Najdi forum

100 evrov

Ali je bil kdo v zadnjem času že na dopustu na Hrvaškem? Kaj je zdaj s tistimi 100Evri na dan? Pregledujejo ali ne? Kaj pa hrana ali kaj kompilicirajo?

Hvala, Mojca

Veš kaj, tudi če hočejo imet samo 1 euro ali pa 1 kuno … prevandrala sem že skoraj celo evropo, pa minikoli nihče ni v denarnico gledal, a zdaj mi bod pa Hrvatje težili? Kar naj imajo “lepo našo”, jaz komot preživim brez nje. Ko (če) bodo bolj prijazni, mogoče še kdaj…

To je pač moje mnenje,

LP, M

Sicer nisem bil se na dopustu sem bil pa ze parkrat cez mejo pa me ni nihce nic vprasal tako da ne vem poleg tega pa je bilo na to temo ze kar nekaj napisanega … ce ne gre drugace je dovolj da pokazete par kreditnih kartic in vas bodo sigurno spustili cez mejo.

ma jaaaaaaaaaa, rec jim, da se v sodobnem svetu nosi KARTICO in da nej si gotovino zataknejo nekam. Meni se je to zgodilo ko sem sla v italijo in sem jim povedala, da jst v njihovo državo NE nosim gotovine, ker kradejo. Imam pa kartico. Seveda so pametovali, da nej dvignem keš in jim ga pokažem. ampak sm jim povedala da nej se speljejo nekam in so se. Prestopila mejo brez težav!
Natanko enako bi povedala hrvatarjem! kaj se pa grejo!?!?!?

Se mi je enkrat to že zgodilo(kakih 6 let nazaj), ko sem šla na koncert (torej zvečer tja, zjutrej z vlakom nazaj) in VALDA človk za take stvari ne rabi ful keša! Ampak ja, so mi zatežili, tko kot vsi najraje težijo mladini! In sem jim povedla svoje! Sam ne smeš se jim pustit!

naj si hravati nekam vtaknejo teh 100 evrov , mene letos ne bodo videli !

mene tudi ne

Mene pa bodo, toda samo v tranzitu, in še to le policaji in cariniki na obeh mejah.

mene tudi ne

In kaj potem? Kdor želi, gre, kdor ne, pa pač ne.

Menda imajo ta carinski predpis že od nastanka “ljepe njihove”, a to vsake toliko povlečejo ven in se tega striktno držijo. Redno pa je to pred poletno sezono, da si s strašenjem svojih gostov zagotovijo vsaj nekaj priliva v že tako obubožano turistično denarnico.
Ma, kdo jih bo gledal?!?!?

Moj denar gre tudi letos za nerazvite.
LP
Fidel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close