0
Te je kdo omenil, je kdo omenil to temo, ali te moti samo moja ugotovitev in NM-3w-jeva potrditev????
Zdaj si mi potrdil tisto kar sem že dalj časa sumil. NESRAMNA ISKRENOST!![/quote]
Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.
Te je kdo omenil, je kdo omenil to temo, ali te moti samo moja ugotovitev in NM-3w-jeva potrditev????
Zdaj si mi potrdil tisto kar sem že dalj časa sumil. NESRAMNA ISKRENOST!![/quote]
Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.[/quote]
Tema tako ali tako nima ne teme ne resnega naslova!
Morda bi lahko kdo pomislil na pomorsko bitko :
NM-3w [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: 0
20.12.13 23:40
a ladjice potapljaš
Ali pa, da bo kaj novega v Hagu:
seba111 [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: 0
21.12.13 14:35
Ja madona sveta kaj pa se ti je tako zamerilo?
Meni so tule grozili s tožbami celo na Evropslem sodišču za človekove pravoice v Strassbourgu in celo z NPU.
Da ne govorim kako so me posameznice blatile po celem monu pa sem še zmeraj tukaj 🙂
Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.[/quote]
Ja.
Ker je namen bil v tem, da nekdo pokaže, kako se mu z brisanjem godi krivica in da potem drugi dobijo napačen vtis o njem, ker se resnica briše. 🙂
Ja.
Ker je namen bil v tem, da nekdo pokaže, kako se mu z brisanjem godi krivica in da potem drugi dobijo napačen vtis o njem, ker se resnica briše. :)[/quote]
Zakaj ustvarjaš napačen vtis??
Forum je zaprt za komentiranje.