Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa še vas sprašujem:

Pa še vas sprašujem:

Kje je tista meja, ko se začne seks ter kdaj ste prevarali partnerja/ko če bi počeli naslednje:

– pogovori o sexu
– strastno objemanje in poljubljanje
– božanje po spolovilu
– šele pri penetraciji?

Ugotavljam da imamo zelo različna mnenja, zato prosim za vaša mišljenja

razmišljanje o sexu ?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Druga postavka.

preverjeno?

upsssssssssss

ne…….sam tak pač…….eh….mmmmmmmmm.joj……….

že sama misel je prevara! …. vse ostalo pa sploh!

khm, khm

aja….polej pa ni problema………

mala a si že slišala za tole…

—Skusnjavi se navadno izognem, razen ce se ji ne morem upreti.

pa da ti dvignem pritisk..haha

Izmed dveh slabih moznosti zmeraj izberem tisto, ki je nisem se nikoli poskusila.

Hmmmmmmmmm…………. no comment!

Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

bejž ga srat no……..ahahahah

boga moja simpatija…upam, da se hecaš..kajti….

Pridne deklice pridejo v nebesa, poredne pa vsepovsod.

no kaj bi raje izbrala?

nebesa! saj v nebesih je lepo, vspovsod pa ne!

Ne, kdaj rečeš: to je sex (oralni napr.)

Kdaj se začne zate sex, hely!!!!????? To sprašujem

z lepim pogledom, nežno besedo, kar preide v predigro, ki preide v lubčkanje…
če lepemu pogledu nič ne sledi, potem le-ta ne šteje za začetek sexa…… ;)))))))))

sem bila dovolj jasna? ;)))))))

Sex se začne pri tretji točki … prevara pa že pri prvi, ker prevara ni samo sex – prevara je lahko tudi če nikoli ne pride do sexa.

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bila si! A kljub temu imam spet novo vprašanje:

Že toliko časa te tako lepo gledam, pa nič! Torej sexa ni?

Bravo Bungica! Pa le imava dva popolnoma isto mnenje! Očitno si izkušena in pametna še pa še
Isto sem v prijateljskem klepetu s sodelavkami trdil jaz, pa niti ena ni bila takega mnenja. Moje čestitke, očitno bo tudi včerajšnji slavljenček prav tako pameten kot mamica!

:))) No … super. :))))

Kaj so pa pravile drugega sodelavke??? Ni mi jasno, ker meni je logično tako kot sem zgoraj napisala.

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Da je sex že poljubljanje, objemanje…. Varanje pa že misel na sex z nekom drugim. Tako nekako.

Kot pri maši sem, hahahaha. Težko delovno mesto, ni kaj

Sex je sex … pač, ko se začne predigra in .. če sem jaz dobro poučena, so to intimni dotiki itd. Poljubi in objemi so pa poljubi in objemi. Jaz se z mojim dragim tudi včasih strastno poljubljam in objemam, sam takrat mislim, da ne sexava … … še. :))))

pa se ti po vsem tem lahko upre? Mora biti pa zelo trmast, jaz imam pa tak mehk……………………………………………………………………srce, vendar, hahaha

:))))))) Zadnje cajte se bolj jst upiram … :)))))))))))))))))))))))))

Se mi je zdelo. Vse ste bogice, ni kaj

:)))))))) Ni kej … sej bo bujš. ;))) :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close