Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 29.11.

29.11.

Še vemo, kaj je to za en datum ? Kaj je včasih bil?)

Titovi pionirji zagotovo vemo : )

še vemo, se je dogajalo…, zabave. 1x sem doživel snežni metež v eni koči čez noč, skoraj 1 meter  snega. našopalo. Bila je zanimiva pot domov, več porivanja avtomobilov kot vožnje, hehe..

Ja povejte…

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 29.11.2021 ob 08:21

še vemo, se je dogajalo…, zabave. 1x sem doživel snežni metež v eni koči čez noč, skoraj 1 meter  snega. našopalo. Bila je zanimiva pot domov, več porivanja avtomobilov kot vožnje, hehe..

Ja sj kokr te berem porivaš rad!?

Ja. Zame RD in dela prost dan??

Za nekatere koline.?

Dan republjik.

Šnelca_783, 29.11.2021 ob 08:37

Ja. Zame RD in dela prost dan??

Za nekatere koline.?

Ja nekoc v SFRJ so nam prirejali proslave za RD

Vse najboljse

CrazY FroG ?, 29.11.2021 ob 08:22

Ja sj kokr te berem porivaš rad!?

to je močno prisoten del mojega življenja, porivanje in prerivanje v športu z dodatkom tistega med počitkom, kjer pač rabiš žensko za nežno porivanje, seveda iz ljubezni, lagano spotski, hehe..

Popay npr, 29.11.2021 ob 08:44

to je močno prisoten del mojega življenja, porivanje in prerivanje v športu z dodatkom tistega med počitkom, kjer pač rabiš žensko za nežno porivanje, seveda iz ljubezni, lagano spotski, hehe..

Lagano sportski!.. če potegne poleg tut malo (omenjenga) prerivanja pa pride do vnosa  grobosti, ki pa tud paše,  seveda kdr je vse začinjeno z ljubeznijo ja.

@Šnelca ja pol pa danes vse najboljše ? mi smo pa teden nazaj pihnili drugo svečko❤️

Anonimno 10057, 29.11.2021 ob 08:44

Ja nekoc v SFRJ so nam prirejali proslave za RD

Vse najboljse

Hvala.

Meni je bila pomembna samo torta. Cokoladna, best okus. Pa francoska solata hladna, njami.

Pa druzba prijateljev. Te sem pa cakala ob 16h da pridejo, ceprav smo se videli uro prej. Problem je ker se do poznega niso dali domov, v oš do 23h.??

CrazY FroG ?, 29.11.2021 ob 08:58

Lagano sportski!.. če potegne poleg tut malo (omenjenga) prerivanja pa pride do vnosa  grobosti, ki pa tud paše,  seveda kdr je vse začinjeno z ljubeznijo ja.

@Šnelca ja pol pa danes vse najboljše ? mi smo pa teden nazaj pihnili drugo svečko❤️

Hvala. Cestitke za nazaj tudi vam.

Jaz pa imam dobre 4 svecke. Samo ko jaz pihnem kot burja se zvrnejo tudi svecke. Al okrasek.??

Ponavadi se je klalo.

Pa sonce mora bit na ta dan. Zaenkrat me je do sedaj uslisalo ?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwic29nFk730AhUnmGoFHZFcDY0Q8TV6BAgOEAI&sqi=2&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov

kaj je bilo na ta dan ne vem natančno, vem pa, da smo včasih dobili v službi kranjsko klobaso in pol litra vina, potem xmo imeli pa dva prosta dneva, da smo lahko pozdravili mačka …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close