Najdi forum

Robi od začetka sem vedel da je pač mlada vendar za prvo silo bo že dobra.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jah it kaj čmo, če pa kaj pokritiziram me pa da na čevelj pa čeprav samo za par dni :)[/quote]
Seba, vsaka ti čast, da se ti da ukvarjati s takšnim “otrokom”. :)[/quote]

Najbrž je Seba tudi sam “otrok”. Če ne po letih, pa po… interesih. 🙂

Najbrž ja. A ponavljam za prvo silo bo že dobra 🙂

čas je za kakšen križec

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vse jar sem napisal je res! Tudi izbrisano!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

izbrisano je še najbolj res ☺
ampak tukaj se pač neguje dnevom in izvoru plač primerno pravljičarstvo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V tej temi ni bilo nič zbrisanega.
Svojo nesramno iskrenost pa lahko delite preko ZS.

No jaz tudi menim, da pretirano pljuvanje drug drugega in nesramnosti ne sodijo na javni čvek. To je vendarle intelektualni čvek 🙂

Te je kdo omenil, je kdo omenil to temo, ali te moti samo moja ugotovitev in NM-3w-jeva potrditev????
Zdaj si mi potrdil tisto kar sem že dalj časa sumil. NESRAMNA ISKRENOST!!

Te je kdo omenil, je kdo omenil to temo, ali te moti samo moja ugotovitev in NM-3w-jeva potrditev????
Zdaj si mi potrdil tisto kar sem že dalj časa sumil. NESRAMNA ISKRENOST!![/quote]
Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdaj si mi potrdil tisto kar sem že dalj časa sumil. NESRAMNA ISKRENOST!![/quote]
Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.[/quote]
Tema tako ali tako nima ne teme ne resnega naslova!
Morda bi lahko kdo pomislil na pomorsko bitko :
NM-3w [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: 0

20.12.13 23:40
a ladjice potapljaš
Ali pa, da bo kaj novega v Hagu:
seba111 [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: 0

21.12.13 14:35
Ja madona sveta kaj pa se ti je tako zamerilo?

Meni so tule grozili s tožbami celo na Evropslem sodišču za človekove pravoice v Strassbourgu in celo z NPU.

Da ne govorim kako so me posameznice blatile po celem monu pa sem še zmeraj tukaj 🙂

Sodeč po tvojem pisanju bi lahko kdo pomislil, da je bilo kaj zbrisano v tej temi in Robi je samo razblinil te dvome.[/quote]
Ja.
Ker je namen bil v tem, da nekdo pokaže, kako se mu z brisanjem godi krivica in da potem drugi dobijo napačen vtis o njem, ker se resnica briše. 🙂

Ja.
Ker je namen bil v tem, da nekdo pokaže, kako se mu z brisanjem godi krivica in da potem drugi dobijo napačen vtis o njem, ker se resnica briše. :)[/quote]
Zakaj ustvarjaš napačen vtis??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close