20. dan brez cigaret
Za delno pismene: še 1x preberi zadnji odstavek. Koga brigajo neke izmišljene rakotvorne tobačne provokatorske zgodbice, samo za naivne budale.
Naj ponovim:
Cigarete so daleč najbolj smrtonosen izdelek v zgodovini človeške civilizacije. Pri nas ubijejo vsako leto 4.500 ljudi, to so resnično nepredstavljive številke. Ljudje si žal lažje predstavljajo enega motorista ali 3 zmečkane ljudi pod kamionom (o tem plačani novinarčki vsak dan nabijajo), deset-tisočev hropečih KOPB-jevcev in kadilsko shiranih onkoloških bolnikov, itd. pa očitno ne vidijo. Nočejo videti.
Skrajni čas je, da se jih neha prodajati vsem naslednjim generacijam!
Zdravko Mamić Maminjo, 04.08.2025 ob 10:01
Za delno pismene: še 1x preberi zadnji odstavek. Koga brigajo neke izmišljene rakotvorne tobačne provokatorske zgodbice, samo za naivne budale.
Naj ponovim:
Cigarete so daleč najbolj smrtonosen izdelek v zgodovini človeške civilizacije. Pri nas ubijejo vsako leto 4.500 ljudi, to so resnično nepredstavljive številke. Ljudje si žal lažje predstavljajo enega motorista ali 3 zmečkane ljudi pod kamionom (o tem plačani novinarčki vsak dan nabijajo), deset-tisočev hropečih KOPB-jevcev in kadilsko shiranih onkoloških bolnikov, itd. pa očitno ne vidijo. Nočejo videti.
Skrajni čas je, da se jih neha prodajati vsem naslednjim generacijam!
in zdaj noriš na tiste, ki so jih nehali konzumirati. Kdo bi te razumel….
Zdravko Mamić Maminjo, 03.08.2025 ob 22:19
Jernej HSAM, najlepša hvala za vaše mnenje, se strinjam z vami.
Za ostale. Vsake toliko kakšna znana oseba umre zaradi cigaret. Seveda o tem ne bo nihče napisal besede, o tem velja še hujša omerta kot za doping v športu. Vsi novinarji in vsi mediji so prodani – 100%.
Uradno umre po podatkih NIJZ/MZ nad 3.000 ljudi vsako leto zaradi kajenja, včasih navedejo 3.600. V resnici pa je številka čez 4.000, najbrž celo čez 4.500. Že zaradi pljučnega raka bo umrlo 1.400 ljudi… O tem ne bo nikoli besede – v nobenem mediju. Ste se že kdaj vprašali, v čem je vednar napaka? No v Regustru raka ni napake… je pa v novinarstvu. Pa pustimo to.
Tobačna industrija najema trole/plačane študente, da pišejo neumnosti o tem. Si morete misliti? Kako oduren debil moraš biti, da za 3 EUR na uro to počneš, povzročaš zasvojenost, raka, KOPB, kapi, gangrene in infarkte?
Vsekakor imam s tem ogromno izkušenj, te rakotvorne smrade zavoham že na daleč… Ne, to ni noben problem, to je nadarjenost, genialnost.
Sklep: cigarete je treba ukiniti za vse naslednje generacije, čim prej – tem bolje!!
Od take živčnosti kot jo ti stresaš jih umre še več. Bolnik si.
Tobačni plačanci so utihnili. Golazen rakotvorna morilska. Vedel sem, da je bila objava nizkotna provokacija, od samega začetka.
Preveril sem vaša uporabniška imena, zanimivo, to je bila ena in edina objava te Hilpe, Hulpe, whatever, neke prasice hinavske lažnive. Kao kar naenkrat se je spomnila pisat (prvič na mon) o tem, da ima mir na balkonu, da lahko kadi in ”uživa” 80 rakotvornih spojin naenkrat s 7.000 strupi, kaka bedarija, a ne? Zabita kot noč- In zraven so se nalepli provokatorski troli, znam ja vas… bomo še mi poračunali, lepo, fino…
Zdravko Mamić Maminjo, 04.08.2025 ob 20:47
Tobačni plačanci so utihnili. Golazen rakotvorna morilska. Vedel sem, da je bila objava nizkotna provokacija, od samega začetka.
Preveril sem vaša uporabniška imena, zanimivo, to je bila ena in edina objava te Hilpe, Hulpe, whatever, neke prasice hinavske lažnive. Kao kar naenkrat se je spomnila pisat (prvič na mon) o tem, da ima mir na balkonu, da lahko kadi in ”uživa” 80 rakotvornih spojin naenkrat s 7.000 strupi, kaka bedarija, a ne? Zabita kot noč- In zraven so se nalepli provokatorski troli, znam ja vas… bomo še mi poračunali, lepo, fino…
Samo ti si dejansko bolnik, resno. Plačanci tobačnih tovarn, se ti je skisalo??
Ja, res je, kot himpa nisem pisala nikjer drugje, večkrat menjam vzdevke, vendar pa imam za eno temo vedno istega. In kaj to dokazuje? Da sem plačanec tobačne tovarne?
Ti si pa po norosti nekako podoben unemu Kokoši. Tistemu se tudi zrola, če ni po njegovo.
21. dan brez cigaret!!! Lahko se požreš!
Hahaha, Gulpa, kako smo zacvilili, večkrat menjam vzdevke: no, katere pa? Dej povej nam. Ah ti smola, tega pa ”slučajno” prvič uporabljaš, kakšna smola… Spet lažeš.
Smrad ostudni plačanski morilski rakotvorni tobačni lažnivi!
Poznam ta forum, kaj vse ste počeli tukaj. Katere so najbolj lahke cigarete, katere so najboljšega okusa? Klepetajmo o raku. Odvratno. In Čakš? Briga ga…
Tega je vsega zdaj konec, čas se je iztekel, tako kot čas prekletih morilskih belih zasužnjevalk!
Zdravko Mamić Maminjo, 04.08.2025 ob 21:55
Hahaha, Gulpa, kako smo zacvilili, večkrat menjam vzdevke: no, katere pa? Dej povej nam. Ah ti smola, tega pa ”slučajno” prvič uporabljaš, kakšna smola… Spet lažeš.
Smrad ostudni plačanski morilski rakotvorni tobačni lažnivi!
Poznam ta forum, kaj vse ste počeli tukaj. Katere so najbolj lahke cigarete, katere so najboljšega okusa? Klepetajmo o raku. Odvratno. In Čakš? Briga ga…
Tega je vsega zdaj konec, čas se je iztekel, tako kot čas prekletih morilskih belih zasužnjevalk!
Aha. No, tega zdaj tudi slučajno prvič uporabljam. Kot tudi ti nisi vedno samo Zdravko, ali ne? No, katere vzdevke pa ti uporabljaš razen tega zdravka, ko kot debil ves čas stresaš bedarije?
in kaj ima veze da menjam vzdevke? Sem morda edina? saj nisem nora da me zalezovalci kot ti potem ko pišem čisto neko xy temo začnejo davit z nekimi že zdavnaj pozabljenimi zadevami ki sem jih kdaj prej napisala. Ker to počnete taki kot ti. Iščete za nazaj in potem ves čas gnjavite tega, ki ima stalni nick. Zato ga pač ne uporabaljam. ker menim, da je pomembno kaj se piše, ne pa kdo je to napisal. Ja, bumbar?
Teče 22. dan brez cigaret!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.