Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 15 kg v Tunizijo

15 kg v Tunizijo

Čez en teden letiva s fantom v Tunizijo.Zanima me, koliko prtljage lahko neseva. Res samo 15 kg na osebo?Kaj pa če imava 2 kovčka in je v fantovi 10 kg, v moji pa 20 kg?
Kako je s tem?Kaj pa drugače, kaj priporočate?Naj mava vse v enem kufru ali rajši v dveh?
V primeru, če se en zgubi!
Hvala za informacije

Navadno lahko greš na avionz 20 kg prtljage + osebno prtljago. Mogoče za Tunizijo velja že višja meja po kg prtljage, tj. 30 kg. Najbolje, da pogledaš na karto, na desni strani čisto na koncu bi moralo pisat, koliko prtljage lahko imaš s sabo.
Ampak mislim, da več kot 15kg, tako da si lahko mirna.

Živjo,
Midva sva bila letos tudi v Tuniziji. Ko sva šla dol sva imala vsak po 13 kg prtljage, nazaj grede pa skupaj nekaj čez 40kg. Noben ni nič kompliciral na letališčih. Nam je pa povedala vodička, da so nekaj tednov pred nami imeli neko gospo, ki je ob odhodu iz Tunizije imela 4 kovčke z vsega skupaj 60 kg prtljage pa ji niso ob oddaji prtljage na okenčku nič rekli. tako, da se nič ne sekiraj okoli teže prtljage in uživaj na dopustu. LP

te smem prašat, kam gresta s fantom? mislm kateri kraj v tuniziji. tudi midva greva, v hammamet, 20.septembra. komej čakam:)

Hvala za odgovore.Midva greva tudi v Hammamet, v hotel El Fell 07.09.04
Me je kar malo strah, ker prvič potujem tako daleč, pa z letalom jjjooojjj.
V katerem hotelu bosta vidva?
Ampak na forumu sem brala za prtljago, da če maš 1 kg več, plačaš 7 eur?
Je to res?

Kar se tiče limite se ga zelo držite , ker zna bite preobremenitev res draga no kakšno kilo že spregledajo , sam deset jih pa zagotovo ne . 7 EUR čist odvisno kam in s katero družbo letiš in ali je čarter ali redna linija. Meni je Adria julija za 20 kg preveč do Frankfurta zaračunala 28 000 SIT!!!

Jaz sem pozabila povedat, da sva šla s Tunis air-om. Mogoče zato ni noben nič težil glede teže.

kaksna so kaj njihova letala.cistoca, ste dobili tudi hrano, so tocni odhodi
Jaz grem znjimi 13/9 na Djerbo.

cim vec informacij, v katerm hotelu si bila???

baje imaš uradno lahko 20kg za tunizijo. midva greva v hotel Le Khalife. tud emne je strah, prvič se bom furala z letalom. upam, da ne bo dol padu!!!!!!!!

HA HA, to razmišljanje mi je poznano.No, upajmo da ne bo glih najino dol padlo.Kolko zvezdic ima ta hotel?Kdaj že vidva gresta?

ima tri zvezdice. eni sicer pravijo, da to ni nič, da moraš imeti v tuniziji hotel vsaj z 4 zvezdicami, ampak to je pa mal predrago, sj smo še študentje:)!!! midva greva 20.septembra. ej a bi lh pisala kk je blo k prideta nazaj? kolk ma pa vajin hotel zvezdic?
js se tok veselim,d a bi najraj kr že dons vse spakirala:)

o.k. bom ti napisala, kako je blo če se bova živa vrnila.najin ima tud 3 zvezdice.Hotel El Fell.
Že slišala za njega?Jaz tudi že komaj čakam!

Ko smo šli dol smo leteli z Luxorjem nazaj grede pa z Tunis airom. Letalo za nazaj je bilo veliko bolj udobno, kot dol grede. Tunis air ima poleti pogodbo s portugalskim Luxorjem zaradi velikega števila charterjev. Bila sva v hotelu Cesar, ki je polega hotela Djerba Palace. Pravzaprav je to vse en kompleks. Hrana na letalu je bila dobra. Ob odhodu smo bili točni, ob odhodu pa smo imeli 10 min zamude. Glede zamude so se nam takoj opravičili. V kateri hotel pa greš ti?

V Garden Park.

Si ga mogoce videla? Imas kaksno inf o tem hotelu????

Ne vem kateri hotel je to. Tm je itak hotel pr hotelu. Poglej malo po netu, mogoče se bo našlo kaj od tega hotela.

ne nisem še slišala zanj, želim vama lepo potovanje, oz najprej prijeten in srečen let do tja:) potem pa uživajta tam, ko pa prideta nazaj, pa le povej kako je bilo.
mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close