! PA REČT, D NIMAM PRAV?! PA KAJ VI TISTO DELATE SAMO V TEMI, PA OBLEČENE, PA PO MISIONARSKO PA ČAV,AL KAAAJ!!!

LEP VIKEND TUDI TEBI!

PINK:)))))

Ne, PINK, vedno na svetlobi in luči, ker rada gledava, ampa tvoje provokacije vsepovsod mi gre na kozlanje…

Čau folk!Nekdo vas nekaj vpraša,pa se nekdo opogumi in po pravici pove SVOJE MNENJE pol pa namesto da bi odgovarjali na zastavljeno vprašanje kritizirate kaj je nekdo odgovoril.Dajte malo več strpnosti no,sto ljudi sto čudi,naj vsak odgovori na vprašanje brez komentarjev.
LP VSEM
Odgovor za 34 letko ,po mojem pa nisi sproščena s tipom,medtem ko s sabo ni nobenih ovir,pa veliko užitkov

Pink: če pišeš z velikimi titkanimi črkami pomen, da kričiš. Že s tem deluješ nekoliko negativno. Piši z malimi in bo veliko boljše.

Lp

¨no, dejte no odgovorit vprašanjem!

takole jaz mislim da gre. ne gre za to, da nisi sproščena. niti ne pomeni, da ni pravi. gre enostavno za to, da vse zenske nimo tako hiperorgazmicne, da bi nam prislo ze s tem, da te malo pogunca pa je. veliko nas je, ki rabimo poleg seksa v strogem pomenbu besede se dodatnos timulacijo – prstki ali kaj drugega, ali pa fino masazico z njegovim jezickom. naj te ne bo sram pomagati zadevi s vojimi prsti – uzitek 100% in tudi orgazem. srecno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close