1000 neto najem – kaj bote v penziji
Noče in prikaže kot da nima nič – je privatnik.
Pravi, da lahko otroci kadarkoli pridejo k njemu in da jim bo v tem primeru kupil karkoli.
V tem primeru jih bi obesl svoji mami, ki me ne prenese in ščuva otroke proti meni, da so že vsi zmešani.
Bilo je alkohola psihičnega nasilja poniževanja varanja nesodelovanja v družini….
Če imata že določeno preživnino vloži tožbo na sodišče. Tudi če prikazuje nič, ima dve roki in nogi in sodišče mu bo določilo, da preživnino mora plačevati, sicer bo šel v zapor. Tačas lahko preživnino plačujejo na preživninskem skladu.Sedaj so otroci majhni in najbrž ne moreš kaj veliko narediti, razen da se še naprej boriš za višjo plačo. Ko bodo otroci večji, pa boš lahko kaj dodatno zaslužila, se morda preselila. Za revne upokojence ima ZPIZ tudi stanovanja z zelo nizko najemnino. Ne sekiraj se na zalogo. Najbrž boš tudi kaj podedovala slej ko prej, mogoče bo otrokom šlo dobro in ti bodo pomagali.
pa dpbro no, 21.07.2021 ob 10:16
Noče in prikaže kot da nima nič – je privatnik.
Pravi, da lahko otroci kadarkoli pridejo k njemu in da jim bo v tem primeru kupil karkoli.
V tem primeru jih bi obesl svoji mami, ki me ne prenese in ščuva otroke proti meni, da so že vsi zmešani.
Bilo je alkohola psihičnega nasilja poniževanja varanja nesodelovanja v družini….
in kaj si torej sploh delala z njim?in celo 2 otroka?
Preživnina ti malo pomaga, ne računaj pa nanjo. Da bi imela kaj od nje, bi jo morala mesečno dajati na poseben račun za varčevanje in jo uprabiš samo takrat, ko je nujno.
Sem v hiši od staršev, en še živ, in je vsak stroj, ki se pokvari, hudo finančno breme. Če bi šla v najem, bi z otrokom životarila v skupni sobici. To ni življenje.
Avtorica, kot prvo: borba za preživnino. Je pa žal takih kretenov kot je tale tvoj veliko. Ampak ne se da.
Kar se pa nepremičnine tiče pa sem podobnega razmišljanja kot si ti. Za na stara leta je fajn imet nekaj svojega, da ne crkuješ ob mizerni penziji. Pa tudi ne vem kako nekaj nabavit, ne da se zakreditiram do onemoglosti. Sicer sedaj sploh ne bi dobila kredita, ampak ok, bom našla drugo službo.
Ne vem, jaz bom sprobala nekako nabavit nekaj. Samo druge rešitve ne vidim kot to, da najdem boljšo službo. Sem pa tudi že precej nad 40. Tako, da bom morala kmalu kako spodobno službo najti. Zdaj imam katastrofo.
Ne obupat, išči naprej drugo službo. Druge rešitve jaz ne vidim. Samo ne me vprašat kako najti drugo službo, ker to se tudi sama sprašujem.
Take mamo, 21.07.2021 ob 21:25
Tipično od ženske po razhodu… PREŽIVNINA… Samo to je važno, da bo dobila eur, za druga ni nič važno. Ce da bivši 300 eur preživnine boš dala ti isto 300 eur. Seveda ne. Še z temi 300 eur ko jih boš dobila boš plačevala položnice si kupovala cike in hodila na kavico….
moj ne da nič
torej moram jaz dat VSE
al naj otrok rečem da do nadaljnega ne bodo jedli dokler se čez 5 let oča ne spomni na njih s kakšnimi 100 eur
Nimaš pojma. Če ima fotr plače dva jurja, mat pa jurja, plačujeta za otroka sorazmerno svojih prihodkov, torej v tem primeru fotr več. Inkaj je 300 eur po otroku, sestej poloznice, ja tudi elektriko, vodo, ogrevanje potrebuje otrok, hrano, placilo vrtca, obveznosti v soli, solske potrebscine, oblacila, solski izleti, telefon, kak hobij in bo 300 eur lih za lih po otroku.
Forum je zaprt za komentiranje.