25. maj
še vedno predober za tebe :))[/quote]
Vezano na komentar, ki so ti ga izbrisali: Ne bom tajila – pričakovala sem avanturo, ampak ne takšne, kot si jo imel ti v mislih. Na žalost, ti še vedno ostajaš pri svojih “ekonom loncih” in podobnih ponavljajočih se zadevah, ki so že zdavnaj zasitila moja ušesa. Zato ne morem drugače, kot da ti odgovorim v tvojem jamieoliverskem stilu: če bi hotela ljubimca, bi si omislila eno “pogrej in pojej” varianto. Tebe bi bilo treba (pri tvojih častitljivih letih) predolgo tenstati.
Z ljubeznijo, Marg
p.s.: Ne vem zakaj pišeš takšne stvari še preden si izzvan, da ti potem brišejo komentarje. Tvegaš, da boš samega sebe izbrisal. Dovoli prosim meni, da te jaz pripravim do tega :)))
še vedno predober za tebe :))[/quote]
Vezano na komentar, ki so ti ga izbrisali: Ne bom tajila – pričakovala sem avanturo, ampak ne takšne, kot si jo imel ti v mislih. Na žalost, ti še vedno ostajaš pri svojih “ekonom loncih” in podobnih ponavljajočih se zadevah, ki so že zdavnaj zasitila moja ušesa. Zato ne morem drugače, kot da ti odgovorim v tvojem jamieoliverskem stilu: če bi hotela ljubimca, bi si omislila eno “pogrej in pojej” varianto. Tebe bi bilo treba (pri tvojih častitljivih letih) predolgo tenstati.
Z ljubeznijo, Marg
p.s.: Ne vem zakaj pišeš takšne stvari še preden si izzvan, da ti potem brišejo komentarje. Tvegaš, da boš samega sebe izbrisal. Dovoli prosim meni, da te jaz pripravim do tega :)))[/quote]
pol pa svizec čokolado že kar pakirano pomolze
s ponavljanjem sva si pa tukaj – tukaj
Forum je zaprt za komentiranje.