Najdi forum

2 W CRO + 1W ?

Preostali teden pa v eni izmed naslednjih držav: Albanija, Avstrija, Andora, Belgija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, še en teden na Hrvaškem, Italija, Litva, Latvija, Švedska, Norveška, VB, Irska, Portugalska, Švica, Nemčija, Nizozemska, Luksemburg, Liechtenstein, Vatikan, Malta, Bosna, SČG, Makedonija, Madžarska, Romunija, Bolgarija, Turčija, Islandija, Poljska, Belorusija, Ukrajina, Rusija, Moldavija. Je lepo in priporočam.

ups, sem ocitno zgresil forum, bom presedlal na normalni “travel” forum,
kjer se studentje ne zafrkavajo med seboj.
lp

oh, …
poglej od 3tednov, ki jih imas frej namenis 2 hr obali. in potem bi z tretjim naredil kr en hud podvig. ne se hecat. 1 teden je premalo! uzivej se 3ji teden na obali in mirna bosna! al pejt pa raziskvat notranjost hrvaske -plitvicka, paklenica,….

ok, prvic in zadnjic na tem forumu
ajd

Miro, si pa res nehvaležen. Naivneži so ti v naročje prinesli 52 KONKRETNIH predlogov, oden ti jih je celih 40 naštel, ti pa takole. Zdaj, ko moraš med njimi izbrati enga, si na istem kot prej, ko nisi imel nobenga. Ali si pri drugih odločitvah v živleju tudi tako nesamostojen???

Sem ti hotel še svoj predlog napisati, pa ga zaj ne bom. Ker vidim, da bi rad potoval samo zato, ker so potovaja “IN”. V resnici si pa nikamor ne želiš. Zato se pridružujem mneju onega, ki ti je svetval, da kar doma ostani.

oh, zdej pa v jok in na drevo!
pa sej sm ti jst dala tak uredu, konkreten nasvet. pa realen!!

halo. vsem ki radi potujete bi rada povedala da obstajajo tudi ljudje ki bi radi potovali vendar nimajo pravih ja.. za to in potrebujejo pametne nasvete in vspodbudne besede od drugih. ljudje smo si pač različni…Miro kar se mojega mnenja tiče je res da če že moraš it na CRO obalo idi za manj časa pa se več dni posveti drugi državi. sam se odloči vsaj katera celina te interesira in kašne stvari bi rad doživel. če bi rad kaj videl in se hkrati kopal ti priporočam Tajsko, Malezijo, Vietnam,Mehiko, Kubo (ma vse..-z letalom). brez kopanja in ogledi-Anglija, Nizozemska, andora….lahko pa se vsedeš v avto, vzameš šotor in avtokarto pa greš po Evropi-lahko do Španije oz. Portugalske; ali pa do Nizoz,Belgije; ali pa skozi ex-jugo do Bolgarije ali do Turčije………v glavnem vzemi ATLAS. LP

Zakva pa bi se glih študentje zafrkaval. sej tuki smo na popotniškmu forumu, tut cicibanje pa upokojenci pa sevede manekenke smo kle gor

Ej tem tok žvajznla. Kašn moški!!! Pa kaj če mam mau kosmate noge d si jih morm brit. Sej tut ti nimaš jajc. mi je avanturistka povedova
Kr s kšno drugo pejt, jest si bom že bolšo družbo najdva

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close