Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 15 letnik naj bi dobil za darilo telefon . Joče .

15 letnik naj bi dobil za darilo telefon . Joče .

Obstajajo delodajalci, ki bi z veseljem vzgojili delavca iz 15-letnika, ki gre delat, da si kupi telefon? Komedija leta. :)))))))
[/quote]

Za ene komedija, za druge tragedija.

Mal te moram pohecat, da ni dolgčas☺️
[/quote]

A kar dolgčas ti je? Ja boga boga!

Kje maš pa drugo Polovičko? Al jo maš pa ni nič od nje?

Kva pa tebe muči? A da tvoje dete joka, ti pa nisi v stanju kupit enga normalnega telefona, da mora to storiti stric! Gravž familija ste! Gravž!
[/quote]

Kje si pa mene našel? :)) Sploh znaš brati? Čudaki, ki pošiljate 15-letnike delat sta po moje iz nekega drugega stoletja. Ne rečem, da se dela ne dobi, ampak redko redko, pa še to izključno poleti, ko je hudo pomanjkanje delavcev. Za stroj ne sme, za šank ne sme, na blagajno ne sme … Čaka na repu vrste, če kaj ostane. Kako si me z avtorico zamešal, takega miselnega procesa pa nisem sposobna.

A kar dolgčas ti je? Ja boga boga!

Kje maš pa drugo Polovičko? Al jo maš pa ni nič od nje?
[/quote]

Ja, saj vem😂 samo mi paše😉

Kar se pa polovičk tiče, pa vem kje je tvoja…. na štedilniku za jutri😝

Kje si pa mene našel? :)) Sploh znaš brati? Čudaki, ki pošiljate 15-letnike delat sta po moje iz nekega drugega stoletja. Ne rečem, da se dela ne dobi, ampak redko redko, pa še to izključno poleti, ko je hudo pomanjkanje delavcev. Za stroj ne sme, za šank ne sme, na blagajno ne sme … Čaka na repu vrste, če kaj ostane. Kako si me z avtorico zamešal, takega miselnega procesa pa nisem sposobna.
[/quote]

Nesposobnsot dotičnega miselnega procesa je (tudi) tvoj še najmanjši problem! Ampak mislim, da bolj posledica…

Hvala Bogu živim v okolju, kjer znamka telefone ne pomeni nič!
Dar za rojstni dan in to, ker glih 15 ica, kvečjemu lahko sprejme dar do 50 eur.
Vse ostalo je lakomnost.
[/quote]
Bla, bla bla… bi ga rada videla takega 15 letnika, ki bo zadovoljen z enim šit telefonom.

Uf, kakšna sreča, da imam telefon druge firme, ki o meni in drugih uporabnikih ne zbira nobenih informacij …

Ja, saj vem😂 samo mi paše😉

Kar se pa polovičk tiče, pa vem kje je tvoja…. na štedilniku za jutri😝
[/quote]

Še pa še paše…. ;-))))

Moji dve imata obe boljšega od mene.

Ampak grozno, kake otroke vzgajamo, da od ljudi pričakujejo tako draga darila? Telefon, ki je po 2 letih (oz. še prej) zastarel.
Mi smo bili srečni, če smo dobili jurja tolarjev in čokolado. Jaz sem si svoj prvi telefon kupila pri 16-ih letih, denar sem si zaslužila sama z delom na sejmu.
Ja, vem, če imajo vsi drugi otroci, jim želimo tudi mi kupiti. Otroci polni bogastva….in brez pravih vrednot. Padec na realna tla bo trd. Bravo vsi taki starši, res!

Ajaj, osebno misijo. Briga mene za te telefone, dobim pa pike, ko nekdo hvali nekaj, kar si hvale ne zasluži in se ljudje potem naserjejo. Proti znamki kot taki nimam nič (čeprav sem za tole vohunjenje izvedela šele danes in je samo zaradi ne bi kupila), pravljice, da za 150 evrov dobiš vrhunski aparat, mi pa nihče ne bo prodal. Dobiš točno to, kar plačaš. Aparat, ki je okej za klice in malo brskanja, ob vsakem malo hujšem naporu pa klecne. In govorimo o telefonu za 15-letnika, a ne?
[/quote]

Klecne? Jaz sem na mojega huawea preselila že pol pisarne, hkrati odprt word, excell, pošta, pdf…je bolj močna mašina kot moj osebni računalnik za delo. (Y7 za 115 eur)

…pa ene par čez rit, da bo imel za kaj jokat >:-D

Majke mi, da res! Samo ta prvo ta starim s stricem vred dve krepke okol kepe pa tri čez rit/goflo, pol pa še mulcu. Drugač pa moj si lahko oči izjoče za tako neumnost. Če hoče met, naj si prisluži. Od mene dobi 50 €. Če se je še pred enim letom na zobe metal, kako njemu 5 giga ni dost prenosa podatkov pa S5 ni dovolj dober telefon – od tistihmal si sam plačuje i naročnino i telefone. Nekako je “malce” spustil kriterije. Nisem niti banka niti Rockfeller in me tega tudi ni sram priznat.

Pamet v glavo! Samo, je res , a ne – moj ni ne indigo, ne kraljevski, niti “občutljiv” otrok :D:D:D

Ti pa najbrž nimaš otrok?
[/quote]

Kakor ste jih razvadili, tako imate.

Vsi imajo telefone za 1000 evrov? Potem je treba vsem ukinit plačevanje OD, pa plačevanje malice, pa vse socialne transferje tega sveta. Ker če imajo v večini kao revni starši 1000 evrov za en kur… telefon za mulca/mulo, potem imajo tudi za njihov futr. Konec.
Kdaj bo v tej državi prebilo, da ni nihče ne lačen ne reven, ampak bi vsi vse. Samohrane matere bi denar, da bodo svojim mulcem kupile telefone za 1000 evrov! Res??
[/quote]

Moj podpis.

Tudi mene tole zanima.
[/quote]
Mal si poglejte na teh stenah, mogoče dobite kaj dobrega in poceni.
So pa dobri in kvalitetni tudi telefoni ONEplus.

https://m.dhgate.com/search.do?key=Smart+phone&cid=&tag=&scht=

https://www.efox-shop.com/handys-t-5

https://m.gearbest.com/mobile-phone-c_11992/

Moj podpis.
[/quote]

Tudi moj!

Mularija pri 15ih, ki ni z ničemer zadovoljna bi morala dobiti ene 3 krepke okrog ušes ne pa telefon.

Ste bedni. Pejte po cest pa pokazte enga mulca brez fona. Juznaki ste sploh usekani na imič. In tukej ene pizdakajo, kako je to grozno, ce je mulcu hudo, ker ga je stric nasrou z obljubami. Po gobcu bi vas ne otroka. Bleferji fuj. In cigavi so vsi mulci naokol s foni, ce ne vaši. So z marsa padli. Laznivci posrani.

A si ti tisti 15-letnik, ki zaradi telefona solze pretaka?

Mularija pri 15ih, ki ni z ničemer zadovoljna bi morala dobiti ene 3 krepke okrog ušes ne pa telefon.
[/quote]

Nobenih 3 okoli ušes. Vsako poletje delat en mesec, in najmanj 2 tedna čez šolsko leto, žepnino pa ukinit. Bi hitro spoznali vrednost denarja.

Pjd si umit svoj gobec, (tvoj žanr)kr umazanija kar leti iz njih.
Ja imajo telefone, toda po tvoji napačni oceni niso tisti najdražji.
Smo še starši s pametjo.
Pri desetih prestiž, za maturo pa nove joške, po tvoje. O ja vse več je tega.

Tako, kot si ga vzgojila in mu dala nek pogled na life in vrednote, tako se tvoj otrok nezrelo vede. Če bi sinu vcepila kot otroku v glavo spoštovanje in spoštljivost do drugih in kako je življenje, se ne bi tako odzval.

Uf, kakšna sreča, da imam telefon druge firme, ki o meni in drugih uporabnikih ne zbira nobenih informacij …
[/quote]

Pa mu daš ob zagonu izrecno dovoljenje, da to počne, sicer je telefon neuporaben?

Klecne? Jaz sem na mojega huawea preselila že pol pisarne, hkrati odprt word, excell, pošta, pdf…je bolj močna mašina kot moj osebni računalnik za delo. (Y7 za 115 eur)
[/quote]

:))) Kako boš sploh debatiral z nekom, ki misli, da telefon zablokira zaradi par KB podatkov, ki jih je naložila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close