Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem 308 ali kaj podobnega….

308 ali kaj podobnega….

Rada bi kupila avto peugeot 308. Mi predlagate kaj drugega? 20.000 km letno.
Malo me moti poraba bencinarja 308. Zdi se mi kar visoka.
Sedaj vozim Modusa, pa bi zamenjala.
KAJ MI PREDLAGATE?

kupuješ novga ali rabljenga?

najbrž bencinarja 1.6 si gledala? razmisli o dražjem a boljšem 1.6 thp.

Kakšen drug avtomobil pa ne bi kupila? O francozih so tu bolj taka taka mnjenja.
Poglej kako Kio Soul ali pa Riota?
Hyunda i30 je tut ok.
Sama vozim 306 in ne bi več vzela Peugeota.

Megane je bolša izbira. Cenejši.

Stari stilo je zakon. 😉 Ali pa vzami novega brava.

Vzemi 308 1.6 THP! Najboljša izbira pri Peugeotu, ker je motor nemški od BMW-ja.

Kake mate eni haha. 1.6 atmosferc gre čist ok za normalno vožnjo, več najbrž ne potrebuješ. Če voziš kakšne daljše relacije lahko pogledaš za dizlom, drugače pa vzami bencinarja… Če se ti 308 dopade ga kupi, lahko pa tudi pogledaš recimo ceed-a, i30, megane, astro, cruza…

Nov 308 je dober avto, veliko boljsi, udobnejsi, tisji… Motor od bmwja je dober, tudi astmosferc precej malo pije. 306 je bil res kanta, sem ga imel, pri 80 kkm je razpadal, medtem ko je bil japonc pri 150 kkm brezhiben. Ampak to so bila devetdeseta in danes je drugace. Jaz Kie ne priporocam, kolikor denarja toliko muzike. Pogledat bi sel octavio 1.2 tsi in jo peljat, motor nima konkurence, cena je pa ugodna, avto zelo zanesljiv.

1.6 atmosferc je požrešen, če si pod 8 si car.

Bom šla kar po 308 bencinarja.
Active ima vso opremo, pa če dobim kake pol do enega leta starega, ga kupim. In to je to.
Pa saj TO je vendar ženski avto. Je tako???? :-))))))
Upam, da ne kuri več kot 7,5. Jaz sem bolj umirjen, a dober voznik 😉
Ima kdo izkušnje s porabo? 🙁

a boš 1.6 navadnega bencinarja vzela al 1.6 THP?
ker thp ti kuri okol 7, medtem ko navaden 1.6 ki je bolj švohen pa okol osem litrov… če res paziš ti pade dol.

Če imaš denar za THP motor vzemi tegale. Sicer bo pa tudi 1.6 atmosferc ok, če delaš malo kilometrov in počasi voziš.

Imam 308 1,6 nov model. Zadovoljna kot urica 🙂 🙂

Imam 308 1,6 nov model. Zadovoljna kot urica 🙂 🙂

Kupi vse samo francoza ne, peugeot, citroen in renault, to so zagotovljeno največja jajca od avta!

Pah ja no. Odvisno od sreče. Kot že večkrat ugotovljeno si motorje delijo tudi z Minijem, Fordom, tako da bi blo za vse isto.

Se pa francozi zame najslabše vozijo. Preveč mehki pač.

Dej ne nori!!! Vse je odvisno od tega kako se nastaviš in tudi francozi so lahko zelo vzdržljivi avtomobili… In niso nobena jajca!!!

Kupi Forda, Opla ali kaj podobnega.

Novega focusa, sploh sedaj ko je avto leta, mogoče ti dajo kakšen popust zanj.

New Report

Close