Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 1. natečaj digitalne fotografije na www.radgona.com

1. natečaj digitalne fotografije na www.radgona.com

ne bom rekel poponiške, tudi ne računalniške, slike so pretežno ” landscape ” fotografija.večina slik je zimskih – favorit je 16.moje so 4 , 5, 6 !

z tem zapisaom ne delam reklame zase, saj se favoritu na noben način ne morem niti priblžati.lahko pa 16 pomagate da zmaga.samo še nekaj dni časa je!

z digitalcem hp photo smart 215 sem posnel že skoraj 90o slik.nanovejše so zaledenel izvir / bolje rečeno izvirček / 200 mestrov od jasne / pri kranjski gori / in krnica / dolina velike pišnice /

bo na http://users.volja.net/magicn v nekaj dneh.

z digitalcem ni niobenih težav / tudi ko sem slikal iz kupa snega ne /
baterije nimg 15ur poljnjene zdržijo veliko!
nekaj težav pri prenosu v računalnik – čemur bi lahko rekli tudi kreganje gonilnikov usb.z nekaj reinštalacijami zadeva popravljena!

foto fantasy je znižal cene za izdelavo digitalnih slik – cena je 79 tolarjev / mat /
naredijo v nekaj ura!slike iz hp z resolucijo 960 * 1280 so brilijantne / 10 * 15 /
zlasti makro posnetki !

lahko bi kupil tudi zmogljivejšega – tada že z gornjo resolucijo vidim na 15 inčem monitorju samo pol slike !

trenutna cena za brand mame digitalce v media word je okoli 30 k sit!če kupite še nekaj drobnarij zraven vam vrnejo še 20 % ive !

lp lord

mercator ima razprodajo jogijev. cena sitnica, za večjo količino je popust. ob naročilu vsaj dveh vam enega pripeljemo.

saj ne da bi delal reklamo za mercator ali jogije, ampak včasih ga popotnik vzame s seboj na potovanje, saj veste, na jogiju se lažje spi.

lp

bv

Kdor kupi vsaj tri naenkrat, pa dobi še brezplačen meh za digitalca zraven.

Lord,a nam prosim prizaneseš s temile opisi, mislim da nobenega ne zanima koliko slik si že posnel, ….

odgovor : vsem

komentirati nimam kaj.tudi računalniškemu trgovcu v novi gorici gre mercator naživce.a bo prav kmalu zaprl betego.kakor njegov sosed / tudi računalniški trgovec /

z tem postom nisem delal reklame zase – sem pa opozoril na natečaj digitalne fotografije.na http://www.enaa.com je tudi !

lp lord

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close