Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 25% ljudi, ki ne verjame v cepivo in ukrepe državo drži v šahu

25% ljudi, ki ne verjame v cepivo in ukrepe državo drži v šahu

Odgovor na objavo uporabnika
ja pa jade, 04.11.2021 ob 11:07

timba, 04.11.2021 ob 11:03

ja pa jade, 04.11.2021 ob 10:56

timba, 04.11.2021 ob 10:45

ja pa jade, 04.11.2021 ob 10:20

Dancing queen, 04.11.2021 ob 10:05

Danes mi je kolegica, ki dela v zdravstvu in se je cepila, rekla, da ji je žal, da se je cepila. In da je procent obolelih v bolnicah približno pol pol, torej polovica pride tja cepljenih, polovica pa ne cepljenih. Tako da tole cepivo je zame en velik Bull shit. In ja, mi ne cepljeni ne hodimo nikamor razen v službo, testiramo se na 48 ur. Tako, da mi povejte kako lahko jaz sirim virus. Medtem se pa cepljeni družijo na polno, potujejo (da vam ne govorim koliko cepljenih kolegov je bilo prejšnji teden med počitnicami v tujini), testirajo se itak ne in so v večini najbolj pametni.

Ja, sami kolegi in kolegice v zdravstvu. My ass.

Testiranci ste najbolj resni? Komu pripoveduješ to pravljico? Najbrž se tolažiš.

Če kdo ne upošteva pravil in ukrepov, ste to točno vi, anticepilci. Nočete se testirat, vam je predrago; raje ponarejate in pridobivate potrdila od drugih. Samo piskanje vas je, da ne priznavate PCT, obenem se pa trkate po prsih kot največji junaki, da se pazite in da ste striktni. Ravno vi se ne bi cepili, se ne bi testirali, ne bi nosili maske. Aja, ob sredah pa hop, protestirat, kake kretene imamo na oblasti in plesat kolo v centru LJ. To pa gre…

Ker vi ste pametni, imate močen imunski sistem, se striktno držite ukrepov.

Pripoveduj izmišljotine somišljenikom. Bo najmanj škode. Ki je že itak ogromna ravno zaradi takih kot si ti.

točno to kar zdaj govoriš velja za cepilce, večina jih sploh ne nosi več mask, ker so cepljeni in kao začiteni. Zakaj bi se ZDRAV človek cepil s strupom??? zakaj bi ogrozila svoje življenje, lahko bom imela “srečo” pa bom imela samo določene zdravstvene težave do konca življenja, ali bom šla pa pod rušo. Super izbira ni kaj. … zakaj se pa potem cepljenci ne testirate a vam je predrago ali kaj je razlog ? si vemo da ga vi najbolj širite naprej . skačete vsepovsod, medtem ko testirani je pa lahko samo v službi , če ne gre na plačljivi test. malo morgen kaj kvasaš

Hudo, kaj? Ko se morate testirat, bogi bogi… in to, zdravi; zanimivo, da je vsak dan vsaj 30% zdravih –  pozitivnih.

ja pa vsaki dan več cepljenih bolnih in  to veselo širijo naprej

in dvakrat več necepljenih, ki pristanejo v bolnici.

Ploskam vam za vašo kontra logiko.

si glupo na kvadrat, dokaz da ste cepljeni zgubili pamet

dgs, 04.11.2021 ob 10:20

Žal jaz vidim drugo realnost. NEcepljeni so totalno neresni. Masko pod brado, testiranju se izogibajo,  virus itak ne obstaja oz. je nenevaren, zato po trgovini brez skrbi brez maske ali razkuževanja. Veliko bolj raznašajo necepljeni, kot cepljeni.

Kako je s prodajalci? Morajo obvezno biti cepljeni, ali pct  -testiranje na 2 dni. Pa maske in te stvari.

Bila sem v  Šparu. Prodajalka na blagajni je imela masko pod brado. Ko sem bila na vrsti, sem jo opomnila, da s to masko ogroža sebe in stranke. Pa mi je odgovorila, da ne more imet maske gor, ker je prehlajena in težko diha !!! Ne bi več dalje…. Ali nadrejeni res ne gledajo, kako se izvaja pct? Zunaj pred trgovino se je en moški razburjal (predvidevam, da zaradi nje). Vzel je telefon in rekel, da bo poklical inšpektorja.

Če je za nas pct, mora biti za prodajalce enako? Ni tako?

Šah Mat, 04.11.2021 ob 08:59

Ali radi igrate šah?

Šah… ja, rad ga igram! SPloh s kakšnim igralcem na podobnem nivoju, da ne gre zmaga vedno istemu. Takrat se tudi najbolj učim in glava dela.

Lazete ko pras.. poznam vsaj  8 necepljenih, noben  se ne drzi pravil. 2se delata neumna , srara, hodita v vse trgovine in govorita na vhodu da sta pct, sam sta pozabila telefon… bla sta ze vsepovsod, tud pri zdravnikih, brez vsega!! En ma nalozeno qr kodo od kolega.. ena hodi vsepovsod naokoli , kaze nek sprintan list od kolegice… kopijo.. nihce imen ne gleda! Ena me je skor prosila za Qr kodo ker se itak kaooo ful pazi in sigurn he cist zdrava sam bi sla u soping oblacil.. no ta teden ima covid… tako da se mecepljeni NIC ne pazite, sam lazete boljs..

kako je po večjih trgovinah, 04.11.2021 ob 12:50

Kako je s prodajalci? Morajo obvezno biti cepljeni, ali pct  -testiranje na 2 dni. Pa maske in te stvari.

Bila sem v  Šparu. Prodajalka na blagajni je imela masko pod brado. Ko sem bila na vrsti, sem jo opomnila, da s to masko ogroža sebe in stranke. Pa mi je odgovorila, da ne more imet maske gor, ker je prehlajena in težko diha !!! Ne bi več dalje…. Ali nadrejeni res ne gledajo, kako se izvaja pct? Zunaj pred trgovino se je en moški razburjal (predvidevam, da zaradi nje). Vzel je telefon in rekel, da bo poklical inšpektorja.

Če je za nas pct, mora biti za prodajalce enako? Ni tako?

Naj bi veljalo tudi (zelo) tudi za prodajalce. Poznam eno v M na delikatesi , ki ima v najboljšem primeru masko pod nosom. Vmes pa si še malo šlata nos, pa potem prime salamo, sir.  Ljudje so se precej pritoževali zaradi te nehigiene (tudi pred kovidom), a ji šefi nič ne rečejo, ne ukrepajo.

Za neumno čredo:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1308368902953608&set=a.678083399315498

tudi jaz612, 04.11.2021 ob 09:58

Kar nekaj okoli mene je cepljenih, nekaj je prebolevnikov.

Ampak – najbolj se pazimo, držimo distanco, ne žuramo po lokalih in zasebnih notranjih prostorih … tisti, ki smo zdravi in necepljeni.

Naj si ne drznejo govoriti, da sem jaz, ki se pazim (in ki se v skoraj dveh letih nisem okužila, torej se res znam paziti!!), nevarna drugim. Nisem!

Jaz ne bom, za razliko od cepljenega, nikogar okužila.

In v bistvu tja, kjer velja samo PCT, ne hodim, če res ni nujno.  Šla pa bi tja, kjer bi veljal PT.

Poznam ljudi, ki so se okužili ravno zaradi tega, ker so verjeli v PCT. Na dogodku (ne na prostem) so striktno preverjali QR kode in en cepljen okužen je lepo raznesel okužbo med ostale.

Ma dej ne pumpaj se dej! Jaz pa jih ogromno necepljenih poznam, ki imajo qr kode od drugih. Ne rečem, da se ne držijo ukrepov in da niso zdravi, zdravi so tisti trenutek, ko se testirajo in potem naslednjih 48 ur ne veš. Poznam tudi primer necepljenih, ki so prejšnji teden med krompirjevimi počitnicami testirani negativni odšli na počitnice in se vrnili okuženi in bolni, vmes pa se niso testirali, ker so bili na počitnicah, tako da nehaj, prosim te.

Poleg tega, naj te spomnim, da cepljenim NIČ NE PRIPADA. Če cepljeni osebi za covidom zboli npr otrok, gre lahko cepljen starš v službo. Ne, ne….sem se zmotila. Ne lahko, ampak MORA. Ne pripada mu testiranje pri delodajalcu tako kot vsem ostalim, ne pripada mu karantena, ne pripada mu PCR.

ja pa jade, 04.11.2021 ob 10:28

The f*ck, 04.11.2021 ob 10:22

Daj se spravi že po tretjo dozo no, najbolje da ti dajo dvojno, da bo gmh za encajt.

Je hudo, kaj, ko se vam nastavi ogledalo.

In še enkrat ponovim: velika večina anticepilcev vas je krivih za trenutno situacijo.

To je neizpodbitno dejstvo.

Neizpodbitno dejstvo je, da si ti cepec.

Cepljeni raznašajo virus, ne pa necepljeni, ki se morajo kar naprej testirat!!! Ti si lahko okužen, pa se ti ni treba testirat, ker si cepljen! Cepec.

Para Bellum, 04.11.2021 ob 14:19

Neizpodbitno dejstvo je, da si ti cepec.

Cepljeni raznašajo virus, ne pa necepljeni, ki se morajo kar naprej testirat!!! Ti si lahko okužen, pa se ti ni treba testirat, ker si cepljen! Cepec.

Japajade. V pravljici mogoče, necepljeni prav lepo prenašajo okoli, ravno tako kot cepljeni, s tem da je seveda večja možnost prenašanja pri necepljenih. Testirajo se glih samo takrat, ko je nujno potrebno, ostalo se pa muti. Kontrole pač ni.

ničnepripada, 04.11.2021 ob 14:11

Ma dej ne pumpaj se dej! Jaz pa jih ogromno necepljenih poznam, ki imajo qr kode od drugih. Ne rečem, da se ne držijo ukrepov in da niso zdravi, zdravi so tisti trenutek, ko se testirajo in potem naslednjih 48 ur ne veš. Poznam tudi primer necepljenih, ki so prejšnji teden med krompirjevimi počitnicami testirani negativni odšli na počitnice in se vrnili okuženi in bolni, vmes pa se niso testirali, ker so bili na počitnicah, tako da nehaj, prosim te.

Poleg tega, naj te spomnim, da cepljenim NIČ NE PRIPADA. Če cepljeni osebi za covidom zboli npr otrok, gre lahko cepljen starš v službo. Ne, ne….sem se zmotila. Ne lahko, ampak MORA. Ne pripada mu testiranje pri delodajalcu tako kot vsem ostalim, ne pripada mu karantena, ne pripada mu PCR.

To je tudi ena svinjarija, da cepljenim okuzenim in bolnim ne pripada bolniska. Pa kater mastermind si je to spomnil, da mu stisnem roko in cestitam ker je tako pameten. Kaj delajo z ljudmi, to je slo cez vse meje.

nesepljeni ljudje države ne držijo v ničlemer. So ljudje, ki so se odločili ,da se ne bodo cepili – njihova svobodna izbira kot je svobodna izbira ljudi, ki so se cepili, da se bodo cepili.

Zboleli so cepljeni ljudje, ki so se leta 2020 zapira v hiše in niso šli nikamor in na raspiratorjih so ljudje, ki žvakajo tablete, pijejo redbule, žrejo sendviče in niti trhice sadja in zelenjave, itn itn itn.

Dajte mir že enkrat bedaki neumni.

Resno premaknjena jada.

Cepljenim ni več pomoči.

https://www.presseteam-austria.at/sl/Kon%C4%8Dana-prva-%C5%A1tudija-cepiva-z-bombo/

Ne vem no, super je če ljudje ki niste cepljeni, da se držite ukrepov, ampak za večino necepljenih so ukrepi odvzem človekovih pravic, pa čeprav je stanje zastrašujoče:

“Če še do danes nisi dojel za kaj v resnici gre, ti ni pomoči. Ne gre se za noben virus, gre se za zastrahovanje ljudi in odvzem vseh pravic. Smo na dobri poti v suženjstvo. Najhuje še pride.”

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih.

Očitno so vam zvarki že dodobra skurili „mozak”, da ste tako agresivni. Jasno, nevrološke motnje so že dolgo znan stranski učinek. Kakšno boš šele po x dozi? Več kot kruljenja „antivaxer, teorije zarote in ravna zemlja” in najbolj retardiranih žaljivk itak ne spravite skupaj. In potem naj bi nas s takim orangutanskim pristopom prepričali, da se cepimo slučajno? Še če bi kdo res po pomoti pomislil na to, si ob takšnih odzivih za vedno premisli. Ker če zvarki povzročajo to stanje, potem so res od samega satana, če ste pa takšni že od rojstva, je še bolj logično, da vaša dejanja v nobenem primeru ne morejo biti racionalna in argumentirana.

Zelo malo „anticepilcev” (ki jih btw v resnici sploh ni, ali kakšna velika izjema) verjame, da virusa sploh ni. Kaj in od kod, ter zakaj je, je pa drugo vprašanje, ki si ga takšni kot ti seveda ne zastavljate. Vaša stvar. Naredili ste, kar ste naredili, vseh, ki so zelo upravičeno dvomili v celotno „zgodbo”, niste poslušali, ampak ste jih „po direktivi propagandistične mafije” celo zmerjali in izločevali. Zdaj nas pa že enkrat pustite pri miru, ker vam nič nočemo. Svoje posledice boste itak sami nosili. Mislite, da vam bo taista mafija stala ob strani, ko se kaj zalomi? Ne! Ste zgolj cifra, statistika. Sredstvo, preko in zaradi katerega uspešno uresničujejo svoj plan. Ste pa hočeš-nočeš soodgovorni.

Kdo se ne testira? Samo vi se ne testirate! Splošna populacija pa se seveda testira veliko manj, kot bi se, če bi bili testi brezplačni. Ker če nekdo nima niti za kruh, potem ni šanse, da bo plačeval nek „jako zanesljiv” test, tudi če bo na pol mrtev! Kaj ti ni jasno pri tem?

Je pa vsem (še) normalnim ravno zaradi tega še bolj očitno, da pri vsem skupaj definitivno ne gre za naše zdravje, ampak za vse kaj drugega. Zdravstvo je popolnomo nedostopno. Po tvoje najbrž zato, ker je tistim, ki so tako odločili, v interesu zdravje ljudi. Tudi tvoje, zato pridno naprej plačuj položnice za zdravstveno zavarovanje, sem pa tja napi.di kakšnega „antivaxerja”, sicer pa tiho bodi.

Nam ostalim je pa ob vsem skupaj že logično, da bomo za svoje zdravje, vključno s covidom, očitno morali poskrbeti kar sami. Zato se tudi pretežno pazimo (in zato do sedaj še nismo zboleli). Sigurno bolj kot vi, “prvoklasni svobodni”, ki „harate vsepovprek brez nadzora”.

2  x 25 % ljudi si mislil?

za “ja pa jade” (ni citiralo)

Tipični “cepc”, 04.11.2021 ob 18:39

Očitno so vam zvarki že dodobra skurili „mozak”, da ste tako agresivni. Jasno, nevrološke motnje so že dolgo znan stranski učinek. Kakšno boš šele po x dozi? Več kot kruljenja „antivaxer, teorije zarote in ravna zemlja” in najbolj retardiranih žaljivk itak ne spravite skupaj. In potem naj bi nas s takim orangutanskim pristopom prepričali, da se cepimo slučajno? Še če bi kdo res po pomoti pomislil na to, si ob takšnih odzivih za vedno premisli. Ker če zvarki povzročajo to stanje, potem so res od samega satana, če ste pa takšni že od rojstva, je še bolj logično, da vaša dejanja v nobenem primeru ne morejo biti racionalna in argumentirana.

Zelo malo „anticepilcev” (ki jih btw v resnici sploh ni, ali kakšna velika izjema) verjame, da virusa sploh ni. Kaj in od kod, ter zakaj je, je pa drugo vprašanje, ki si ga takšni kot ti seveda ne zastavljate. Vaša stvar. Naredili ste, kar ste naredili, vseh, ki so zelo upravičeno dvomili v celotno „zgodbo”, niste poslušali, ampak ste jih „po direktivi propagandistične mafije” celo zmerjali in izločevali. Zdaj nas pa že enkrat pustite pri miru, ker vam nič nočemo. Svoje posledice boste itak sami nosili. Mislite, da vam bo taista mafija stala ob strani, ko se kaj zalomi? Ne! Ste zgolj cifra, statistika. Sredstvo, preko in zaradi katerega uspešno uresničujejo svoj plan. Ste pa hočeš-nočeš soodgovorni.

Kdo se ne testira? Samo vi se ne testirate! Splošna populacija pa se seveda testira veliko manj, kot bi se, če bi bili testi brezplačni. Ker če nekdo nima niti za kruh, potem ni šanse, da bo plačeval nek „jako zanesljiv” test, tudi če bo na pol mrtev! Kaj ti ni jasno pri tem?

Je pa vsem (še) normalnim ravno zaradi tega še bolj očitno, da pri vsem skupaj definitivno ne gre za naše zdravje, ampak za vse kaj drugega. Zdravstvo je popolnomo nedostopno. Po tvoje najbrž zato, ker je tistim, ki so tako odločili, v interesu zdravje ljudi. Tudi tvoje, zato pridno naprej plačuj položnice za zdravstveno zavarovanje, sem pa tja napi.di kakšnega „antivaxerja”, sicer pa tiho bodi.

Nam ostalim je pa ob vsem skupaj že logično, da bomo za svoje zdravje, vključno s covidom, očitno morali poskrbeti kar sami. Zato se tudi pretežno pazimo (in zato do sedaj še nismo zboleli). Sigurno bolj kot vi, “prvoklasni svobodni”, ki „harate vsepovprek brez nadzora”.

Se strinjam. Saj za zdravje itak moramo poskrbeti sami. Covid za nas nekatere ni to čisto nič spremenil.

Tudi to je res, da je ta koronski zločin ideja največjih psihopatov, satanistov….Tudi pri nas ta zločin vodijo največji psihopati. Kacin psihopatski je isti kot Hitler, kateri je prav tako Žide obtožil, da širijo virus. Tako zdaj ta psihopat obtožuje nas zdrave ljudi, da smo grožnja. Grožnja čemu ? Psihopatskim satanističnim planom ? Tako zgleda. In ker nočemo njihovega zločinskega režima in ker hočemo ostati zdravi, se bomo borili do konca.

Robi650, 04.11.2021 ob 18:50

Se strinjam. Saj za zdravje itak moramo poskrbeti sami. Covid za nas nekatere ni to čisto nič spremenil.

Tudi to je res, da je ta koronski zločin ideja največjih psihopatov, satanistov….Tudi pri nas ta zločin vodijo največji psihopati. Kacin psihopatski je isti kot Hitler, kateri je prav tako Žide obtožil, da širijo virus. Tako zdaj ta psihopat obtožuje nas zdrave ljudi, da smo grožnja. Grožnja čemu ? Psihopatskim satanističnim planom ? Tako zgleda. In ker nočemo njihovega zločinskega režima in ker hočemo ostati zdravi, se bomo borili do konca.

Ja, prozorna propaganda. Ne vem, a je že kdo naredil kak kolaž, kako so vsi kot papige en za drugim ponavljali po različnih državah: “To je zdaj epidemija necepljenih”. Ne trudijo se več sploh, da bi bili vsaj malo manj očitni.

Grozno. Poslušajte kaj je povedal eden glavnih zločincev. Da imajo premalo pacientov in zahtevajo od vlad, da naredijo še več pacientov.

PRISILNO BOCKANJE RADI DOBIJANJA NOVIH PACIJENATA NEMA OPRAVDANJE – VLADO ROKSANDIĆ pic.twitter.com/iyapLRv6Dy

— MarijaS (@SMarija) November 4, 2021

Verjamem v virus in verjamem v ostale viruse. Verjamem, da cepiva kovid pomagajo nekaterim, priznajte pa si, da ne vsem ( enako usšešno). Ker ne maram igrati ruske rulete glege na moje trenutno zdr. stanje, ko je lahko cepljenje zame usodno ( strdki – sem oseba po zdr. stanju iz naslova strdkov, pa tudi genska nagnjenost), se zaenkrat s temi testnimi cepivi še ne nameravam cepiti -imam upravičeno pravico. Ves čas tega korona stanja se pazim, ščtim druse in sebe, se ne izpostavljam v javnosti, ne hodim na žure, trenutno tudi ne potujem, moje bone za izkoristit je pa dobil bližnji sorodnik – ker mu tudi ni v užitek se it nekam “sproščat” na te bone.  Če me bo korona zahaklala in usmrtila, naj me. Bom naravna selekcija. Plačujem redno in pridno že 27 let v blagajno, kot ostali – cepljeni , preboleli in necepljeni. Moraliziranja ne toleriram, žuganja in stigmatizacije pa še manj – samo v vednost, da me ne boste napadali. IN, ja  – nikogar ne zmerjam, ne omalovažujem , spoštujem njhovo odločitev – ne moraliziram jim in ne pozikušam jim prati moganov glede na svojo odločitev. Vsak pozna svoje telo, svoja zdravstvena stanja in se ima pravico glede na to trenutno tudi odločiti tako, kot se.

…. lahko preberte v Slo novicah (Logar).

Samo 35% šahistov-anticepilcev? Potem pomeni, da imamo  75% precepljenega prebivalstva, kot so ga hoteli, da bi umaknili pct in ukrepe. V čem je zdaj problem?

Aja ups, cepljeni so tudi po bolnicah in tudi širijo okužbe. In cepivo sesuva imunski sistem.

Matematika, 04.11.2021 ob 21:25
    Samo 35% šahistov-anticepilcev? Potem pomeni, da imamo  75% precepljenega prebivalstva, kot so ga hoteli, da bi umaknili pct in ukrepe. V čem je zdaj problem?

Aja ups, cepljeni so tudi po bolnicah in tudi širijo okužbe. In cepivo sesuva imunski sistem.

Pardon, celo 25%

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close