32-letnica kaj se mi dogaja
in zdi se ti, da bi to dosega z vsemi drugimi, le s svojim možem ne?[/quote]
Jao, kolega On_ kako ste me nasmejali danes :)))
Ne reci da… ti v svojih fantazijah vidiš le svojo ženo; njeno golo telo ji prekriva nežna svila, razliva se po njej v petdesetih odtenkih sive, vklenjena kleči ob postelji in ponižno gleda v tla. Trojček je še lepši, zamišljaš si ga zopet z njo in njeno enojajčno dvojčico. Ko bi jo le imela….
Ccc… daj mi tole prosim razloži in glej, da bo razlaga dobra, če ne te bom pribila na razpelo in to ne samo v mojih ostudni in izprijeni fantaziji ampak v resnici, prvič, ko te vidim :))))[/quote]Uf, zdej pa mam, kako naj podam dobro razlago, če sem pa pod takim pritiskom? Karkoli napišem lahko rečeš, da ni dovolj dobro, samo, da bi si končno potešila svojo izprijeno fantazijo z razpelom……. :))
A tvoj bo dovolil? 😀 Nemara celo sodeloval? 😀
Sumim, da si mu v ta namen že sunila par tadolgih žebljev….. 😀 😀
V mojih najbolj intenzivnih fantazijah res sodeluje le ona, priznam, vem da sem sedaj veliko tvegal, ker te ni zraven ampak tako pač je, lagali pa ne bomo! :)))
Avtorica je napisala, da fantazira zgolj o drugih, da njene fantazije ne vključujejo njenega moža/partnerja zato sem fprašal, če res misli, da bi vse te svoje fantazije resnično lahko uresničili vsi drugi le njen partner ne. Zakaj pa ne bi njega malo bolj “podkurila” in bi z njim izživela vse tisto o čemer sama fantazira? A je to tako nemogoče/nepredstavljivo/neizvedljivo, da ji ne ostane nič drugega kot le “vsi drugi”? :/
Jao, kolega On_ kako ste me nasmejali danes :)))
Ne reci da… ti v svojih fantazijah vidiš le svojo ženo; njeno golo telo ji prekriva nežna svila, razliva se po njej v petdesetih odtenkih sive, vklenjena kleči ob postelji in ponižno gleda v tla. Trojček je še lepši, zamišljaš si ga zopet z njo in njeno enojajčno dvojčico. Ko bi jo le imela….
Ccc… daj mi tole prosim razloži in glej, da bo razlaga dobra, če ne te bom pribila na razpelo in to ne samo v mojih ostudni in izprijeni fantaziji ampak v resnici, prvič, ko te vidim :))))[/quote]
Dela se lepega… samo to je…[/quote]To pa ne, jst tak preprosto sem…. že od rojstva…ccccccccc
Hja, meni recimo je težko predstavljivo, da bi v mojih fantazijah bile vse druge, le moja ne. Tako, da verjamem, da je njej nepredstavljivo obratno.
Mogoče pa se samo tako zelo sramuje svojih misli, da ji je s temi mislimi tako zelo nerodno pred možem (ki bi jo naj poznal), da si sama sebe težko predstavlja sebe z njim oziroma njega z njo (in temi “grdimi” mislimi).
Oprosti, vendar se ne morem meriti s teboj v nadutosti, še manj nameravam sodelovati v tvojih lepotnih tekmovanjih. Greva raje nazaj delat. Jaz za tekoči trak, ti pa tisto kar že v lajfu počenjaš… rešuješ svet…
–
–
–[/quote]
kle te pa podprem
si nenadkriljiva in do merjenja sploh ne more priti ☺
Oprosti, vendar se ne morem meriti s teboj v nadutosti, še manj nameravam sodelovati v tvojih lepotnih tekmovanjih. Greva raje nazaj delat. Jaz za tekoči trak, ti pa tisto kar že v lajfu počenjaš… rešuješ svet…
–
–
–[/quote]
Margot-, +10.[/quote]
Pa kaj ste fouš Bikini al kako??
Zakaj ne morete razumet, da nekdo lahko dela tudi od doma, da lepo zasluži in se redno depilira…in ima čvrsto rit …
Žal te moram razočarat, trenutno se ukvarjam samo s peko jajčevcev z mletim mesom. 🙂
Drugače pa jaz z ženskami že dolgo ne tekmujem več, niti se ne počutim od njih ogrožena, še manj se mi da z njimi prepirat. Da določenemu tipu žensk lahko tudi “zasmetam” sem pa že navajena. Na tem forumu pravzaprav od mojega prvega zapisa dalje. 🙂
Pikapolonica… tvoja tema oziroma tvoj problem ali karkoli že je tisti prvi zapis, meni ne predstavlja ne fuzbal tekme ne kakšne druge oblike življenjskih aktivnosti, za katere se predpostavlja, da človek ob njih lahko podleže črednemu nagonu in se začne obnašat kot fanatični navijač svojega kluba. Če pa ti misliš svoje težave reševat po principu črednega nagona, potem pa kar izvoli. Samo ne bodi presenečena, če boš nekega dne med svojimi ovčicami obveljala za črn ovco. S črnimi ovcami sicer ni nič narobe, če znajo s svojo vlogo živet, če se znajo nosit z njo. Če pa se navkljub svoji črni barvi želijo infiltrirat med bele ovce, bodo slej kot prej naletele na težave.
Lep pozdrav! 🙂
pozdravljena avtorica,
popolnoma enako kot bi brala sebe…z dvema razlikama:
-stara sem 36
-imam zelo posesivnega in ljubosumnega moža, ki mi ne dovoli nikamor, ampak res nikamor (kar vidim tudi enega izmed glavnih razlogov za te moje skrite želje)
In v marsikaterih odgovorih sem našla bistvo svojega problema in se strinjam z njimi (prezgodaj v zakon, neizživetost v mladosti, doseženi življenjski cilji, želja po biti spet ljubljen, želja po pozornosti…čeprav čutim, da me ima mož rad, ampak me zelo odbija s to posesivnostjo)
če se boš registrirala, ti bom poslala ZS pa si lahko izmenjava maile, če želiš
Vzroki seveda so, tudi na forumu. Saj ni nič drugače kot v resničnem življenju. Debatiramo kot bi debatirali v živo, le da dobimo neke malo drugačne predstave drug o drugem in te predstave so nam prav tako lahko moteče, kot tiste, ki jih dobimo, ko debatiramo s kom v živo.
Vzroki seveda so, tudi na forumu. Saj ni nič drugače kot v resničnem življenju. Debatiramo kot bi debatirali v živo, le da dobimo neke malo drugačne predstave drug o drugem in te predstave so nam prav tako lahko moteče, kot tiste, ki jih dobimo, ko debatiramo s kom v živo.[/quote]
Marko?! Kakšne predstave pa ti dobiš, ko koga srečaš v živo, kaj vse te zmoti? Če ti tako funkcioniraš, ne pomeni, da tudi ostali, jaz 😛
Kakšne predstave jaz dobim, je odvisno od tistega, ki ga srečam. Če dobim neke predstave o nekom, še ne pomeni, da me zmoti. Mogoče mi je všeč. 🙂
–
–
–[/quote]:( Kje se je pa izgubil tvoj smisel za cinizem, mogoče malo ponesrečen humor, kje je sedaj dobra volja?
Bikini zameriš kaj? Obsojanje? Sedaj si pa sama sodila njej. Namen te sodbe je pa kaj? :/
Kakorkoli mislim, da tema ni tako pošastno resna in nemogoča, da si ne bi mogli privoščit malo….. hoje po robu ali pa nestrokovnih komentarjev s poudarjeno osebno noto ;).
Razen če se je avtorica že fiksno odločila, da zadevo izpelje pa če se cel svet podre in je treba k projektu pristopit skrajno resno, ker bo ona zamenjala svoj stil življenja in ji v tem pogledu ne smemo nagajat s tem, da jo silimo k nekemu drugačnemu razmišljanju na nam lasten način…… :/
Al sem pa jaz čist sfalil…..
Se mi zdi na mestu da se zahvalim vsem ki ste mi podali kakršenkoli nasvet ali mnenje,predvsem tistim ki znate na stvar pogledati izven svojih okvirjev in brez obsojanja.Bi pa tudi rada povedala to,da nisem nikogar prosila zanasvet kako naj živim in kaj naj delam v življenju.Zanimalo me je samo vaše mnenje o mojem čustvenem stanju.Ker sem pa tukaj nova,nisem vedela da se nekateri tukaj tako prepucavate in se greste besedne igre.To me je odbilo.Nikogar ne poznam,zato tudi proti nikomur nimam nič,ampak Bikini je bila včeraj res neokusna s svojimi izjavami,spraševala se je o meni,jaz sem ji pa odgovorila.Tko kot ona,imam tudi jaz pravico povedati svoje mnenje,kajne en tip.:)
Bikini (in še kdo 😉 primerja svoje življenje s tvojim in na podlagi tega napiše svoje mnenje – bolje rečeno neko primerjavo ;), ki je lahko zate žaljiva. In ti ji po istem principu odpišeš nazaj, in ona spet nazaj……. in kopičita jezo.
Veš to je tak laičen forum, čvekarija, ima nas svkojakih 😉 Moraš vzet napisano za dobro, itak te nihče ne pozna in z neko rezevo, zavedanjem, da vsak piše malo na svoj način.
Tukaj ni šlo za komentiranje z osebno noto ali simfonijo ampak za zapis, v katerem je Bikini jasno in nedvoumno zapisala kaj si misli o ladybug88. In ker je bilo zelo grdo in žaljivo sem se ob to spotaknila in posegla vmes. Ker pa se mi zdi, da je vmes segel tudi Robi, imaš ti sedaj malce izkrivljeno sliko.
Nisem pa hotela ničesar zase, sem pa resnici na ljubo po tihem pričakovala, da se ji bo Bikini opravičila. Tako, kot ženska-ženski, da je pač imela za seboj slab dan.
Še kaj?[sup] tole je nalezljivo :))[/sup]
Forum je zaprt za komentiranje.