3 otroci – avto
ja, mi tudi.
2 jahača in lupinica ni tko hudo, potem pa bosta 2 jahača in sedež, je pa že zlo težko.
Sicer ne vem, kolk maš stara starejša dva otroka, če bo šel že kateri čez čas ven iz sedeža, vendar morš definitivno pogledat tud za leta naprej, da bo avto še uporaben.
Je pa tko,da mi še nismo kupil, je pa res, daje širokih avtov malo, čeprav nekateri delujejo zelo široko. mi gremo avto gledat z metrom in smo nemalokrat presenečeni, še bolj pa je, da avto kupujete s sedeži(jih daste not in probate).
Pr nas je sicer kr kriza, ker imamo dvoletnico in zdej v krartkem dobimo dvojčka, tko da bomo gotovo čez 3 leta imeli 3 sedeže 15-36 kg, ki so zelo široki in nam recimo odpade velik karavanov, ki so preozki.
Ne vem, kaksen avto kupujete, ampak enoprostorci kot scenic, toyota corola verso, touran, citroen picasso so dovolj široki, mogoče tudi berlingo, kangoo.
Moj bi zlo rad BMW serije 5 karavan, ampak je preozek, tko da odpade, doma pa mamo Volvo v70, ki pa je dovolj širok in ga bom imela jaz.
Mi imamo v kangooju tri sedeže – Maxi Cosi Priori, Maxi Cosi Rodi in enega no-name jahača z naslonjalom (podoben kot Rodi). Čisto lepo grejo vsi trije not. Probem bi bil edino če bi hoteli spraviti v avto tri identične sedeže – potem bi se “zataknili” na najširši točki naslonjala. Tako pa ni nobenih težav.
Ford s-max. Smo ga ravnokar kupili. Trije samostojni sedeži zadaj.Brez problema gredo notri lupinica, sedež 9-18 kg in jahač z naslonjalom. PRi R. Scenicu ali V. Touranu ali T. Corroli Verso pa so šli zelo zelo na tesno oziroma so bile težave pri njihovi namestitvi.