Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 2022 PETERBLINO ODJEBBI

2022 PETERBLINO ODJEBBI

A si upaš tukaj napisati, zakaj za vraga odpiraš teme iz 2005, 2008, 2010… gor napopaš neko zdravilo in pošlješ temo na prvo stran. Potem pa kup debilov še odgovarja na to. Resno, v čem je štos? Ti plačajo ali je v Polju dan odprtih internetov?

Vi, ki odgovarjate na te teme, dajte si pogledat DATUME!!! Ne moreš eni, ki sprašuje leta 2020, ali naj obdrži otroka, ker je noseča, ali ne, odgovarjat, noooooo…

To so roboti, ki šopajo reklame na random forume. Ne bodo te slišali kaj šele upoštevali. Res moteče, MON bi lahko kak blocker naredil, pa se jim ne da.

Odgovor na objavo uporabnika
Bot, 08.01.2022 ob 14:11

To so roboti, ki šopajo reklame na random forume. Ne bodo te slišali kaj šele upoštevali. Res moteče, MON bi lahko kak blocker naredil, pa se jim ne da.

Saj naj šopa bot, uporabniki pa dajmo letnico zraven pa bo. Bomo sveže teme odpirali…

Zjutraj ko sem se zbudil je bil moj (big dzordz) tako trd, da bi z njim lahko cigle lomil. Za tem, ko sem sel scat, ga pa nikjer vec ni bilo.

Ampak to se je pojavilo skoraj istočasno s prenovo foruma. A ni to čudno naključje? Prej tega ni bilo. Pred prenovo si točno videl, kdaj je tema nastala, po prenovi pa se ne vidi več. In teh odpiranj prastarih tem skoraj ni bilo, zdaj pa je tega ogrooomno.

Odgovor na objavo uporabnika
jao jao, 08.01.2022 ob 14:07

A si upaš tukaj napisati, zakaj za vraga odpiraš teme iz 2005, 2008, 2010… gor napopaš neko zdravilo in pošlješ temo na prvo stran. Potem pa kup debilov še odgovarja na to. Resno, v čem je štos? Ti plačajo ali je v Polju dan odprtih internetov?

Vi, ki odgovarjate na te teme, dajte si pogledat DATUME!!! Ne moreš eni, ki sprašuje leta 2020, ali naj obdrži otroka, ker je noseča, ali ne, odgovarjat, noooooo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close