1. maj
Pozdravljeni!
Odločamo se za krajše prvomajske počitnice. Imamo nekaj variant in vas prosim, da mi pomagate pri odločitvi.
Kje je boljše? Smo družina z dvema otrokoma (4 leta in 9 mesecev). radi imamo, da se kaj dogaja, da je notranji bazen, igrala in kakšna animacija za otroke.
Otok Krk, hotel Corinthia; otok Rab, hotel Padova; Rovinj, hotel Eden…
Ali pa ima kdo še kakšno drugo dobro idejo?
Hvala.
Ana
Meni je všeč hotel International (prej Rab in še prej Ros Maris) 3* v mestu Rab. Je v starem mestnem jedru, tik ob glavni mestni rivi, čez zaliv je ravno nasproti h. Padova Za prvomajske praznike mi je ta lokacija veliko bolj všeč kot pa Padova, za poletne počitnice pa ne, ker je plaža oddaljena(čez hrib na drugo stran mesta) kakšnih 10 min. hoda.
Ali pa Rovinj, simpatičen hotel Adriatic, ravno tako v starem mestnem jedru.
International na Rabu je odprt, ker ga ima v prvomajski ponudbi tur.agencija Odisej, nima pa notranjega bazena. Glede tega je potem boljši h. Padova, ker ima oba. Sicer pa je otok Rab lep, predvsem mesto Rab je zelo lepo staro obmorsko mestece. Mene osebno Lopar, Supetarska Draga in Suha Punta niso navdušili, sploh pa ne za preživljanje prvomajskih počitnic. To so manjši kraji, ki zaživijo samo v času najvišje turistične sezone.
Forum je zaprt za komentiranje.