Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › 24ur komentiranje

24ur komentiranje

Ali so res onemogočeni komentarji na prispevke na portalu 24 ur

Trenutno komentiranje ni možno, ker so imeli pred dnevi hekerski vdor.

A so jim preko komentarjev vdrli? Mnogo strani ima ravno zato “ločene” komentarje od same strani. Sicer so bili pa njihovi komentarji bolj nadzirani kot v komunizmu.

Ko sem enkrat razmišljal o Microsoftu, sem si rekel pri sebi, šibka točka bi bil server oz. tam kjer razvijalci aplikacij nalagajo svoje aplikacije za v windows trgovino. In čez kakšnega pol leta sem v novicah bral, da naj bi jim tam  notri prišli. Računalniško je panoga kot mnogo drugih; razvoj in inovacije so vseskozi potrebne.

glede na to da jajo ne mara popa on da se neki tozarijo tud prek jajotovega ljubega Telekoma, da jajo  in co. pop skoz neki obtozujejo in napadajo, in da je bilo med komentarji veliko nasprotnikov sedanje vlade, sem pomislila kaj pa ce ima  kdo od vladajocih(ne osebno, ampak preko pomocnikov) prste zraven s tem napadom… sploh zdak ored volitvami, da so tako utišali nasprotnike sedanje oblasti…

pomislek mi gre v to smer… glede na to, da so si svonega nastimali za posiljanje grozilnih pisem, sploh nic vec ne bi bilo cudno

Odgovor na objavo uporabnika
rrr848, 12.02.2022 ob 15:38

glede na to da jajo ne mara popa on da se neki tozarijo tud prek jajotovega ljubega Telekoma, da jajo  in co. pop skoz neki obtozujejo in napadajo, in da je bilo med komentarji veliko nasprotnikov sedanje vlade, sem pomislila kaj pa ce ima  kdo od vladajocih(ne osebno, ampak preko pomocnikov) prste zraven s tem napadom… sploh zdak ored volitvami, da so tako utišali nasprotnike sedanje oblasti…

pomislek mi gre v to smer… glede na to, da so si svonega nastimali za posiljanje grozilnih pisem, sploh nic vec ne bi bilo cudno

Komentatorjev na 24ur nihče ne mara, ne samo trenutna vlada, hahahah.

zakaj se pa ti pametnjakoviči računalniški hekerski ne spravijo na kaj večjega, kakšne svetovne banke, eliti zmeštrat štrene….in nakraden denar, ki ga kopičijo elite, razpršet ljudstvu po svetu, otrokom ,ki stradajo v Afriki, Jemen….?

Odgovor na objavo uporabnika
Clever, 12.02.2022 ob 16:13

zakaj se pa ti pametnjakoviči računalniški hekerski ne spravijo na kaj večjega, kakšne svetovne banke, eliti zmeštrat štrene….in nakraden denar, ki ga kopičijo elite, razpršet ljudstvu po svetu, otrokom ,ki stradajo v Afriki, Jemen….?

Zakaj pa protestniki proti elitam razbijajo lokalne štacune? Mogoče je to povezano z njihovim dometom? Isto konvoji za svobodo. Zakaj mencajo na cestah in ne gredo parkirat pred razbojniške jazbine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close