Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › 2022 Trend hospitaliziranih gre navzdol

2022 Trend hospitaliziranih gre navzdol

No, evo, saj smo rekli že pred tednom. Čeprav število okužb že več kot en teden raste, je v bolnicah vse manj ljudi zaradi kovida. Danes 537, v ponedeljek jih je bilo 560. Omikron je pač navaden prehlad. Tako da naj že nehajo s temi testiranji in cepljenji. Kovid se je očitno pretvoril v prehladek, vsak naslednji sev je manj nevaren.

Upam, da bo kmalu konec. Kakšen tretji odmerek, ni šans, če te itak ne varuje pred omikronom, če ga pa fašeš, je pa itak blaga okužba. Naj odjebejo. Sem dvakrat cepljen, dokler so se bolnice polnile, sem bil za cepljenje, ampak zdaj je pa res brez veze.

Okužbe se v bolnicah pokažejo z 2-tedenskim zanikom. Nismo še tam.

dejstvo je da imamo po vseh bolnicah žvižgače ki nam poročajo koliko je tam ljudi, koliko je cepljenih, koliko necepljenih….vso podatki vlade so lažni in mnogo prenapihnjeni. V bolnicah je trenutno samo 356 ljudi, od tega na inteznivni 78. 83 vseh je cepljenih. Janša ve, da mi to vemo, da imamo podatke, zato si ne upa več kot toliko lagati, ker se bližajo volitve. Če bi lahko Janša in njegovi SS-ovci UGOTOVILI kateri ljudje nam pošiljajo podatke, bi še lahko lagali, Zdaj so začeli lagati z anketami o volitvah, strankah. Zdaj si je SDS našopala kar 30% podporo, vse ostale stranke pa so padle. ROBERT GOLOB pa da ima samo 12%. HAHAHAHA, mi vemo, da ima Golob tam okrog 35% in Bog ne daj da pride to tudi uradno na plano, se bo Janša obesil!

Odgovor na objavo uporabnika
Jahno, 09.01.2022 ob 15:00

Okužbe se v bolnicah pokažejo z 2-tedenskim zanikom. Nismo še tam.

Ne, ni res. V prejšnjem valu po oktobrskih počitnicah, ko je bil ogromen porast okužb 3. 11., so se začele bolnice polniti že tri dni po tem. Vsak dan je bilo več hospitaliziranih. Vrhunec hospitaliziranih v tem valu je bil 22. november (1162 ljudi v bolnici), torej okoli 3 tedne po tem, ko so zaznali prvi ogromen porast okužb. Oglej si v kovid sledilniku. Po 22. novembru je začelo št. hospitaliz. upadati. In upada še naprej. Zdaj je bil ogromen porast okužb tudi po praznikih, in sicer 3. 1., teden dni po tem hospitalizacije še vedno padajo, namesto da bi začele rasti. Če bi bilo kot pri prejšnjem valu, bi morali vrhunec hospitalizacij doseči čez dva tedna. Pa še sploh ni začelo rasti število le-teh.

Torej ne, nimaš prav, hospitalizacije začnejo naraščati v nekaj dneh po ogromnem porastu okužb. Po treh tednih dosežejo vrh.

Če tudi drugi teden ne bo nič z rastjo hospitalizacij, tega tudi ne bo.

Kdo ti je pa to povedal? Če ima človek hujši potek bolezni, gre v bolnico 3-7 dni po prvih simptomih. Ker je bil velik porast okužb 3. januarja, bi se do zdaj zagotovo moralo število hospitaliziranih začeti višat. Še posebej, ker ne greš že prvi moment po pojavu simptomov na PCR, ampak šele po parih dneh.

Kot so že itak povedali, omikron je neškodljiv. Niti enega z njim nimajo v bolnici. Niti enega od tistih 4300 obolelih iz 3. januarja. 2100 z omikronom. Do 10. januarja bi vsaj kdo od teh moral priti v bolnico. Pa ni nikogar! Ti novi, ki pridejo, so še vedno deltarji, vsaj tako nam pravijo. Pa vedno manj jih je.

Torej ja, farbajo nas in nas bodo očitno še naprej. Čez dva tedna, če v bolnicah še vedno ne bo višanja števila bolnikov, vlada bo pa še naprej zahtevala cepljenja, masovna testiranja itd…. grem tudi jaz na cesto! Cepljena dvakrat! Tretjič je pa popolna bedarija, če ni nobene zaščite. Kot bi se cepila proti prehladu, ampak cepivo itak ne pomaga. WTF?

Enostavno bo dobickarjem težko sprejeti, da smo se masovno prekuzili, da nas niti ni 10 milijonov in to ne morejo vlačiti v nedogled.

Covid dodatki se poslavljajo in prav je tako. Dovolj vam je bilo.

Odgovor na objavo uporabnika
grženbrčun, 09.01.2022 ob 15:05

dejstvo je da imamo po vseh bolnicah žvižgače ki nam poročajo koliko je tam ljudi, koliko je cepljenih, koliko necepljenih….vso podatki vlade so lažni in mnogo prenapihnjeni. V bolnicah je trenutno samo 356 ljudi, od tega na inteznivni 78. 83 vseh je cepljenih. Janša ve, da mi to vemo, da imamo podatke, zato si ne upa več kot toliko lagati, ker se bližajo volitve. Če bi lahko Janša in njegovi SS-ovci UGOTOVILI kateri ljudje nam pošiljajo podatke, bi še lahko lagali, Zdaj so začeli lagati z anketami o volitvah, strankah. Zdaj si je SDS našopala kar 30% podporo, vse ostale stranke pa so padle. ROBERT GOLOB pa da ima samo 12%. HAHAHAHA, mi vemo, da ima Golob tam okrog 35% in Bog ne daj da pride to tudi uradno na plano, se bo Janša obesil!

Pravzaprav je še malo cepljenih v bolnicah.

Potem pa na ceste, če bodo še naprej noreli s tem cepljenjem, testiranji itd., čeprav hospitalizacije upadajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close