Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › 2022 Iz dopusta ne moreta domov kakšna groza

2022 Iz dopusta ne moreta domov kakšna groza

Miha in Jasna – who the fuck are they??? Sta doma pustila 5 otrok in šla na dopust. Reveža sta v koronskem času obtičala na groznih Kajmanskih otokih, ker sta začuda pozitivna. Res neverjetno v času množičnih okužb s korono. Le kdo bi si mislil, da se lahko zgodi kaj takega?!? Kdo? Saj to je neverjetno! Kaj takega! Popolnoma nepredvidljiva situacija v teh časih! In oddih je nujen na drugem koncu sveta. Obvezen. V EU se ne da oddahniti.

Sočustvujmo z njima??????

Zaradi takih butalcev, obstaja realna nevarnost, za doživljensko nastavljanje rame, v večni želji po novem odmerku. Za zdravje gre!

Odgovor na objavo uporabnika
Grozno grozno, 11.01.2022 ob 11:42

Miha in Jasna – who the fuck are they??? Sta doma pustila 5 otrok in šla na dopust. Reveža sta v koronskem času obtičala na groznih Kajmanskih otokih, ker sta začuda pozitivna. Res neverjetno v času množičnih okužb s korono. Le kdo bi si mislil, da se lahko zgodi kaj takega?!? Kdo? Saj to je neverjetno! Kaj takega! Popolnoma nepredvidljiva situacija v teh časih! In oddih je nujen na drugem koncu sveta. Obvezen. V EU se ne da oddahniti.

Sočustvujmo z njima??????

.https://siol.net/trendi/potovanja/znana-slovenska-popotnika-ujeta-na-karibih-ne-moreva-domov-570250

.https://www.instagram.com/2many4granny/?utm_source=ig_embed

A to  sta taledva?

Kriza srednjih let, kaj češ 🙂

bomo zibrali 5 eur z smsi?

jebovačuk, 11.01.2022 ob 11:59

bomo zibrali 5 eur z smsi?

Zakaj pa? karanteno bosta oddelala tam kjer sta, potem bosta pa že domov prišla, saj sta dovolj stara, da se bosta sama znašla. ČLe sta znala tja priti, bosta pa še nazaj 🙂 No big deal.

Absolutno se v teh časih za lastno rit in ugodje ne potuje. Posebej ne v paru, če imaš doma otroke. Takšen razplet tekanja po državah sem in tja prinaša nevarnosti in ne samo covid. Pustit otroke in it na Jamajko je neodgovorno.

Sem ljubiteljica potovanj.

nje ne poznam, on je pa bil narcisoidni kreten že v oš. tako da nič pretresljivega.

za našo državo ni nobena katastrofa, če odpotujeta še kam drugam …

Zaradi mene  lahko kar tam ostaneta…egoista…

Jaaa, 11.01.2022 ob 13:56

Zaradi mene  lahko kar tam ostaneta…egoista…

Res je, a zdaj bomo pa mi skrbeli za ti dve egoistični budali? Bosta že nekoč prilezla nazaj, ni to naša skrb. Mogoče sta mislila, da jima bo Šter poslal Falcona ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close