2. razred sam domov
Zaradi spremembe urnika bi moral začet 7 letnik sam hodit iz šole domov in doma sam počakat 2h. Predvidevam, da bi si doma naredil TV in bil nalepljen na TV, dokler ne pride kdo drug še domov – ni glih najboljše pa v sili….
Ali prakticirate to? Kako se obnese?
Lahko v drugem razredu že sploh gredo sami domov?
1,5km po pločniku ob glavni prometni cesti.
Dobro vas nateguje moderator, ko odpira navidezne teme, vi pa kar obiskujete da mu rastejo reklame OBISK PORTALA PADA zato odpira moderator SDS stranka je lastnik tega foruma, nove in nove teme in to butaste, saj vsak ve, da 7 letnik ne sme sam domov, sploh pa ne ob prometni cesti- NE NASEDAJTE TEM GOLJUFIJAM MODERATORJA!
Ja ne vem a eni nč ne mislte pred šiht zamenjate 😀
Drgač pa moj srednji otrok že od 5 razreda rad zaluta sam naokoli pa je še zmer doov našu. V 2 razredu tudi pride sam domov občasno je pa res, da je takrat običajno kdo v hiši pa čeprav moji starši v spodnjem nadstropju. Pri nas se je bolj za bat da bi torbo vrgu pred vrata pa šel po svoje…
1234, 26.01.2022 ob 18:04
Ja ne vem a eni nč ne mislte pred šiht zamenjate 😀
Drgač pa moj srednji otrok že od 5 razreda rad zaluta sam naokoli pa je še zmer doov našu. V 2 razredu tudi pride sam domov občasno je pa res, da je takrat običajno kdo v hiši pa čeprav moji starši v spodnjem nadstropju. Pri nas se je bolj za bat da bi torbo vrgu pred vrata pa šel po svoje…
5 leta ne 5 razreda
Forum je zaprt za komentiranje.