Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 2vprašanji glede depilatorja

2vprašanji glede depilatorja

Danes sem si prvič depilirala noge z depilatorjem in ne razumem zakaj mi ni odstranil dlačic v celoti ampak so mi koreni dlačic ostali in ne vem kaj naj nardim.
Druga stvar je pa da sem dobila veliko rdečih pik po obeh nogah, kaj naj glede tega?

Verjetno si nisi dobro depilirala,drugače bi moralo vse odstraniti!
Glede pik- namaži se s kremo oz. mlekom za telo in bo kmalu dobro!

Tam, kjer imaš po depilaciji pike, jih je zagotovo odstranilo skupaj s korenino, tistih krajših dlačic pa včasih ne odstrani celih, zato pač moraš večkrat ponovit na istem mestu, pa je!
Lp

to se dogaja tudi meni, manjših dlak depilator sploh ne pobere, zato moram večkrat potegnit tam čez, glede pikic pa jaz naredim tako, da po koncu depiliranja noge stuširam z mrzlo vodo in potem toplo in spet mrzlo, potem pa namažem z mlekom,

Drugače je pa to fajn delat zvečer ravno zaradi teh pikic, ker se potem čez noč malo koža umiri, ker je pač to zanjo šok.

Z depilatorjem ni dovolj, da gres enkrat cez dolocen predel. Veckrat moras to ponoviti – jaz to delam v vec smeri (predvsem v nasprotno smer rasti dlak, potem se v tisto, ki rastejo, levi in desno:).. Vsaj pri meni deluje.

kaj pa storite glede vraščanja dlakic po depilaciji?

To je lahko zaradi tega ker ni dobr depilator, ali pa se ne depiliras pravilno.Depilirati se moras vedno v nasprotno smer kot rastejo dake.Opazuj dlake in nato depiliraj, predeli depiliranja bodo razlicni, ker dlake rastejo razlicno po telesu…Ce dlake rastejo dol, ti depiliras od spodaj navzgor.

Glede vrascanja dlak je bilo ogromno napisano. Nekater svetujejo Sislovo rokavico (ne vem, ce sem tocno napisala), ki se jo da dobiti tudi v DM-ju……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close