Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem 206 ali polo

206 ali polo

Ta dva avta sta mi všeč, pa ne vem za katerega naj se odločim. Kupujem pa rabljenega 2 do 3 leta starega.

Jaz bi vzel Polota, ker sem se bolje počutil med vožnjo. Priporočam, da se tudi ti zapelješ z obema, da lahko oceniš, kaj ti bolj ustreza. Ne vzeti 206-ke samo zato, ker ti je mogoče lepši avto …

Polo je nedvomno najboljši v svojem razredu.

Živjo !

Vprašal bi te pa če slučajno veš, kao se kaj gibljejo cene obeh pri tej starosti.
Hvala za odgovor.

LP, Pavle

A si mogoče pomislila še na puntota? Med polom in 206 pa bi jaz vzel 206 ker je lepši, pa tudi vzdrževanje je bolj pocen.

206 – preverjeno!
Mehak za vozit, ugodni servisi, malo porabi, zunaj majhen, znotraj velik…
super
ponosni – (a) lastnik – (ca)

Definitivno POLO!
Vem iz lastnih izkušenj. Je super avto v svojem razredu.
Sicer pa je bilo o Peugeotu napisano že veliko-SLABEGA!
To je najbolj pokvarljiva avtomobilska znamka po podatkih slovenskih zavarovalnic.

Jah, jaz bi 206, zato, ker mi je Polo zunaj in znotraj neprivlacen. 🙂
Pred dobrim letom sem imela tudi jaz 206ko in sem bila zadovoljna ( sicer sem ga imela samo 11 mesecev, ampak lahko recem, da se do 35000km ni bilo problemov…kaj je bilo pa potem, bi morala vprasati novo lastnico). Mela sem pa eno sportno verjanto, tako da je bil avto res luskan.
Vem, da veliko govorijo o pokvarljivosti tega avtomobila, samo glede tega, pa jaz ne morm nic rect…sem ga imela premalo casa.
Aja, pa meni se zdi veliko bolj prostoren kot Punto.

Sicer me je pa razocaral zdajsni…307 karavan…skos so problemi z ugasanjem luci ( armatura blenda in s tem tudi vse zunanje luci, smerniki in tako dalje). res je, da je super sparovcek in prostoren…ampak vseeno…so druge zadeve…
Te firme nikoli vec.

definitivno POLO!!!!!!!!!!

Glasujem za 206ko.

206: zunaja majhen, znotraj zelo prostoren, mehak za vozit.

hmmmmmmm

micra, yaris……

New Report

Close