Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 17 letnica Jesenice

17 letnica Jesenice

Ja zaradi KT je kar dosti strdkov, nič novega.

Jih pa najstnice jedo kot bombone.

Odgovor na objavo uporabnika
Tkkke, 30.09.2021 ob 17:16

Je že ok, jutri gre domov. Glede na to, da je pojavnost 1 na 100.000 bo tega zelo zelo malo.

Vau, strdki se rešijo v 72 urah? Sanjaj. Tudi glede številk se motiš. Pojavilo bi se naj pri 2 na 2.000.000. Pri nas sta se dva na 120.000. Koliko jih je še pa skritih. Torej je ta statistika za lase privlečena.

Mene pa zanima, kje te podatke ven vlečete? Vsi veste vse, cel kup primerov komplikacij je, en kup smrti, samo ko iščeš, pa nobenega ne najdeš. Razen na kakšni sumljivi strani ali FB.

Pfizer, 30.09.2021 ob 20:01

Če je stara 17 let, je lahko bila samo s Pfizerjem cepljena. Janssen je samo za starejše od 18 registriran.

In ja, tudi mrna cepiva lahko povzročijo strdke, glede na študijo, ki sem jo brala, enako pogosto, kot vektorski cepiva, le da gre za drugačne vrste strdkov, ki povzročijo globoko vensko trombozo in pljučno embolijo (lažje se stanje sanira, če je pravočasno zdravljeno), medtem ko vektorski povzročajo strdke v možganskih venah (tudi ob zdravljenju takoj in na najvišjem možnem nivoju je smrtnost 40 – 50%).

Kako se motiš. Čez 200 pod 18 let jih je bilo cepljenih s tem. Meja pa je veliko višja.

Šnelca_783, 30.09.2021 ob 17:18

A so ze razbili strdke?

Ne verjamem da gre jutri domov, prehitro bi bilo.

Saj razumemo  da te fuuul moti, da je punca v redu in hitro pozdravljena.

Glede na to, da je bila objava na fb od ene francke iz maribora in da na Jesenicah nihče nič ne ve o tem, je več kot očitno neresnično.

Samo s širjenjem neresnic, delate resnice, za ovce.

Pizdelca, 01.10.2021 ob 08:58

Saj razumemo  da te fuuul moti, da je punca v redu in hitro pozdravljena.

Nic me ne moti, naj bo cim prej zdrava.

Ocitno ji je moja molitev (pa se od koga)ekspresno pomagala, kaj pravis? ?

Ker je misija nemogoce glede strdkov v tako kratkem casu, samo zato.

Potem bomo z molitvijo vse resili, da bo dr nemogoce verjet.?

Naj ji Bog da zdravja v obilju, kot vsakemu bolnemu.

(https://lokalec.si/novice/po-cepljenju-proti-koronavirusu-hospitalizirana-17-letnica/)

Jojno, 01.10.2021 ob 06:17

Šnelca_783, 30.09.2021 ob 17:12

Ve kdo kako je s 17 letnico ki je hospitalizirana zaradi strdkov po cepljenju na Jesenicah? ?

(Molim za njeno zdravje.)

Tega je in bo ogromno.

Ti so bili cepljeni prej, ko pravzaprav nobeno cepivo uradno še ni imelo dovoljenja za cepljenje mlajših. Tale 17 letnica (če res obstaja) zagotovo ni bila z njim.

Zakak pa je toliko odraslih cepljenih z njim pri nas, je pa samo dokaz kako neumni so, ko iščejo samo bližnjice. Kdo pri zdravi pameti se gre pa cepit z najslabšim možnim cepivom?!?

In zakaj bi bil Janssen najslabše cepivo? Mrna imajo še več potencialnih tveganj kot vektorska cepiva, saj gre za modernejšo in še manj raziskano tehnologijo. Po raziskavah sodeč tudi nič manj strdkov ne povzroča, le druge vrste. Poleg tega vpliva na srce (v VB npr v zadnjih mesecih porast srčnih napadov, odpovedi srca in drugih težav s srcem, in le vsak zase lahko presodi, ali je  predhodna množična precepljenost zgolj naključje). Vsaka nova tehnologija potrebuje čas, da se izdela zanesljiv varnostni profil. V obdobju epidemije tega časa nimamo, zato ne more nihče vedeti, kaj bo prinesla prihodnost. Zato mi je toliko manj razumljivo, da se sili v cepljenje otroke. Na cdc povedo, da preiskujejo težave s srcem, ki jih imajo otroci po cepljenju s Pfizerjem, a da, dokler ne bo zadeva raziskana, se vedno priporočajo cepljenje. wtf? A ne bi bilo, glede na to, da zdravi otroci praktično ne umirajo zaradi covida in nimajo resnih posledic posledic po preboleli bolezni, bolj logično, da bi najprej raziskali težave, šele nato priporočili cepljenje? Ne, očitno rabijo laboratorijske podgane.

Pa še to… Osebno ne poznam nikogar, ki bi po vektorskih cepivih dobil strdke, jih pa kar nekaj poznam, ki so dobili strdke po pfizerju. Zdravi ljudje, v 40. in 50. letih, brez zgodovine tovrstne anamneze.

dgf, 01.10.2021 ob 08:49

Mene pa zanima, kje te podatke ven vlečete? Vsi veste vse, cel kup primerov komplikacij je, en kup smrti, samo ko iščeš, pa nobenega ne najdeš. Razen na kakšni sumljivi strani ali FB.

Kje iščeš?   Med uradnimi podatki, v medijih?

(od mojih znancev ki so se cepili, jih ima pol posledice.  En je celo skoraj nepokreten po kapi. Seveda  ni nikjer  zabeleženo, da so problemi nastopili po ali zaradi cepljenja )

Ampak v bitvu se anticepilci prav veseli Katjine smrti, a ne? Hudičevo prav vam pride, voda na vaš mlin. Ne poznate pa prav nobenega sramu, morala vam je španska vas.

Če ni  novic o novih zapletih in smrtih zaradi cepiva, si jih he treba pa izmislit.

Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici. | Žurnal24 (zurnal24.si)

159951, 01.10.2021 ob 09:56

Ampak v bitvu se anticepilci prav veseli Katjine smrti, a ne? Hudičevo prav vam pride, voda na vaš mlin. Ne poznate pa prav nobenega sramu, morala vam je španska vas.

Če ni  novic o novih zapletih in smrtih zaradi cepiva, si jih he treba pa izmislit.

Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici. | Žurnal24 (zurnal24.si)

Veseli? Ti pa si neumno, mar ne? Če bi mi odločili, bi bila Katja živa. Če bi se v ZD držali tega, da je to cepivo neprimerno za njeno starost, bi bila še živa. Če bi država s seznama cepiv umaknila cepivo, ki ga stroka odsvetuje, bi bila še živa. Torej?

Tako pravijo v bolnisnici:

(https://www.zurnal24.si/slovenija/po-cepljenju-zaradi-strdkov-zdravljenje-17-letnice-to-pravijo-v-bolnisnici-374064)

med878, 01.10.2021 ob 10:14

Veseli? Ti pa si neumno, mar ne? Če bi mi odločili, bi bila Katja živa. Če bi se v ZD držali tega, da je to cepivo neprimerno za njeno starost, bi bila še živa. Če bi država s seznama cepiv umaknila cepivo, ki ga stroka odsvetuje, bi bila še živa. Torej?

Ne, prav veseli ste, ker zdaj lahko vpijete da “ste imeli prav”. Nagnusna gamad ste, brez morale, ki pod krinko sočutja orgazmira ob smrti dekleta.

da vas ni sram, 01.10.2021 ob 11:55

Ne, prav veseli ste, ker zdaj lahko vpijete da “ste imeli prav”. Nagnusna gamad ste, brez morale, ki pod krinko sočutja orgazmira ob smrti dekleta.

Točno to. Gnus od ljudi.

med878, 01.10.2021 ob 08:47

Vau, strdki se rešijo v 72 urah? Sanjaj. Tudi glede številk se motiš. Pojavilo bi se naj pri 2 na 2.000.000. Pri nas sta se dva na 120.000. Koliko jih je še pa skritih. Torej je ta statistika za lase privlečena.

tako je  poglejte si oddajo vala 202 o cepljenju in posledicah – koliko ljudi se oglasi z izkušnjo strdkov… tega je ogromno – in sploh ni tako zelo redko kakor nam lažejo, nasprotni je očitno kar pogosto.

pa ne sodi ti drugih po sebi, na tako bolno razlago so prišli tvoji izprijeni možgani… mi se deremo in opozarjamo na to že ves čas – zato,da bi se kdo mogoče pa streznil in se ne bi cepil, da lahko koga pa še obvarujemo… Svoje manipulativne bolne razlage v stilu Janše in vaših bolnih razmišljanj prihrani zase.

In imej spoštovanje vsaj do svojcev, da ne pišeš tako groznih neumnosti…

samo to povem, 01.10.2021 ob 09:54

Kje iščeš?   Med uradnimi podatki, v medijih?

(od mojih znancev ki so se cepili, jih ima pol posledice.  En je celo skoraj nepokreten po kapi. Seveda  ni nikjer  zabeleženo, da so problemi nastopili po ali zaradi cepljenja )

Sigurno ne na FB in podobnih neumnostih. Od mojih znancev in sodelavcev ter njihovih cepljenih znancev pa niti en nima posledic ali težav. Zanimivo ane?

S tabo je hudo narobe!!! In s takimi izjavami.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 13:02

S tabo je hudo narobe!!! In s takimi izjavami.

Ker noce vedno citirat

Leti moj odg na uporabnika “da vas ni sram”

Ok, uradni statistiki torej ne verjameš.  Seveda iz nje izpeljanim podatkom tudi ne. Ali potem torej verjameš n.n. na Facebooku ? Ali pač nikomur, in posledično pač ne moreš imeti nobenega mnenja.

Ker, za neko normalno komunikacijo mora biti nekje neka “referenčna točka”, o kateri se sogovornika strinjata. Če pa je vse laž, potem take točke pač ne more biti, in je vsaka debata povsem brezpredmetna – izguba časa vseh vpletenih.

Moja hči se je cepila s Pfeizerjem, ker lepo piše, da je pri nas edino cepivo, ki je registrirano za mlajše od 18. Ko se je šla prvič cepit, pa jo vprašajo s katerim cepivom se bo cepila.  Ne razumem tega, torej če bi rekla npr. z astro, pa bi jo cepili z astro?  Če je samo eno cepivo registrirano za mlajše od 18, je meni logično, da dobi tisto.

Ne razumem, 01.10.2021 ob 18:09

Moja hči se je cepila s Pfeizerjem, ker lepo piše, da je pri nas edino cepivo, ki je registrirano za mlajše od 18. Ko se je šla prvič cepit, pa jo vprašajo s katerim cepivom se bo cepila.  Ne razumem tega, torej če bi rekla npr. z astro, pa bi jo cepili z astro?  Če je samo eno cepivo registrirano za mlajše od 18, je meni logično, da dobi tisto.

Saj ni res. Od 12. leta dalje sta pri nas odobreni dve cepivi – Pfizer in Moderna. Ostali dve sta od 18. leta naprej.

https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=688&Itemid=2775&lang=sl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close