0
多你就會有,如果你退出MON-A,這是現在認真打算開展。[/quote]
To tvoje nič ne pomeni, moje pa pomeni “Imaš preveč časa?”.[/quote]
Ja, popolnoma sem razumel tvoje vprašanje in ti odgovoril takole : ” Še več pa ga bom imel ( časa namreč ), ko se neham ukvarjati z MON-om, kar sedaj tudi resno nameravam storiti .”
Nekaj si ga pobiksala pri prevajanju v ” Google-translate” ( malenkostna odstopanja od mojega odgovora so lahko le posledica prevajanja; če uporabim kar naslov filma : Izgubljeno s prevodom ( Lost in Translation ) )
Bom ga pa ( upam ) mnogo koristneje porabljal ( čas namreč ) .
Včeraj sem naprimer gledal tale film – toplo priporočam : The Girl in the Café (2005)[/url]
Mislim, da bi se vsak prej ali slej naveličal.
Če ženska to pričakuje vsak dan, potem ima res neko bolestno željo po pozornosti.[/quote]
Robi ne boš verjel ljubica hoce, da se pobotava. Sedaj sem v dilemi in te kot moškega trezne presoje sprasujem kaj mi je storiti?
Če jo ne vidim ne bo nežnosti, če jo sem minimalno ob 2 uri telefona na dan + smsi čez cel dan.
Če ženska to pričakuje vsak dan, potem ima res neko bolestno željo po pozornosti.[/quote]
Robi ne boš verjel ljubica hoce, da se pobotava. Sedaj sem v dilemi in te kot moškega trezne presoje sprasujem kaj mi je storiti?
Če jo ne vidim ne bo nežnosti, če jo sem minimalno ob 2 uri telefona na dan + smsi čez cel dan.[/quote]Ja kaj, ja kaj, bodi iskren kot je bil wywh in bo sama pobegnila….. :)))
Mož z najdaljšim se je iskreno poslovil, krive so pa ženske in njegov deficit v času…. 🙂
Kako to?
Jaz sem pa mislil, da so jim iskreno všeč takšni, ki imajo dolge? :)))
Če jo ne vidim ne bo nežnosti, če jo sem minimalno ob 2 uri telefona na dan + smsi čez cel dan.[/quote]
Kastelicu ali Krotilda svetuje v Lady naslovi pismo pod nujno ! 🙂
Če jo ne vidim ne bo nežnosti, če jo sem minimalno ob 2 uri telefona na dan + smsi čez cel dan.[/quote]
Ti daje še eno šanso, če se boš mogoče spremenil. 🙂
Preizkuša koliko ti pomeni in koliko je možnosti, da se boš prilagodil. Odvisno je seveda od tega, če si lahko zadovoljen pod takšnimi pogoji, kot jih sama od tebe pričakuje. Bodi preračunljiv in če se ti splača, se pobotaj, če ne pa ne.
Forum je zaprt za komentiranje.