16 letnica in 18 letnik morje
Zdravo
-
Moja hči ki je letos avgusta dopolnila 16 let in končala 1. letnik mi je včeraj povedala da bo nalsednje šolsko leto plesala na maturantskem plesu s 18 letnim fantom iz druge šole ki je končal 3. letnik. Prvo je zanikala da sta skupaj in trdila da se poznata ker se vozita v šolo z istim avtobusom vendar mi je po nekaj časa priznala da sta že 4 mesece skupaj. 2 leti razlike se mi je zdelo okej in pač logično je da ima pri teh letih fanta. Presenetila me je pa danes ko mi je rekla da sta planirala da bi šla naslednji teden za 3 dni sama skupaj na morje. Bilo mi je čudno saj mi še včeraj ni želela povedati zanj. Sploh ga ne poznam in sem ji rekla da če želi naj ga prvo pripelje domov vendar tega ni želela in je iskala izgovore češ da zdaj poleti veliko dela in nima časa. Vseeno se mi zdi malo pretirano da bi šla zato sem ji na koncu rekla da naj nam ga predstavi in se bomo vsi skupaj zmenli kako bo. Imam pa tudi starejšega sina 20 let ki pa še nikoli ni niti omenil nobene punce in sem vseeno mislila da bo on kako pripeljal prej kot hči.
Kako bi vi reagirali na mojem mestu?
Mamam, 14.08.2025 ob 17:03
Zdravo
-
Moja hči ki je letos avgusta dopolnila 16 let in končala 1. letnik mi je včeraj povedala da bo nalsednje šolsko leto plesala na maturantskem plesu s 18 letnim fantom iz druge šole ki je končal 3. letnik. Prvo je zanikala da sta skupaj in trdila da se poznata ker se vozita v šolo z istim avtobusom vendar mi je po nekaj časa priznala da sta že 4 mesece skupaj. 2 leti razlike se mi je zdelo okej in pač logično je da ima pri teh letih fanta. Presenetila me je pa danes ko mi je rekla da sta planirala da bi šla naslednji teden za 3 dni sama skupaj na morje. Bilo mi je čudno saj mi še včeraj ni želela povedati zanj. Sploh ga ne poznam in sem ji rekla da če želi naj ga prvo pripelje domov vendar tega ni želela in je iskala izgovore češ da zdaj poleti veliko dela in nima časa. Vseeno se mi zdi malo pretirano da bi šla zato sem ji na koncu rekla da naj nam ga predstavi in se bomo vsi skupaj zmenli kako bo. Imam pa tudi starejšega sina 20 let ki pa še nikoli ni niti omenil nobene punce in sem vseeno mislila da bo on kako pripeljal prej kot hči.
Kako bi vi reagirali na mojem mestu?
Med letom 2006 in oktobrom 2008 ter majem 2010 in januarjem 2016 je obstajala stran http://www.spovednica.com
Konec novembra 2006 je nek 22-letnik napisal, da je njegova 15-letna sestra domov pripeljala fanta, on pa še ni imel dekleta in da life suks.
Podobno bi se lahko zgodilo meni; bi mlajši polbrat, tedaj star 19 let domov pripeljal dekle, jaz pa pri svojih 25. še niti prvega poljuba ne bi doživel. Na srečo obstaja internet, na katerem sem 1,5 leta prej spoznal prvo dekle.
Prav imaš, da želiš fanta spoznati. Ona je vsa zaljubljena in v rožcah, a ti si odgovorna zanjo in veš, da se ta super krasna ideja, lahko sprevrže v nočno moro!
Svojo hčer sama najbolje poznaš, a v teh letih je nima smisla bremzati v skrajnost. Daj ji vedet, da mora biti odgovorna najprej do sebe.
Jaz bi jo pustila na morje, še prej bi pa imel en dolg in resen pogovor z obema.
Mamam
mislim da je čas da se udeležiš terpaije pri moškem terapevtu. nujno. saj je logično da je problem če si ti glavna doma. kje pa je ata te punce? tvoj mož?
uničila si sina in uničila si hčerko. simpl. kot večina ločenk ali pa inkuzvinih feminsitk ki so doma glavne. babji luzer si. sin je star pa lulike videl ni. niti lizal, kam moli fukal. pa je 20 str. mala je mogoče probala bit pofukana pa je sedja čist zaljublejna ampak, ve da boš delala probleme.
ti si possivna , narcis praisca. ti si alfa samica, alfa prasica. ženska zgaja do 5 leta naprej mora oče – ata. ata mora bit izjemno strog in ljubeč. mora bit zel ozelo strog in zahtevat veliko ampak bit ljubeč. pr ivas tega ni. ker si ti, ata. to pa vidiš da ne deluje. uničla si sina. to je tak najhuje od fsega. če želiš dobro za svoje otroke, kar ne želiš, se odstrani do vzogje. čimprej in se idi zdravit, nujno.
glede tega dopusta. ja seveda, da ne more it. logično. mislim. idite skupaj za 3 dni. in vzamite tega fanta poleg. pa je rešeno. mamica ti si taka prasica. posesivna prasica. čimprej seo dstrani iz vzgoje. čimprej. če si ločena, in nimaš moža, in bivši nima žene nove, ga na kolenih prosi, da pride nazaj. liži mu rit , noge, fafaj , bodi pridna ponizna kurebtina kot znas bit v sluzbi pred direktorjem. sam da prevzame vzgojo. ker ti si ničvredna luzerka. nespsobna do kraja. ti nimaš zaupanja alstne hčerke , lastnih otrok. astna hčerka te ocenujuje za nezanesljivo, nekomptetetno, luzerko zahrbtno. to kar v resnici tudi si.
zakaj pa moji otroci niso taki? mislim?? mamica to tko ne gre. sam nisi edina, brez skrbi. veliko vas je tkaioh prasic ničvrednih posesivnih babjih. ugabnih.
če imaš moža doma, mu prepusti vzgojo. ampak zgleda , da če je dovolil da tak odaleč pride zadeva, da je feminiziran luzerček, beta luzer, ki tko ne bo znal.
gorza si evo. groza.
jaz ti tko povem. če bi jaz odločal, bi ti vzel otroke stran. ker si jih že dost uničila.
mamica – idi lepo prosi mstran od teh otrok, daj jih očetu. pa poleg predlagaj kaj in nič več. ker res ne znaš. mislim resno.
zdaj ko ej tak kot je, idite skupi na morje. ali pač ne gre, dokelr ga ne pripelje domov. ker ta ziher ni 20 in ziher je gnoj. 100%. kaki diler ki jo je namotal do konca.
mamica raje me poslušaj.
Pismo rosno, saj ni vse in samo seks!
Za seks res ne rabis it na morje, madonis, lahko se poseksas zvecer v parku na klopici, ce je ze na tem!
Gre za to, da je dekle staro 16 let od vceraj, prvi letnik srednje sole! Gre za to, da starsi tega fanta ne poznajo! Pa kje bos pustil otroka na morje z nekom, ki ga sploh ne poznas?!
Me res zanima, koliko vas ima 15-16 letnike, ki hodijo na morje z ljudmi ki jih vi ne poznate, jih nikdar niste videli!
Moja na morje ne bi sla, lahko pride on k nam, lahko gre na ples z njim, na morje pa letos pac ne z neznancem.
skisalo se vam je, 14.08.2025 ob 18:47
Pismo rosno, saj ni vse in samo seks!
Za seks res ne rabis it na morje, madonis, lahko se poseksas zvecer v parku na klopici, ce je ze na tem!
Gre za to, da je dekle staro 16 let od vceraj, prvi letnik srednje sole! Gre za to, da starsi tega fanta ne poznajo! Pa kje bos pustil otroka na morje z nekom, ki ga sploh ne poznas?!
Me res zanima, koliko vas ima 15-16 letnike, ki hodijo na morje z ljudmi ki jih vi ne poznate, jih nikdar niste videli!
Moja na morje ne bi sla, lahko pride on k nam, lahko gre na ples z njim, na morje pa letos pac ne z neznancem.
Jaa točno to punca je šele bila stara 16 in tudi če se prej srečajo starši z njim to ne spremenij dejstva da pač še ni odrasla in nekje je pač meja
Punca ima samo 16 let in je končala prvi letnik srednje šole. Je še mladoletna, nesposobna preživljati sama sebe. Kaj pa, če zanosi? Potem bo otrok imel otroka.
Nima kaj iskati na morju z dve leti starejšim fantom.
Pika – Amen.
Lahko pa sta prijatelja, hodita na sprehode, v kino, se držita za roke, gresta na pijačo… To pa je zaenkrat dovolj. Vse ob svojem času.
Drug teden bodo ohladitve. Reci ji, naj nese kovter s seboj, če bo tip bolj ubogi za jo pogret. Sem tudi jaz mama in ne vem, kje je tu problem. Logično in normalno je, da se tip predstavi staršem, prej kot lazi s hčerjo naokoli za več dni. Pa tudi njegove starše bi bilo fajn spoznat. Pa itak je ful mlada in ne vem, kam se mudi. Pripravi denarnico za morebitnega vnuka/vnukinjo…če že ni na poti. Ker mulo garant ne bo skrbel zanj, glede na to, da ima toooliiikooo dela, da ne najde pol ure časa za prestavitev pri potencialni tašči in tastu. Pa bodo še eni otroci, ki imajo otroke.
Zakaj pa vsi mislite da bosta seksala? Mogoče pa ne bosta in mislim da mladi preko interneta, predavanj v šoli in nekateti od staršev vejo veliko o zaščiti. Seveda morete fanta spoznati je pa seveda odvisno od tega koliko je že zdaj samostojna in koliko stvari ste ji pustili do sedaj. Ni vse v seksu čeprav bi tako imela popolno priložnost bi lahko tudi že prej če bi želela in niso vsi mladi isto
Forum je zaprt za komentiranje.