Pa še vas sprašujem:
Ma sej tok groznega pomanjkanja spet ni … Pač enkrat – dvakrat na teden mislim, da bo kar v redu povprečje, glede na to, da je majhen otrok doma, ki nam pobira energijo (pretežno mami). :))) Tko da … mislim, da z pokrovkami ne bo še taka sila. :))))) ;)))
Razmišljam tako kot Bugi….
Prevara je prav gotovo tudi to, da se zaljubiš v nekoga…. varanje namreč res ni samo seks! Partnerja lahko varaš tudi po duhovni plati…. In če se zaljubiš v nekoga, gre za itredno močno varanje!
In seveda z objemanjem in s čebljanjem v kaki prijetni senčki z nekom, ki NI tvoj partner, svojega partnerja varaš….
Da pa o samem seksu ne govorimo – to pa je najmočnejša telesna oblika varanja.
Hja, večna dilema….kje in kdaj….
Meni so bili začetki njegovega varanja dnevi, ko sem opazila, da se več ne vidim v njegovoh očeh….vse ostalo naprej mi je bilo samo potrditev, da imam prav…
Morda zvenim obupno tankočutno, ampak te meje so tanke in tako je prav…..
Zelo lepo napisano.
Dodal bi še tole…da je tista meja ali črta pač potegnjena pri dveh ki sta par, njunih dojemanjih sveta in ljubezni in da je zelo težko reči ali govoriti o meji…
Za nekoga je to že misel, kot pravi božja beseda….”V mislih, besedah in dejanjih”….za drugega pa tudi sex ni nič posebnega.
Depens.
can i buy prednisone online without a prescription buy prednisone canadian pharmacy prednisone 10
https://prednisonet.online 40 mg daily prednisone
prednisone uk where can you buy prednisone price of prednisone tablets
Forum je zaprt za komentiranje.