21-seta PARADA PONOSA – LGBT – Uprimo se zatiranju!
Desperadodajka, 23.06.2021 ob 08:41
Mene pa zanima, od česa živijo vsi ti forumaši? Na Starševskem čveku delajo galamo cele dneve – kdaj so pa pri delu v službi? Meni tudi na misel ne pride kaj takega, pa nima veze s ideološko usmerjenostjo, rada imam delovne ljudi. Da počnem kaj takega (redno) dobim odpoved.
Ne seri, nonstop visiš tukaj, haha!
NIč nimam proti homoseksualcem, ampak teh parad pa ne razumem. Pa, ko jih pogledaš, imaš občutek, da so na cesto spustili psihiatrične bolnike. In, ko te motence ljudje vidijo, mislijo, da so vsi geji enaki.
Pa verjamem, da so tudi normalni geji, samo tisti ne hodijo na parade. Enega poznam, povsem normalen, ok moški. In nikakor se ne bi takole smešil kot ti na paradah. Ko ga vidiš, ne odstopa od druigh moških, ni drugače oblečen, se ne afnta, v glavnem povsem normalen.
Te parade pa so bolj parade norcev kot kaj drugega. Delajo škodo gejem.
kokoši, 27.06.2021 ob 15:13
Kura, 27.06.2021 ob 15:03
kokoši, 23.06.2021 ob 07:14
To soboto je potekala 21-seta parada ponosa, z geslom “Uprimo se zatiranju!”
Zdi se mi, da to ni kak krščanski ali skrajno-desničarski forum, ampak forum kjer je mnogo tem naslovljeno tudi na odmevne dogotke, ki so se zgodili v politiki in družbi in torej tu lahko odprem to temo.
In kaj menite o PARADI PONOSA?
Jaz sem sicer gej in se ne poistosvetim z njo, zato se je ne odeležujem. Zdi se mi, da so nekatere stvari veliko pomembnejše za doseganje enakopravnosti in sprejemanja LGBT kot parade. Medtem ko pa so parade ideološko (politično) usmerjeni dogotki, spolna usmerjenost pa ni ideološka stvar in nima z ideologijo nobene veze. Zato parade tudi ne morejo zastopati celotne skupnosti LGBT. Velikokrat pa celo sprožajo napačen vtis pri ljudeh in dosežejo nasproten učinek od želenega.
Me pa vedno znova preseneča neumnost nekaterih ljudi, ko zaradi nekega dogotka kot je PARADA PONOSA, ki se jo je odeležilo 0,01 procenta LGBT usmerjenih ljudi, to projecirajo na celotno LGBT skupnost. In potem nas izenačijo z parado in govorijo o nas kot, da smo vsi LGBT udeleženci tiste parade. Drugače pa menim, da se je nebi smelo prepovedati, saj ima tudi ta skupina ljudi pravico do svojega dogotka, tako kot tudi veliko drugih skupin ljudi, ki se na svojih paradah, protestih, kulturnih ali političnih dogotkih zberejo v središču mesta.
Seveda se žaljenja v tej temi ne, da preprečiti. Vendar prosim LGBT, da se ne spustite na ta nivo in ne uporablajte kletvic, na nesramnosti ne odgovorite z žaljenjem in se prosim ne poslužujte vulgarnosti, da se ne bo ponovno brisalo te teme!
Prosim, da se na homofobične vulgarnosti in žaljenje odzovete razumno in v svojih odgovorih razumno in na nivoju diskreditirate sovražne odgovore – napade.
Pokažimo, da smo boljši od njih!
Na kaj ste pa izmecki lahko tako ponosni, da bi to morali tako naglas razkazovati širnim množicam?
“KURA”,
ja pozdravljena ti debilka. Na kaj smo izmečki tako ponosni, da to razkazujemo širokim množicam?
Ja učitno, da na nič če je ne podpiramo, ne jaz, ne 99% ostalih. Kaj a ti počena betica tako zelo šteka, da ne znaš niti uvodnega sporočila prebrat? Ker pol bi prebrala, da parade ne podpiram!
kot sem napisal:
“Jaz sem sicer gej in se ne poistosvetim z njo, zato se je ne odeležujem. Zdi se mi, da so nekatere stvari veliko pomembnejše za doseganje enakopravnosti in sprejemanja LGBT kot parade. Medtem ko pa so parade ideološko (politično) usmerjeni dogotki, spolna usmerjenost pa ni ideološka stvar in nima z ideologijo nobene veze. Zato parade tudi ne morejo zastopati celotne skupnosti LGBT. Velikokrat pa celo sprožajo napačen vtis pri ljudeh in dosežejo nasproten učinek od želenega.”
še en citat iz uvodnega posta, ki kaže na tvojo glupost:
“Me pa vedno znova preseneča neumnost nekaterih ljudi, ko zaradi nekega dogotka kot je PARADA PONOSA, ki se jo je odeležilo 0,01 procenta LGBT usmerjenih ljudi, to projecirajo na celotno LGBT skupnost.”
Jaz debilka? In to mi napiše takle debil:)
Kura, 27.06.2021 ob 17:12
Jaz debilka? In to mi napiše takle debil:)
“Kura”,
uf to je pa bolelo 🙂
A zato ker sem ravno deskreditiral tvoj odgovor, da si stvari opredelila napačno in ti citiral prvo sporočilo, da se vidi da pišeš nelogičnosti se nisi mogla spomniti drugega kot, da mi zabiješ tako enovrstičnico na nivoju predšolskega otroka?
poglej, tukaj se razpravlja ali prepira o določeni temi zato ne rabiš provocirati, če tega ne znaš delati iskrivo in na nivoju. Ker to so reakcije 5 letnega otroka.
Saj nismo v vrtcu 🙂
Nekateri geji smo decentraliziani in funkcioniramo individualno. Ne rabimo LGBTQLOPPKO gibanja, ker nas zanima pravzaprav G ne ostale črke. Ne mislim hodit ob nekem babjem šusu, ki išče pozornost, raznih neuravnovešenih biseksih, ki izkoriščajo moške in jih primerjajo z babjim šusom, trans mutantih, ki ne veš kaj skrivajo v gatah kot neki reptilianski shapeshifterji. Razni ceneni nagci, ki ne razumejo da je seksi, da si nag takrat kot je treba in ne kot v mesnici. Razni izumetničenci, ki manjko stabilne in samozavestne osebnosti nadomeščajo z lasuljami, fake upom in razlukjanimi ušesi pod pretvezo da izražajo neko unikatnost. Osebek z močnim karakterjem se ne rabi obremenjevat z izražanjem vizualno navzven.
Podpiram pa parado ponosa, ker obstaja na tisoče še drugih glupavih prireditev ala beneški in brazilski festivali in praznikov. Se vsaj še opomni da geji obstajamo in nismo prepuščani sami sebi in gnili dvolični heteronormativni družbi. Vsaj nekaj.
Določene homofobe pa itak parada ponosa moti, ne motijo pa jih drugi nesmisli (norenje bab na socialnih omrežjih, oblačenje babjega šusa v petke, glupe frizure, tone make upa, glupe oblekce). Babji šus stalno zganja parado vsem na očem, po filmih, ulici, na televiziji (Tista Darja Gajšek in Melani, Jasna Kuljaj tipične klovnese parade primitivizma in kmetavzarstva ). Pa razne maše in verski prazniki in verska srečanja. Nič drugega kot parada gluposti. A to pa ne vidite?
Forum je zaprt za komentiranje.