Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem 307 SW pack

307 SW pack

Sem ravno pred tem, da kupim (????) novega 307 sw pack (steklena streha), pa me zanima kakšno imate mnenje o njem tisti, ki ga vozite.
Udobnost?
Preglednost?
Uporabnost?
Poraba?
…. ?

Sedaj vozim 206 xs in 806, pa se nekako težko odločim za nakup 307 sw. Sem ga že testno vozila, vendar mi nekako ne sede, pa ne morem ugotoviti, kaj je tisto, ki me najbolj moti oz. navdušuje. Armatura se mi zdi zelo čudna glede na armaturo pri 206-ki, ki je lepo zaobljena, pri 307 pa nekako preveč oglata.

Prosim vas za kakršnokoli + ali – mnenje.

Lep dan!

Tu na forumu sem prebral, da so s tem avtomobilom lahko precejšnje težave, pogoste okvare itd…

V tem razredu je kar precej izbire – golf, astra, focus, xsara, megane, corolla, itd. Splača se iti na testne vožnje, pa poglej akcije, ki jih je kar nekaj.

Ali si se mogoče že definitivno odločila za Peugeot ?

Vem, da imajo mnogi predsodke glede fiatov, vendar pojdi na testno vožnjo Stilota SW. O stilotih slišim zadnje čase namreč večinoma pohvale…

Pozdravljeni!

Preberite si še test na

lp,
Anže

Makarony, sedaj sem se definitivno odločila, da ga kupim.

Anže-jev “prispevek” me je navdušil.

lp

Jaz imam takega in ga prodajam po enem letu. Sem ze parkrat napisala, da je varčen avtek, ampak neke manjse okvare so skos.

Imam že štiri mesece odjavljen avto s prometa pred hišo(APRILA 2005 BO IMEL DVE LETI) Peugeot v našo hišo nikoli več.Avto ima toliko napak ,da jih
ne bom našteval ,ker če bi jih začel naštevat bi bila ena stran premalo.

A je bil avto kupljen kot nov ali rabljen?
V naši familiji imamo 307 SW (1 leto in pol) in 307 hatchback (skoraj 3 leta) in ni blo nikol nobenga problema. Ne razumem zakaj se enim kvari, drugim pa dela kot urca, a je to odvisno od serije…..

Tudi jaz imam omenjeni avtomobil že dve leti, pa nisem imel do sedaj nobenih problemov.

avtomobil je bil kupljen kot nov (307XT)
Pred TREMI tedni smo dobili sklep od tržnega inspektorata da bodo PEUGEOTOVEM prodajalcu rubili denar.

307SW imam že dobri dve leti…
Takoj na začetku naj povem: steklena streha je ZAKON!!!

Idealno lego za volanom si zlahka nastaviš saj se ti po višini nastavlja sedež, volan pa po globini in višini…
Vzmetenje je, kot se za “karavana” spodobi, nekoliko trše, lega na cesti pa nadpovprečna. Bistvena prednost pred ostalimi “navadnimi” karavani je prilagodljivost sedežev v drugi vrsti: vzdolžni pomik, odstranljivost, nagib hrbtnega naslona,….
K dobremu vtisu prispeva še potovalni računalnik, hlajen predal pred sovoznikom, nasloni za roke na sprednjih sedežih, številna odlagalna mesta, predala pod sprednjima sedežema,….
Skratka, povedano iz prve roke: uporaben in lep avtomobil.

New Report

Close