25% ljudi, ki ne verjame v cepivo in ukrepe državo drži v šahu
Ma, kakih 25%!
To je spet ena nebuloza in bucka vlade, da bi skregala ljudi med seboj!
Za vraga ne bi priznali, da so ga sami usrali z vsem skupaj ze od zacetka in od prevga lockdowna!
Okoli mene je vecina cepljenih, tisti necepljeni se pa drzimo vseh predpisov in res ne poznam nikogar, ki bi ponarejal qr kode ali cepljenja, ker nihce od nas nima toliko denarja, da bi vrgel v smeti 400€ za kazen!
Teh bumbarjev, ki ne verjamejo v virus in mislijo, da je Zemlja ploscata je komaj kaka pescica, ponarejevalcev pa tudi ni kaj dosti, vecinoma so to najstniki, ki si nalozijo kode od prijateljev, saj bi radi sli sem in tja, pa nimajo denarja za testiranja.
Glede izjav vlade in NIJZ, jim ne verjamem cisto nic vec! Vse kar so do sedaj naredili, je bilo za njihov zep!
Kar nekaj okoli mene je cepljenih, nekaj je prebolevnikov.
Ampak – najbolj se pazimo, držimo distanco, ne žuramo po lokalih in zasebnih notranjih prostorih … tisti, ki smo zdravi in necepljeni.
Naj si ne drznejo govoriti, da sem jaz, ki se pazim (in ki se v skoraj dveh letih nisem okužila, torej se res znam paziti!!), nevarna drugim. Nisem!
Jaz ne bom, za razliko od cepljenega, nikogar okužila.
In v bistvu tja, kjer velja samo PCT, ne hodim, če res ni nujno. Šla pa bi tja, kjer bi veljal PT.
Poznam ljudi, ki so se okužili ravno zaradi tega, ker so verjeli v PCT. Na dogodku (ne na prostem) so striktno preverjali QR kode in en cepljen okužen je lepo raznesel okužbo med ostale.
Danes mi je kolegica, ki dela v zdravstvu in se je cepila, rekla, da ji je žal, da se je cepila. In da je procent obolelih v bolnicah približno pol pol, torej polovica pride tja cepljenih, polovica pa ne cepljenih. Tako da tole cepivo je zame en velik Bull shit. In ja, mi ne cepljeni ne hodimo nikamor razen v službo, testiramo se na 48 ur. Tako, da mi povejte kako lahko jaz sirim virus. Medtem se pa cepljeni družijo na polno, potujejo (da vam ne govorim koliko cepljenih kolegov je bilo prejšnji teden med počitnicami v tujini), testirajo se itak ne in so v večini najbolj pametni.
Šah Mat, 04.11.2021 ob 08:59
Ali radi igrate šah?
@ Šah Mat
Noup… karte. ?
Necepljeni se držimo pct pravil. Le zakaj bi jih kršili? Saj gre prvenstveno za naše zdravje, obolelost. Če že ne razmišljamo dalje. Mislim, da smo zelo disciplinirani. Cepljeni si vzamejo malo več svobode, češ saj smo zaščiteni. Pa tudi to so le redki. V glavnem razumejo, kako stavri potekajo. Preboleli so še vseeno na boljšem. Bolj so zaščiteni od cepljenih, ni se pa samo na to za zanašat.
Dancing queen, 04.11.2021 ob 10:05
Danes mi je kolegica, ki dela v zdravstvu in se je cepila, rekla, da ji je žal, da se je cepila. In da je procent obolelih v bolnicah približno pol pol, torej polovica pride tja cepljenih, polovica pa ne cepljenih. Tako da tole cepivo je zame en velik Bull shit. In ja, mi ne cepljeni ne hodimo nikamor razen v službo, testiramo se na 48 ur. Tako, da mi povejte kako lahko jaz sirim virus. Medtem se pa cepljeni družijo na polno, potujejo (da vam ne govorim koliko cepljenih kolegov je bilo prejšnji teden med počitnicami v tujini), testirajo se itak ne in so v večini najbolj pametni.
točno tako! ampak cepljeni še kar ne spregledajo, tisto cepivo jim je še zadnje možganske celice skurlo! … potem pa vidiš v nakupovalnih centrih, vsak tadrugi kašlja , kiha in tile potem veljajo za zdrave
Ja, sami kolegi in kolegice v zdravstvu. My ass.
Testiranci ste najbolj resni? Komu pripoveduješ to pravljico? Najbrž se tolažiš.
Če kdo ne upošteva pravil in ukrepov, ste to točno vi, anticepilci. Nočete se testirat, vam je predrago; raje ponarejate in pridobivate potrdila od drugih. Samo piskanje vas je, da ne priznavate PCT, obenem se pa trkate po prsih kot največji junaki, da se pazite in da ste striktni. Ravno vi se ne bi cepili, se ne bi testirali, ne bi nosili maske. Aja, ob sredah pa hop, protestirat, kake kretene imamo na oblasti in plesat kolo v centru LJ. To pa gre…
Ker vi ste pametni, imate močen imunski sistem, se striktno držite ukrepov.
Pripoveduj izmišljotine somišljenikom. Bo najmanj škode. Ki je že itak ogromna ravno zaradi takih kot si ti.
ja pa jade, 04.11.2021 ob 10:20
Ja, sami kolegi in kolegice v zdravstvu. My ass.
Testiranci ste najbolj resni? Komu pripoveduješ to pravljico? Najbrž se tolažiš.
Če kdo ne upošteva pravil in ukrepov, ste to točno vi, anticepilci. Nočete se testirat, vam je predrago; raje ponarejate in pridobivate potrdila od drugih. Samo piskanje vas je, da ne priznavate PCT, obenem se pa trkate po prsih kot največji junaki, da se pazite in da ste striktni. Ravno vi se ne bi cepili, se ne bi testirali, ne bi nosili maske. Aja, ob sredah pa hop, protestirat, kake kretene imamo na oblasti in plesat kolo v centru LJ. To pa gre…
Ker vi ste pametni, imate močen imunski sistem, se striktno držite ukrepov.
Pripoveduj izmišljotine somišljenikom. Bo najmanj škode. Ki je že itak ogromna ravno zaradi takih kot si ti.
Daj se spravi že po tretjo dozo no, najbolje da ti dajo dvojno, da bo gmh za encajt.
točno to kar zdaj govoriš velja za cepilce, večina jih sploh ne nosi več mask, ker so cepljeni in kao začiteni. Zakaj bi se ZDRAV človek cepil s strupom??? zakaj bi ogrozila svoje življenje, lahko bom imela “srečo” pa bom imela samo določene zdravstvene težave do konca življenja, ali bom šla pa pod rušo. Super izbira ni kaj. … zakaj se pa potem cepljenci ne testirate a vam je predrago ali kaj je razlog ? si vemo da ga vi najbolj širite naprej . skačete vsepovsod, medtem ko testirani je pa lahko samo v službi , če ne gre na plačljivi test. malo morgen kaj kvasaš
timba, 04.11.2021 ob 10:45
točno to kar zdaj govoriš velja za cepilce, večina jih sploh ne nosi več mask, ker so cepljeni in kao začiteni. Zakaj bi se ZDRAV človek cepil s strupom??? zakaj bi ogrozila svoje življenje, lahko bom imela “srečo” pa bom imela samo določene zdravstvene težave do konca življenja, ali bom šla pa pod rušo. Super izbira ni kaj. … zakaj se pa potem cepljenci ne testirate a vam je predrago ali kaj je razlog ? si vemo da ga vi najbolj širite naprej . skačete vsepovsod, medtem ko testirani je pa lahko samo v službi , če ne gre na plačljivi test. malo morgen kaj kvasaš
Hudo, kaj? Ko se morate testirat, bogi bogi… in to, zdravi; zanimivo, da je vsak dan vsaj 30% zdravih – pozitivnih.
tudi jaz612, 04.11.2021 ob 09:58
Kar nekaj okoli mene je cepljenih, nekaj je prebolevnikov.
Ampak – najbolj se pazimo, držimo distanco, ne žuramo po lokalih in zasebnih notranjih prostorih … tisti, ki smo zdravi in necepljeni.
Naj si ne drznejo govoriti, da sem jaz, ki se pazim (in ki se v skoraj dveh letih nisem okužila, torej se res znam paziti!!), nevarna drugim. Nisem!
Jaz ne bom, za razliko od cepljenega, nikogar okužila.
In v bistvu tja, kjer velja samo PCT, ne hodim, če res ni nujno. Šla pa bi tja, kjer bi veljal PT.
Poznam ljudi, ki so se okužili ravno zaradi tega, ker so verjeli v PCT. Na dogodku (ne na prostem) so striktno preverjali QR kode in en cepljen okužen je lepo raznesel okužbo med ostale.
Jaz enako, cepljenim se ful izogibsm, sploh ker vidim, da se ne pazijo nic, ze pred cepljenjem so se skromno cuvali, zdaj se pa sploh ne.
V moji okolici je sicer ogromno cepljenih in ti zbolevajo. Ne poznam nobenega necepljenega, da bi zbolel, je pa res, da smo v veliki manjsini.
Na enem vecdnevnem dogodku smo jasno imeli pct, vecina cepljenih, en kuzen, popadalo pol udelezencev.
Ne razumem, kaj se gredo, ampak vse skupaj ni bilo dobro zastavljeno in ze od samega zacetka je jasno, da pct pogoj ni resitev.
replika neprijavljena, 04.11.2021 ob 10:09
Še malo, pa bodo predlagali kanclagerje za neposlušne državljane. Pa kako lahko tolk lažejo no.
Mrš golazen , take vlade pa še ne.
Se strinjam z repliko.
Poznam kar nekaj necepljenih, vsi se držijo ukrepov in nikomur še na misel ne pride, da bi goljufal s kodami! Ne hodimo po prireditvah, po množičnih žurkah, ker nimamo občutka, da “se nam nič ne more zgoditi, saj smo vendar cepljeni”. Pazimo na svoje zdravje.
Hkrati imam 2 sodelavca, oba 2x cepljena, oba prebolevnika, trenutno sta spet na bolniški, ker sta ponovno fasala Covid. Ampak v njunem primeru to ni čudno, saj sta na vsaki pijanki in vsaki žurki. Takle cepljen kre.ten bo na koncu v službi okužil mene – ker njemu se ni treba testirat, jaz se pa moram brez vsakih simptomov bolezni!??
Forum je zaprt za komentiranje.